HÍREK

Kimi, Avicii és a többiek – A BURN Yard Magyarországon

Share

Sztárpilóta a Forma 1 versenysorozatból, neves művészek, sportolók és DJ-k alkotta csapat mutatkozik be egy különleges eseményen.

 

A BURN Yard célja, hogy bemutassa a zene, a sport és a művészet egyedi és soha nem látott találkozását. Avicii-t, Kimi Raikkönen-t, Rune Glifberg-et és a street art világszínvonalába tartozó művészeket július 26-án, Budapesten láthatják az érdeklődők.


A BURN Yard a BURN energiaital által létrehozott esemény, amelyet hazánk fővárosában rendeznek meg a nyáron. A BURN Yard kollektíváját olyan tagok alkotják, akik mind kreatív és különleges egyéniségei a saját területüknek. A zenei vonalat a svéd DJ fenomén Avicii, az utcai sportot a gördeszka legenda Rune Glifberg, a szobrászat egyik speciális vállfaját Gerry Judah, az utcai képzőművészetet pedig a lengyel Mariusz Varas (M-City) képviseli, de a csapat tagja a Forma 1 finn világbajnoka Kimi Raikkönen is. Ezek a sztárok közösen dolgoznak azon, hogy egy új megközelítésben ötvözzék a különböző kulturális– és sport területeket, ezzel inspirálva a hétköznapokat és a kreatív gondolatokat.

 

Gerry Judah BURN Yard

Gerry Judah

 


A BURN Yard-ot egy elhagyott budapesti vásárcsarnokban rendezik meg, ahol utcai művészetek által lehelnek újra életet a már nem használt falakba, tárgyakba. Ugyanitt építi meg legújabb alkotását, és ezáltal köti össze az utcai sportokat a szobrászattal Gerry Judah, aki egy gördeszkázásra alkalmas monumentális installációt készít. Ez áll majd a rendezvény középpontjában, amelyen a világklasszis gördeszkás Rune Glifberg mutatja meg képességeit. A lengyel street art művész M-City, az épület falain, valamint lesejtezett vasúti kocsikon hagyja majd ott a kézjegyét. Az esti bulit Avicii szolgáltatja, aki egy új szerzeménnyel is készül. A Forma 1-ben rejlő szenvedélyt és dinamizmust ülteti át legújabb zenei alkotásába, amelyben Kimi Raikkönen lesz a segítőtársa.


2013. július 26-án a zene, a sport és a művészetek egyedi fúzióját élheti át a közönség világsztárok prezentálásában. A program megmutatja, hogyan lehet táplálni és inspirálni a kreatív tehetségeket, hogy minél több úttörő ötlet lásson napvilágot.

 

Kimi Raikkonen special F1 car M-City

Legfrissebbek a címlapról

Sárgára festi az éjszakádat a legújabb budapesti klub

Sárgára festi az éjszakádat a legújabb budapesti klub

Július 20-án, csütörtökön új klub nyitotta meg kapuit az ötödik kerület szívében, megérkezett a YELLOW Budapest.
Lee Burridge és Lost Desert újra közös zenével jelentkezett

Lee Burridge és Lost Desert újra közös zenével jelentkezett

Az All Day I Dream kiadó lelkes frontembere és oszlopos tagja hozott nekünk egy kellemes nyári zenét!
Belvárosi indusztriál, elindult az Agora

Belvárosi indusztriál, elindult az Agora

Ha valaki nem hallott volna, akkor új sorozat indult Agora néven, ami egy ipari jellegű udvarban indult el múlt pénteken. Képekkel mutatjuk az indusztriális hangulatát!
Így látta adambence Electric Castle szereplését és BE-AT.TV debütálását

Így látta adambence Electric Castle szereplését és BE-AT.TV debütálását

Újabb magyar szereplés a BE-AT.TV-n, ahol most a fiatal BURN Residency versenyzőnk mutatkozhatott be saccper 20 ezer nézőnek. Most kifaggattuk az élményekről!
Már Luciano is nagyon várja a szombat délutáni OneDay Fest robbantást

Már Luciano is nagyon várja a szombat délutáni OneDay Fest robbantást

Most szombaton Siófokon zenél a svájci mester, aki Ibiza hangulatát idézi majd meg. Mi most az ő hangulatát idézzük!
Múzeumban is van már techno klubja Németországnak

Múzeumban is van már techno klubja Németországnak

Erről van szó. Így lehet igazán indusztriális környezetbe vonulni, vagy maximum egy gyárépület lehet még ennél megfelelőbb!

hozzászólások

Kiegészítő információk