heinekken
heinekken

HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Cruisin hajós buli élőben…

Cruisin hajós buli élőben…

Idén utoljára hajózunk ki a Hi!Fly csapatával a Cruisin rendezvény keretében. A jegyekről lemaradtak már a kora délutáni óráktól nyomon követhetik az eseményeket.
A turbina hangja

A turbina hangja

GE gépzajokból komponálja zenéjét Matthew Dear.
Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Az ADE a világ vezető elektronikus zenei platformja és legnagyobb klubfesztiválja 2014-ben Október 15 és 19 között kerül megrendezésre. Az öt napos esemény, magába foglalja az éjszakai rendezvényeket, a nappali konferenciákat, interaktív műhelyeket, tech demókat és szakmai kerekasztal-beszélgetéseket.
Time Warp presents. 50 Years Sven Väth

Time Warp presents. 50 Years Sven Väth

2014. Október 25-én ismét megnyitja kapuit a Time Warp rezidenciája, a Maimarkthalle, ezúttal egy nagyon különleges esemény alkalmából: Sven Vath itt ünnepli 50. születésnapját.
B my Lake videós tudósítás

B my Lake videós tudósítás

Írásos beszámolónk után, most videós összeállításunk következik a B my Lake fesztiválról.
Promóciós csomagok a Soundcloud-nál

Promóciós csomagok a Soundcloud-nál

Új szolgáltatást indított az egyik legismertebb stream portál, a Soundcloud.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION