LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Diszkó legenda Budapesten - Ray Mang interjú

Diszkó legenda Budapesten - Ray Mang interjú

November utolsó szombatján a londoni disco szcéna egyik legjelesebb képviselője, a több mint húsz éve producerkedő Ray Mang lép fel a Room 8-ben.
 PLASTIC : december 6-án Budapesten!

PLASTIC : december 6-án Budapesten!

Az Akvárium Klubban kerül megrendezésre a követező PLASTIC.
Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

A villámlás, még ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon.
BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY

BP Clothing Birthday Bash w. DJ FRESH & MC MESSY

Egy újabb év eltelt és idén a BP Clothing elérte a bűvös 3-mas szám határát. Éppen ezért a harmadik szülinapunkra valami különlegeset kívántak.  
GAISER - FALSE LIGHT

GAISER - FALSE LIGHT

Közel egy évtizede a Minus család egyik kulcsembere Jon Gaiser, aki 2014 őszén jelentette meg harmadik előadói albumát False Light címmel. A 10 számból álló album természetesen Richie Hawtin kiadójánál a Minus-nál jelent meg November 10-én.
Jeff Mills – Man From Tomorrow

Jeff Mills – Man From Tomorrow

A napokban jelent meg Jeff Mills tudományos és művészi alkotása, a Man From Tomorrow. Film és zene a jövőről vagy netán a jövőből?!

Kiegészítő információk