LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

Legfrissebbek a címlapról

December 5-én The Advent az Akváriumban!

December 5-én The Advent az Akváriumban!

December 5-én szombaton klubfellépéssel tér vissza Budapestre The Advent, mégpedig a Black Mamba által szervezett PLASTIC keretében, ezúttal az Akvárium Klubba.
Sonodab már alig várja, hogy a LÄRM-ben lehessen

Sonodab már alig várja, hogy a LÄRM-ben lehessen

A következő Lost Minute december közepén, egy megnyújtott pénteki éjszakán hozza nekünk Sonodab-ot, hogy eljárhassuk az elektronikus spanyol tangót! Most, interjú, vele.
Gregory S b2b sikert aratott Ibizán

Gregory S b2b sikert aratott Ibizán

Remix verseny, back to back kihívás, és persze rengeteg jó tanács már sikeres szakmabeliektől. Ez szerepel a burn Residency DJ soron következő, ötödik web epizódjában, benne Gregory S győzelmével!!!
CM Afterhours – szpesöl for you!

CM Afterhours – szpesöl for you!

Speciális nappali éjszakát tart az elmúlt időben népszerűvé vált Contra Mundum Afterhours rendezvény. Romániából Tight Cherry és FLVN érkezik, hogy magukkal rántsanak minket a vasárnap délelőttbe.
Brazil szépséggel indít 2016-ban a Thissizz

Brazil szépséggel indít 2016-ban a Thissizz

Brazíliából érkezik majd a következő év legelején, pontosan január 9-én Anna, hogy elkápráztassa szépségével és DJ tudásával az Akváriumba látogatókat. Sosem lehet elég korán készülődni!
Pozitív vibrálás az idei Bónuszon

Pozitív vibrálás az idei Bónuszon

Dubfire nem akart leállni, Lady Starlight sört ivott, majd Dave Clarke bekapcsolta a kávédarálót. Pozitív élményekkel távoztunk az idei Bónuszról.

hozzászólások

Kiegészítő információk