heinekken
heinekken

LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Augusztus 22-én (pénteken) a budapesti VOLT Music Bar-ba (Budapest, Erzsébet tér, Akvárium) egy "B my Lake After Partira" várják az elektronikus zene szerelmeseit a Szervezők.  
B1 Bluetooth Music Receiver

B1 Bluetooth Music Receiver

Multimédia rovatunkban megjelenő cikkeink egy része olyan termékeket mutat be, amit egy átlag felhasználó biztos nem fog beszerezni. Az AudioEngine B1 Bluetooth Music Receiver azonban egy olyan hifi eszköz, ami árban és tulajdonságában is tökéletes választás lehet a mindennapi zenehallgatáshoz.
Heti techno - 09

Heti techno - 09

Inspirációval telített fejű művészeket vizionálok augusztus második megjelenés hullámának láttán, ugyanis fordult a kocka, pillanatnyilag a kevésbé érdekeseket nehéz megszűrni a kitűnőségek sokaságából.
SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

Nem telt el 24 óra azóta, hogy Danny Tenaglia fülgyulladásra hivatkozva lemondta a mai fellépését. Csapatunk ez idő alatt mindent elkövetett annak érdekében, hogy a B my Lake Nulladik napján egy világszínvonalú DJ állhasson színpadra.
Nature One 2014 – Golden 20

Nature One 2014 – Golden 20

A jubileumi Nature One 2014-ben ünnepelte megrendezésének 20. évfordulóját. Nagy fordulópont volt ez a fesztivál életében, de sajnos be kell valljuk, a várva várt rendezvény nem tudott elég pozitív élményt nyújtani számunkra.
 BREAKING NEWS

BREAKING NEWS

Danny Tenaglia egészségügyi okokból lemondta a holnapi fellépést.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION