HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

The Martinez Brothers in ’da house

The Martinez Brothers in ’da house

November 22-én, szombaton második alkalommal látogat hazánkba az amerikai dj/producer testvérpáros. Kezeket fel, nagy ünnep lesz! Ha szereted a house-t, ott a helyed.
Magda és PLASTIC kombinált bérlet csak 5000 Ft-ért!

Magda és PLASTIC kombinált bérlet csak 5000 Ft-ért!

MAGDA vagy PLASTIC? Nem tudsz dönteni? Nem is kell! Ha nem akarsz lemaradni a decemberi hónap legütősebb rendezvényiről, biztosítsd a helyed mind két eseményen most rendkívül kedvező áron!
7 ÉV SOUND OF CREAM!

7 ÉV SOUND OF CREAM!

Lágy dallamok, finom vokálok, mély basszusok, a felszabadultságot és vibrálást kiváltó zene: Sound of Cream!
Seth Troxler beszél a Dj-életről

Seth Troxler beszél a Dj-életről

A Resident Advisor legújabb kisfilmjében Seth Troxler-t kisérték el néhány európai fellépésére és faggatták ki a kulisszatitkokról.
Organikus mozgószínpad – a Trafóban járunk

Organikus mozgószínpad – a Trafóban járunk

Hatodik alkalommal került megrendezésre az Electrify koncertsorozat. Egy azon napon az átlagos szombat este fogalma megszűnt létezni. Valami eddig ismeretlen vette át helyét.
Holnap este Move Special!

Holnap este Move Special!

Holnap tehát MOVE Special Roustam-mal és Beta-val a VOLT Music Bar-ban! Még nem késő a csütörtököt kivenni szabadnapnak

Kiegészítő információk