LEMEZAJÁNLÓK

Megjelent Belocca első szerzői albuma

Share

Magyarország egyik legnagyobb export cikke végre megjelentette az első szerzői albumát.

 

 

Május 26-án jelent meg a 8 darabot számoló összeállítás, ami a Mainground Music - Belocca saját nemzetközi zenei kiadója - gondozásában került a digitális áruházakba (Beatport, Spotify, iTunes, stb.). Belocca elmondása szerint az album egy személyes spirituális és zenei utazásra hívja a hallgatót, amelyben minden dal egy-egy apró történetet mesél el egy 10 éves párkapcsolat lezárásának rögös és hullámzó időszakából. Nem véletlen viseli a dalcsokor az “After Ten Years” címet. A dalok hallgatásakor érezhetünk szabadságot, szomorúságot, lemondást és elengedést, mindent, amin átmegy az ember egy ilyen időszakban.

 

 

18198482 1408697345839730 4054836156519094495 nép

 

 

Az albumon található felvételek már a megjelenés előtt óriási sikert arattak világszerte. A világhírű house DJ, Roger Sanchez egyik alteregó projektjével (S-Man) közösen készült “Perpetual Changes” c. zene már a megjelenés előtt a Spotify egyik leghallgatottabb elektronikus zenéi között volt ebben a stílusban. Rákerült a több százezer követő bázist számláló hivatalos Spotify játszási listákra, mint a “Friday Cratediggers”, “Housewerk”, “Fresh Electronic”.

 

Továbbá az “Ego Wars” track az egyik legnívósabb nemzetközi elektronikus slágerlistán, a DMC World Magazin listáján a 30. helyen nyitott. Nem sokkal később a “Green Tea” c. zene is bekerült a legnagyobb hivatalos Spotify játszási listákba. Szintén Óriási megtiszteltetés Belocca számára, hogy a “Postive +/- Negative” trackjével kezdte Erick Morrillo a szettjét a legendás ibizai Amnesia club nyitó buliját.

 

 

14040030 1162995893743211 1372765430716326884 n

 

 

Nem csak a rajongók, de a szakma is elismerősen nyilatkozott Belocca új szerzeményeiről, az albumon szereplő zenéket olyan elismert arcok játsszák mint: Roger Sanchez, Joris Voorn, Mark Knight, Richie Hawtin, Paco Osuna, Oscar L, Marco Lys, Markus Shulz, Weiss, Samuel Dan és sokan mások.

 

Már csak hab a tortán, hogy az album a legjobb 30 tech house album között szerepel a Beatporton!

 

A rajongók számára szintén egy jó hír, hogy a “Till The Last Hearbeat” c. zene ingyenesen letölthető Belocca Soundcloud oldaláról.

 

 

 

 

Úgy gondoljuk, ezek után nyugodtan állíthatjuk, hogy 2017 Belocca éve lesz. Az album megvásárolható és meghallgatható Beatporton vagy Spotifyon a következő linkeken:

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/5TJZgxnl9VTl5be5Etra5h
Beatport: https://www.beatport.com/release/after-ten-years/2008224

 

De mi sem engedünk a kísértésnek, itt belehallgathatunk a teljes albumba:

 

 

 

Legfrissebbek a címlapról

Mutasd a cipőd….

Mutasd a cipőd….

...és megmondjuk, mire táncolsz bennük, avagy kis zenei cipőhatározó….
Soundhead Podcast 054 – Detective Kelly

Soundhead Podcast 054 – Detective Kelly

Ezúttal érzelmes, atmoszférikus és misztikus hangzás következik egy órába sűrítve, Detective Kelly prezentálásában.
16-os karikában, amikor a klasszik nem múlt, hanem igaz valóság!

16-os karikában, amikor a klasszik nem múlt, hanem igaz valóság!

Az, aki ott volt, tudja, miről beszélünk. Az, aki nem volt ott, annak még adódik néhány lehetősége, hogy megtapasztalja. Ez is most egy ilyen!
Ancient Methods magyar szöveggel színesíti a technot

Ancient Methods magyar szöveggel színesíti a technot

Így kerül a német techno és a magyar gondolatok ötvözése az underground közeg fülébe. Nagyon szeretjük ezt az elegyedést!
Jay Lumen élő adásban jelentkezett a BBC Radio 1 műsorából

Jay Lumen élő adásban jelentkezett a BBC Radio 1 műsorából

 Jay Lumen első magyarként élőben játszott a méltán világhírű angol BBC Radio 1 csatornáján.
Have Fun Tonight! Visszatért a Fisherspooner!

Have Fun Tonight! Visszatért a Fisherspooner!

Új albummal jelentkezik idén a 2000-es évek elején az elektronikus zenei irányvonalát meghatározó Fischerspooner. Itt a legújabb daluk!

hozzászólások

Kiegészítő információk