LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

Legfrissebbek a címlapról

Hétzárásnak Zvezda Beta nyom nekünk egy SHIFT-et!

Hétzárásnak Zvezda Beta nyom nekünk egy SHIFT-et!

Úgy gondoltuk, hogy ha már péntek van és ismét party dömping hétvége előtt állunk, akkor fejezzük be valami jó zenei pillanattal. Beta gondoskodott erről!
Így legyél DJ kreditekért Pécsett

Így legyél DJ kreditekért Pécsett

Pécsen fura dolgok történnek. Biztos más levegőt szívnak arra felé, hogy most egyetemi DJ kurzust indítanak. Jól hallod!
Farsangi móka elektronikus módra

Farsangi móka elektronikus módra

Ha február, akkor nem kérdés, hogy itt a farsang is. Bár az elektronikus zenei szórakozás területén nem jellemző a beöltözés, van azért, ahol ezt mégis megtehetjük!
Bővül a VOLT Fesztivál

Bővül a VOLT Fesztivál

Telekommunikáljuk az internetet, hogy mire lehet számítani az idén már 24. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon. És ez még csak a kezdet…
Emika a következő szexi istennőnk!

Emika a következő szexi istennőnk!

Soron következő Szexi istennők a pult mögött cikksorozatunkban a hamarosan hazánkban járó Emika lényét emeljük a magasba. Van mit olvasni és nézni is!
Alkotó kutatás zajlik tegnaptól

Alkotó kutatás zajlik tegnaptól

A tizenharmadik Alkotótábor is erősebb lesz, mint az előző. És most ráadásként tehetségeket kutatnak, akik majd felléphetnek a július második hétvégi program keretein belül.

hozzászólások

Kiegészítő információk