HÍREK

Beck’sperience Citysounds present Berlin: Thomas Schumacher (Get Physical)

Share

becksperience-citysounds-present-berlin-thomas-schumacherOktóber 2-án a Beck'sperience Citysounds virtuális városbemutató sorozata Berlinhez ér, onnan érkezik az est fő attrackiója, Thomas Schumacher, a Get Physical bagázsból is ismert producer. A helyszín a vagányan felújított, új belső dizájnt és vizuális arculatot kapott legbelvárosibb klub, a Merlin.

 

Hát persze, hogy Thomas - régi suszter család egy szem gyermeke - a motorváros savmaratta dallamait tette először igazán magáévá. Tudta, ha pipettával csepegtet, kevés lesz. Ezért vödrökben tárolta, és kis hangvirágokat öntözött vele. Azok jól megnőttek, és zöld szirmokkal mosolyogtak rá. A kilencvenes évek végén egy Hamlet adaptációhoz adta zenéjét, melyet a bonni színházban mutattak be. Debütáló albuma az „Electric Ballroom" egyből ezután született, amit a Mixmag a frappáns „a techno funk töltetü válasza a Daft Punk Homework lemezére" jelzővel aposztrofált. így lett ő a szétcsavart grúvok üttörője. Ilyenkor jön a hosszas áradozás a kiterjedt sztárkodásról, halomnyi turnéról, további albumokról, de ezt inkább ugorjuk is át. A lényeg, hogy leszerződött sokak kedvenc berlini műhelyébe, a Get Physicalhoz. (Tudjátok, ahol a „bukaséd" is van!) Azóta ontja a kislemezeket és szereti őt a techno/house világ apraja-nagyja. Szeressétek most Ti is!

 

Fellépők:

THOMAS SCHUMACHER (Get Physical Music, DE)

Digishot (Mango & Gattio)

Nigel Snorter (Hairy)

Soulrise

Joe Bonez

Ster


 

A-1538-1264350873

 

 

 

Jönnél? Jelezd!

http://www.facebook.com/event.php?eid=140665229312007

 

BELÉPŐ: Elővételben, limitált számban 2000 HUF, a limitált elfogyta után egységesen 2500 HUF. Lányoknak 22 óráig a belépés ingyenes! Az elővételes jegyek szeptember 27-től kaphatók a Merlinben (V. Gerlóczy u. 4.)

 

NYERJ JEGYET:

Ha a Facebook profilunkon bejelölsz rajongónak, vagy már most is az vagy, páros jegyet vagy ingyen italokat nyerhetsz: www.facebook.com/Hypnosis.Events

 

Web:

www.merlinbudapest.org

Legfrissebbek a címlapról

Mutasd a cipőd….

Mutasd a cipőd….

...és megmondjuk, mire táncolsz bennük, avagy kis zenei cipőhatározó….
Soundhead Podcast 054 – Detective Kelly

Soundhead Podcast 054 – Detective Kelly

Ezúttal érzelmes, atmoszférikus és misztikus hangzás következik egy órába sűrítve, Detective Kelly prezentálásában.
16-os karikában, amikor a klasszik nem múlt, hanem igaz valóság!

16-os karikában, amikor a klasszik nem múlt, hanem igaz valóság!

Az, aki ott volt, tudja, miről beszélünk. Az, aki nem volt ott, annak még adódik néhány lehetősége, hogy megtapasztalja. Ez is most egy ilyen!
Ancient Methods magyar szöveggel színesíti a technot

Ancient Methods magyar szöveggel színesíti a technot

Így kerül a német techno és a magyar gondolatok ötvözése az underground közeg fülébe. Nagyon szeretjük ezt az elegyedést!
Jay Lumen élő adásban jelentkezett a BBC Radio 1 műsorából

Jay Lumen élő adásban jelentkezett a BBC Radio 1 műsorából

 Jay Lumen első magyarként élőben játszott a méltán világhírű angol BBC Radio 1 csatornáján.
Have Fun Tonight! Visszatért a Fisherspooner!

Have Fun Tonight! Visszatért a Fisherspooner!

Új albummal jelentkezik idén a 2000-es évek elején az elektronikus zenei irányvonalát meghatározó Fischerspooner. Itt a legújabb daluk!

hozzászólások

Kiegészítő információk