soundhead logo
 

LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

Legfrissebbek a címlapról

MDMA nálunk a zene!

MDMA nálunk a zene!

Mi jut eszünkbe arról, hogy: MDMA? Nálunk, ma, zene, itt, VILÁGI MASSZA, második felvonás. Pont!
Ma van 420, a Cannabis napja!

Ma van 420, a Cannabis napja!

Mindennek jár egy nap, a fűnek ez a nap jutott!
5 CLR Podcast válogatás a Hyperre!

5 CLR Podcast válogatás a Hyperre!

Készülődsz már a Hyperspace-re? Mi igen, és éppen ezért válogattunk!
Április elejére nézünk vissza

Április elejére nézünk vissza

Zolee még április elején járt egy szerdai MOVE-on, majd a Tesla-ban Marc Houle-on. Erre nézünk most vissza.
Giovanni Verrina indítja VILÁGI MASSZA rovatunkat

Giovanni Verrina indítja VILÁGI MASSZA rovatunkat

Először a szem középpontjában az olvasást nem, a hallgatást annál jobban túlspirázó rovatunk. Indul a HAZAI KRÉM párja, a VILÁGI MASSZA. Először Giovanni Verrina masszáját hozva...
Itt a hétvégi piszkos 12!

Itt a hétvégi piszkos 12!

Tisztán kezdjük és piszkosan ér véget. Pár embernek biztos ilyen lesz a hétvégéje, ha végig járja a 12 program akár csak negyedét.

hozzászólások

Kiegészítő információk