LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

PRLMNT Open Week Vol.1 - Nick Curly & Lee Curtiss

PRLMNT Open Week Vol.1 - Nick Curly & Lee Curtiss

Hatalmas őszi szezonnyitó hétvégén vehetünk részt október 3-án és 4-én a belvárosi PRLMNT-ben. Nézzük, mit hoz az első, pénteki éjszaka!
SZIGET FESZTIVÁL – COLOSSEUM STAGE DJ MIXES 02

SZIGET FESZTIVÁL – COLOSSEUM STAGE DJ MIXES 02

Talán annyira még nem fakult meg a nyár emléke, de még is néha oly távolinak tűnik az irodában ülve. Most visszarántunk az önfeledt szórakozás közepébe Pöli, Naga & Beta, (valamint teret engedve a tört ütemeknek is) Dj Ren és Mindscape szettjeivel. Enjoy!
Új Electric Uniform kollekció

Új Electric Uniform kollekció

Sven Vath, Modeselektor, Dj Koze, Luciano, Ellen Allien és Acid Jesus csatlakozott a Radio Slave által létrehozott, football inspirálta pólók gyártásához.
Vissza a nyárba!

Vissza a nyárba!

Bohumil és Thomas Borza, az idei fesztiválok alkalmával rögzített 3 perces kis RoadMovie-val kíván visszaemlékezni az igazán sikeres nyárra.
Formát öltött formáció – Steam Shape

Formát öltött formáció – Steam Shape

Mindig öröm látni és főleg hallani, amikor egy hazai kezdeményezés szárnyra kap és rögtön az első megjelenéssel sikert is arat!
Vasárnap a fotelban – ODESZA trip olvasásért cserébe

Vasárnap a fotelban – ODESZA trip olvasásért cserébe

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt: ODESZA – In Return full album.

Kiegészítő információk