HÍREK

Beck’sperience Citysounds present Berlin: Thomas Schumacher (Get Physical)

becksperience-citysounds-present-berlin-thomas-schumacherOktóber 2-án a Beck'sperience Citysounds virtuális városbemutató sorozata Berlinhez ér, onnan érkezik az est fő attrackiója, Thomas Schumacher, a Get Physical bagázsból is ismert producer. A helyszín a vagányan felújított, új belső dizájnt és vizuális arculatot kapott legbelvárosibb klub, a Merlin.

 

Hát persze, hogy Thomas - régi suszter család egy szem gyermeke - a motorváros savmaratta dallamait tette először igazán magáévá. Tudta, ha pipettával csepegtet, kevés lesz. Ezért vödrökben tárolta, és kis hangvirágokat öntözött vele. Azok jól megnőttek, és zöld szirmokkal mosolyogtak rá. A kilencvenes évek végén egy Hamlet adaptációhoz adta zenéjét, melyet a bonni színházban mutattak be. Debütáló albuma az „Electric Ballroom" egyből ezután született, amit a Mixmag a frappáns „a techno funk töltetü válasza a Daft Punk Homework lemezére" jelzővel aposztrofált. így lett ő a szétcsavart grúvok üttörője. Ilyenkor jön a hosszas áradozás a kiterjedt sztárkodásról, halomnyi turnéról, további albumokról, de ezt inkább ugorjuk is át. A lényeg, hogy leszerződött sokak kedvenc berlini műhelyébe, a Get Physicalhoz. (Tudjátok, ahol a „bukaséd" is van!) Azóta ontja a kislemezeket és szereti őt a techno/house világ apraja-nagyja. Szeressétek most Ti is!

 

Fellépők:

THOMAS SCHUMACHER (Get Physical Music, DE)

Digishot (Mango & Gattio)

Nigel Snorter (Hairy)

Soulrise

Joe Bonez

Ster


 

A-1538-1264350873

 

 

 

Jönnél? Jelezd!

http://www.facebook.com/event.php?eid=140665229312007

 

BELÉPŐ: Elővételben, limitált számban 2000 HUF, a limitált elfogyta után egységesen 2500 HUF. Lányoknak 22 óráig a belépés ingyenes! Az elővételes jegyek szeptember 27-től kaphatók a Merlinben (V. Gerlóczy u. 4.)

 

NYERJ JEGYET:

Ha a Facebook profilunkon bejelölsz rajongónak, vagy már most is az vagy, páros jegyet vagy ingyen italokat nyerhetsz: www.facebook.com/Hypnosis.Events

 

Web:

www.merlinbudapest.org

Legfrissebbek a címlapról

Napsugarakkal teli techno és gasztro-sokk

Napsugarakkal teli techno és gasztro-sokk

Első körben kerül megrendezésre Budapest legújabb nappali techno eseményre, ahova ingyenesen is benézhetünk majd!
Jay Lumen ismét a Dancetrippin TV csatornáján, plusz a Sziget szett

Jay Lumen ismét a Dancetrippin TV csatornáján, plusz a Sziget szett

Jay Lumen egyedüli magyarként szerepel mindkét nagy party TV csatornáján és a Szigetről sem nélkülözte a közönség 2017-ben sem!
Minden idők legtöbb magyar résztvevőjével indul vasárnap a SONUS

Minden idők legtöbb magyar résztvevőjével indul vasárnap a SONUS

Mit nekünk augusztus 20-i tűzijáték, amikor az nap kezdődik az idén 5 éves SONUS fesztivál a horvát tengerparton, egy sor szpesöl programmal!
Rozsdás gengszter house-ok, ez lesz a BOSS!

Rozsdás gengszter house-ok, ez lesz a BOSS!

Ütött az óránk, megtudjuk, mit hoz Budapest legújabb sorozata, a BOSS. A rozsdás zenei folyamból kiragadtunk néhányat, hogy szemléltessük, mi is történik szombaton!
Timewriter és Terry Lee Brown Jr. az I Love Deep 15 éves ünnepi menüje

Timewriter és Terry Lee Brown Jr. az I Love Deep 15 éves ünnepi menüje

Második kisjubileumát tartja az I Love Deep, ahova a sorozat két ikonikus figurája, a legendás Plastic City kiadó két sztárja érkezik az elmúlt másfél évtizedet felidézni.
Törzsi hangulat - Zagar és a Herz először találkozott a Corvinon

Törzsi hangulat - Zagar és a Herz először találkozott a Corvinon

Hónapok óta folyik a csütörtöki Herz a Corvin magaslatában, minden csütörtökön. A közelmúltban Zagar is bejátszott a sorozatba, így érezte a hangulatot.

hozzászólások

Kiegészítő információk