CENTRIFUGA

3 zene, 4 DJ, 1 fesztivál – mutatjuk, mit hoz ez össze!

Share

Sejtelmes hangrobbanás, erő, energia, vágtató ütemek, sötét villódzás, dinamikus hangulati dallamok. B my Lake, 3 hét és benne vagyunk!

 

Hol is máshol, mint az év legszebb időszakának legnagyobb durranásán. Az idei B my Lake programjára előzetesen azt mondták, hogy nagyot fog szólni, mi pedig a nevek és a line-up láttán már tűkön ülve várjuk, hogy ténylegesen mekkora is lesz a puskaropogás. Az idén már Zamárdiban megrendezésre kerülő B my Lake 2015 Fesztivál kétség nélkül a legnagyobb, csak elektronikus zenei fesztivál. És mi ezt szeretjük benne úgy igazán, hogy bármerre megyünk, az szól, amit az égiek – és persze a földiek is – nekünk teremtettek.

 

bml varázslat

 

 

Hogy kell-e ehhez bármi más? Igen, Te! Illetve Mi, hiszen mint Soundhead szerkesztőség mi magunk is részben szórakozni érkezünk majd augusztus 19-22. között tengerünk partjára. Azért majd lesz STREAM ON is, meg jelentkezünk napi beszámolóval is, és még addig hozunk néhány érdekességet a sokak által csak Lake-nek emlegetett fesztiválról.

 

Most a címre visszautalva jelentjük, ’leshazamoztuk’ a fesztivál official előzetesét. Ez nem is olyan régen, július 17-én jelent meg, hogy tovább fokozza a várhatóan elérhető hangulati állapotot. Mit ne mondjak, ez sikerült is, ha valakit a napi unalomban kap el, az biztosan szívesen teleportálna azonnal a helyszínre, főként egyetemes táncra perdülni!

 

bml 1nap tal

 

 

Az alig másfél perces video első fejezetében rövid gondolatokat kapunk a fesztiválról, mint például fantasztikus panoráma, a legendás Balaton tó, 4 nap / 4 éjszaka, vagy a legfontosabb elem, azaz, hogy TE vagy a legfontosabb! Ehhez a részhez az Alcatraz – Giv Me Luv track adja a zene hangulati alapot, a maga tökéletesen felemelő pumpálásával, mindez a csodálatos és sexy Nicole Moudaber remixelésével ötvöződve. A DanceTrippin TV felvételén Solomun mágusunk tekintélyt parancsoló kiállása és a szórakozó közeg hangulata tökéletesen mutatja a zenében rejlő lehetőségeket.

 

 

 

Az eredeti track itt érhető el, Nicole Moudaber pedig remélhetőleg többek között ezt a zenét is pörgeti majd augusztus 22-én, a fesztivál zárónapjának csúcshangulatában hajnal 1 és 3 között (B Stage).

 

Az alaphangulat megteremtését követően jönnek a főbb fellépők nevei. Ehhez először Matador – Da Hustle original-ja adja az emelkedést, bízva részünkről, hogy augusztus 21-én Richie Hawtin után zárásig (B Stage) hasonló kényeztetésben lesz részünk.

 

 

 

Svan Väth, Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner, Joseph Capriati, Tale Of Us, Gus Gus, Art Department, Nicole Moudaber, Matrix & Futurebound, Spor, Steve Lawler, akik erre a megállíthatatlan 15 másodpercre jutottak.


A további pörgést és egyben levezetést, infók aláfestést Friction vs Dimension – Kinetic című közös száma adja.

 

 

 

Dimension augusztus 20., Friction augusztus 21. éjszaka áll majd a Lake Stage pultjába.

 

Jó zenék, megfelelő hangulat teremtés, a várakozás optimális fokozása. Mondhatjuk, hogy így hypeol a VOLT és DEADCODE produkció, és jól is teszik, ettől jön/jött meg csak igazán a kedvünk, hogy ott legyünk:

 

B my Lake 2015. augusztus 19-22. Zamárdi ! ! !

 

 

 

Jegyek augusztus 7-ig kedvezményesen kaphatók, melyekről és bővebb infókról a bmylake.hu oldalon tájékozódhattok.

 

Keressétek a folyamatosan bővülő B my Lake tartalmainkat, mert további érdekességekkel készülünk addig, amíg végre ott nem leszünk!

 

Addig is programválogatás ON:

 

timetable bml2015 3

 

Legfrissebbek a címlapról

Sárgára festi az éjszakádat a legújabb budapesti klub

Sárgára festi az éjszakádat a legújabb budapesti klub

Július 20-án, csütörtökön új klub nyitotta meg kapuit az ötödik kerület szívében, megérkezett a YELLOW Budapest.
Lee Burridge és Lost Desert újra közös zenével jelentkezett

Lee Burridge és Lost Desert újra közös zenével jelentkezett

Az All Day I Dream kiadó lelkes frontembere és oszlopos tagja hozott nekünk egy kellemes nyári zenét!
Belvárosi indusztriál, elindult az Agora

Belvárosi indusztriál, elindult az Agora

Ha valaki nem hallott volna, akkor új sorozat indult Agora néven, ami egy ipari jellegű udvarban indult el múlt pénteken. Képekkel mutatjuk az indusztriális hangulatát!
Így látta adambence Electric Castle szereplését és BE-AT.TV debütálását

Így látta adambence Electric Castle szereplését és BE-AT.TV debütálását

Újabb magyar szereplés a BE-AT.TV-n, ahol most a fiatal BURN Residency versenyzőnk mutatkozhatott be saccper 20 ezer nézőnek. Most kifaggattuk az élményekről!
Már Luciano is nagyon várja a szombat délutáni OneDay Fest robbantást

Már Luciano is nagyon várja a szombat délutáni OneDay Fest robbantást

Most szombaton Siófokon zenél a svájci mester, aki Ibiza hangulatát idézi majd meg. Mi most az ő hangulatát idézzük!
Múzeumban is van már techno klubja Németországnak

Múzeumban is van már techno klubja Németországnak

Erről van szó. Így lehet igazán indusztriális környezetbe vonulni, vagy maximum egy gyárépület lehet még ennél megfelelőbb!

hozzászólások

Kiegészítő információk