LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Új Recondite album érkezik

Új Recondite album érkezik

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint hamarosan harmadik szerzői albumával jelentkezik, a jelenleg Berlinben tevékenykedő Recondite.
Technokunst (2014.09.13) videós összefoglaló

Technokunst (2014.09.13) videós összefoglaló

Felkerültek a Soundhead youtube csatornájára a szeptember 13-án rögzített dj szettek. Enjoy!
 A Pioneer eladja DJ üzletágát 550 millió dollárért

A Pioneer eladja DJ üzletágát 550 millió dollárért

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.
Vasárnap a fotelban - kapcsoljunk ki együtt!

Vasárnap a fotelban - kapcsoljunk ki együtt!

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt: Moderat – Bad Kingdom (Lambert Rework)
European Festival Awards 2014

European Festival Awards 2014

Hatodik alkalommal rendezik meg 2015-ben az European Festival Awards díjkiosztó gálát Groningen-ben, mely ezúttal egy új kategóriával is bővült... 
TRUESOUNDS LIVE STREAM

TRUESOUNDS LIVE STREAM

Hétvégén az Akvárium klubból közvetítjük nektek élőben a szombat esti Truesounds buli eseményeit.

Kiegészítő információk