LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Gesaffelstein klipje az MTV Video Music Awards-on!

Gesaffelstein klipje az MTV Video Music Awards-on!

A minden évben óriási médiafigyelemnek örvendő MTV Video Music Awards szelektorai, idén a legjobbak közé választották Gesaffelstein, Hate or Glory című számához készült videó klipet.
Heti techno - 06

Heti techno - 06

Meglepetések hete. Előkerült a Drumcode, Traum és az MB Electronics, zenészek közül pedig Paul Nazca, Filterheadz, Truncate és sokan mások. Ebből következik néhány igazán remek darab.
SUN GOES DOWN 2014

SUN GOES DOWN 2014

"Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"
Exit B2B Special, Part II

Exit B2B Special, Part II

Az újvidéki Exit fesztivál mára kivívta magának a kellő tiszteletet és a múlt évben elnyerte a Best Major European Festival címet is. Beszámolónk követezik. 
Marge remix Chriss Ronson és Forteba értelmezésében!

Marge remix Chriss Ronson és Forteba értelmezésében!

Igazi filmzene hangulatú nyári dal Marge Morning Light című dalának remixe, melyet a nemzetközileg is elismert hazai DJ-producer, Chriss Ronson és a nemzetközi deep-house szcénában népszerű DJ-producer, Forteba készített.
B my Lake Artists - Friss infók

B my Lake Artists - Friss infók

Mixek, podcastek és rádiós adások a B.my.Lake fellépőitől!

Kiegészítő információk