LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Vasárnap a fotelban – Max Cooper

Vasárnap a fotelban – Max Cooper

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt, a szinesztézia múzeumában.
1 éves a Soundhead StreamOn

1 éves a Soundhead StreamOn

1 éve indult útjára a Soundhead StreamOn szolgáltatása, mellyel élőképet kaphatunk a hazai underground rendezvényekről és fesztiválokról.
Concorde presents PETTER B

Concorde presents PETTER B

Januárban a Concorde vendége Petter B lesz, aki napjaink legaktuálisabb svéd techno producere.
A zongora mögött: Andras Toth

A zongora mögött: Andras Toth

Január 22-én, csütörtökön Andras Toth zongora album lemezbemutatóra, s ezzel egy különleges kulturális eseményre hívogat a Toldi és az Akkult.
10 éves NVC szülinap, így!

10 éves NVC szülinap, így!

Itt az idén 10 éves NVC születésnapi rendezvényének programja. A február 14-ei esemény biztos felejthetetlen lesz sokak számára!
Soundhead birthday mixes

Soundhead birthday mixes

Hallgasd meg a Soundhead születésnapi partiján rögzített szetteket!

Kiegészítő információk