HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Infinity Ink a PRLMNT-ben

Infinity Ink a PRLMNT-ben

Az aktuális, kritikusok által fontosnak gondolt előadók hébe-hóba jönnek csak hazánkba, ezért különösen érdekes az Infinity Ink magyarországi fellépése.
Saturday Night Fever b2b párosokkal az Exit Fesztiválon

Saturday Night Fever b2b párosokkal az Exit Fesztiválon

A csütörtöki 'Disclosure Wild Life' és a pénteki 'Carl Cox vs Friends' estek után Július 12-én egy igazi szombat esti láznak ad otthon az aréna.
Produceri siker a TrueSounds háza tájáról

Produceri siker a TrueSounds háza tájáról

Nick Warren Június 9-én egy vadonatúj dupla lemezes kiadványt fog megjelentetni, melyen Dandy aka Peter Makto és Gregory S egyik eddig még féltve őrzött zenéje is helyet kapott!
20 éve töretlenül Time Warp

20 éve töretlenül Time Warp

Igen erős felhozatallal kecsegtetett a Jetztmusik Festival idei záróeseménye a Time Warp, hisz idén ünnepelte fennállásának 20 évfordulóját.
Télből a tavaszba!

Télből a tavaszba!

Dietetikus segítségével adunk tanácsot a tavaszi fáradság leküzdésére…
Jay Lumen a techno nagykövete volt Kínában!

Jay Lumen a techno nagykövete volt Kínában!

Jay Lumen úttörőként Shanghai legnagyobb klubjában, az M2-ben és Guangzhou szintén elsőszámú klubjában, a Catwalk-ban is elvarázsolta a közönséget.

Kiegészítő információk