LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

A villámlás, még ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon.
BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY

BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY

Egy újabb év eltelt és idén a BP Clothing elérte a bűvös 3-mas szám határát. Éppen ezért a harmadik szülinapunkra valami különlegeset kívántak.  
GAISER - FALSE LIGHT

GAISER - FALSE LIGHT

Közel egy évtizede a Minus család egyik kulcsembere Jon Gaiser, aki 2014 őszén jelentette meg harmadik előadói albumát False Light címmel. A 10 számból álló album természetesen Richie Hawtin kiadójánál a Minus-nál jelent meg November 10-én.
Jeff Mills – Man From Tomorrow

Jeff Mills – Man From Tomorrow

Napokon belül megjelenik Jeff Mills tudományos és művészi alkotása, a Man From Tomorrow. Film és zene a jövőről vagy netán a jövőből?!
Belocca: Másfél évem Németországban

Belocca: Másfél évem Németországban

„Ezek azok a dolgok, amiket pénzen nem lehet megvenni… „
Vasárnap a fotelban – A chilei mágus

Vasárnap a fotelban – A chilei mágus

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt: Ricardo Villalobos - What Is Remix

Kiegészítő információk