heinekken
heinekken

LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Augusztus 22-én (pénteken) a budapesti VOLT Music Bar-ba (Budapest, Erzsébet tér, Akvárium) egy "B my Lake After Partira" várják az elektronikus zene szerelmeseit a Szervezők.  
B1 Bluetooth Music Receiver

B1 Bluetooth Music Receiver

Multimédia rovatunkban megjelenő cikkeink egy része olyan termékeket mutat be, amit egy átlag felhasználó biztos nem fog beszerezni. Az AudioEngine B1 Bluetooth Music Receiver azonban egy olyan hifi eszköz, ami árban és tulajdonságában is tökéletes választás lehet a mindennapi zenehallgatáshoz.
Heti techno - 09

Heti techno - 09

Inspirációval telített fejű művészeket vizionálok augusztus második megjelenés hullámának láttán, ugyanis fordult a kocka, pillanatnyilag a kevésbé érdekeseket nehéz megszűrni a kitűnőségek sokaságából.
SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

Nem telt el 24 óra azóta, hogy Danny Tenaglia fülgyulladásra hivatkozva lemondta a mai fellépését. Csapatunk ez idő alatt mindent elkövetett annak érdekében, hogy a B my Lake Nulladik napján egy világszínvonalú DJ állhasson színpadra.
Nature One 2014 – Golden 20

Nature One 2014 – Golden 20

A jubileumi Nature One 2014-ben ünnepelte megrendezésének 20. évfordulóját. Nagy fordulópont volt ez a fesztivál életében, de sajnos be kell valljuk, a várva várt rendezvény nem tudott elég pozitív élményt nyújtani számunkra.
 BREAKING NEWS

BREAKING NEWS

Danny Tenaglia egészségügyi okokból lemondta a holnapi fellépést.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION