LEMEZAJÁNLÓK

Megjelent Belocca első szerzői albuma

Magyarország egyik legnagyobb export cikke végre megjelentette az első szerzői albumát.

 

 

Május 26-án jelent meg a 8 darabot számoló összeállítás, ami a Mainground Music - Belocca saját nemzetközi zenei kiadója - gondozásában került a digitális áruházakba (Beatport, Spotify, iTunes, stb.). Belocca elmondása szerint az album egy személyes spirituális és zenei utazásra hívja a hallgatót, amelyben minden dal egy-egy apró történetet mesél el egy 10 éves párkapcsolat lezárásának rögös és hullámzó időszakából. Nem véletlen viseli a dalcsokor az “After Ten Years” címet. A dalok hallgatásakor érezhetünk szabadságot, szomorúságot, lemondást és elengedést, mindent, amin átmegy az ember egy ilyen időszakban.

 

 

18198482 1408697345839730 4054836156519094495 nép

 

 

Az albumon található felvételek már a megjelenés előtt óriási sikert arattak világszerte. A világhírű house DJ, Roger Sanchez egyik alteregó projektjével (S-Man) közösen készült “Perpetual Changes” c. zene már a megjelenés előtt a Spotify egyik leghallgatottabb elektronikus zenéi között volt ebben a stílusban. Rákerült a több százezer követő bázist számláló hivatalos Spotify játszási listákra, mint a “Friday Cratediggers”, “Housewerk”, “Fresh Electronic”.

 

Továbbá az “Ego Wars” track az egyik legnívósabb nemzetközi elektronikus slágerlistán, a DMC World Magazin listáján a 30. helyen nyitott. Nem sokkal később a “Green Tea” c. zene is bekerült a legnagyobb hivatalos Spotify játszási listákba. Szintén Óriási megtiszteltetés Belocca számára, hogy a “Postive +/- Negative” trackjével kezdte Erick Morrillo a szettjét a legendás ibizai Amnesia club nyitó buliját.

 

 

14040030 1162995893743211 1372765430716326884 n

 

 

Nem csak a rajongók, de a szakma is elismerősen nyilatkozott Belocca új szerzeményeiről, az albumon szereplő zenéket olyan elismert arcok játsszák mint: Roger Sanchez, Joris Voorn, Mark Knight, Richie Hawtin, Paco Osuna, Oscar L, Marco Lys, Markus Shulz, Weiss, Samuel Dan és sokan mások.

 

Már csak hab a tortán, hogy az album a legjobb 30 tech house album között szerepel a Beatporton!

 

A rajongók számára szintén egy jó hír, hogy a “Till The Last Hearbeat” c. zene ingyenesen letölthető Belocca Soundcloud oldaláról.

 

 

 

 

Úgy gondoljuk, ezek után nyugodtan állíthatjuk, hogy 2017 Belocca éve lesz. Az album megvásárolható és meghallgatható Beatporton vagy Spotifyon a következő linkeken:

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/5TJZgxnl9VTl5be5Etra5h
Beatport: https://www.beatport.com/release/after-ten-years/2008224

 

De mi sem engedünk a kísértésnek, itt belehallgathatunk a teljes albumba:

 

 

 

Legfrissebbek a címlapról

Napsugarakkal teli techno és gasztro-sokk

Napsugarakkal teli techno és gasztro-sokk

Első körben kerül megrendezésre Budapest legújabb nappali techno eseményre, ahova ingyenesen is benézhetünk majd!
Jay Lumen ismét a Dancetrippin TV csatornáján, plusz a Sziget szett

Jay Lumen ismét a Dancetrippin TV csatornáján, plusz a Sziget szett

Jay Lumen egyedüli magyarként szerepel mindkét nagy party TV csatornáján és a Szigetről sem nélkülözte a közönség 2017-ben sem!
Minden idők legtöbb magyar résztvevőjével indul vasárnap a SONUS

Minden idők legtöbb magyar résztvevőjével indul vasárnap a SONUS

Mit nekünk augusztus 20-i tűzijáték, amikor az nap kezdődik az idén 5 éves SONUS fesztivál a horvát tengerparton, egy sor szpesöl programmal!
Rozsdás gengszter house-ok, ez lesz a BOSS!

Rozsdás gengszter house-ok, ez lesz a BOSS!

Ütött az óránk, megtudjuk, mit hoz Budapest legújabb sorozata, a BOSS. A rozsdás zenei folyamból kiragadtunk néhányat, hogy szemléltessük, mi is történik szombaton!
Timewriter és Terry Lee Brown Jr. az I Love Deep 15 éves ünnepi menüje

Timewriter és Terry Lee Brown Jr. az I Love Deep 15 éves ünnepi menüje

Második kisjubileumát tartja az I Love Deep, ahova a sorozat két ikonikus figurája, a legendás Plastic City kiadó két sztárja érkezik az elmúlt másfél évtizedet felidézni.
Törzsi hangulat - Zagar és a Herz először találkozott a Corvinon

Törzsi hangulat - Zagar és a Herz először találkozott a Corvinon

Hónapok óta folyik a csütörtöki Herz a Corvin magaslatában, minden csütörtökön. A közelmúltban Zagar is bejátszott a sorozatba, így érezte a hangulatot.

hozzászólások

Kiegészítő információk