HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Ma van a Zene világnapja

Ma van a Zene világnapja

Október elseje a zene világnapja, erről mi sem maradhatunk le! Mit gondoltok hányadik éve?
A múlt árnyai - Aphex Twin, Syro kritika

A múlt árnyai - Aphex Twin, Syro kritika

Richard D. James új lemeze egyértelműen a 2014. év legfontosabb elektronikus zenei megjelenése. A műfaj egyik legnagyobb popsztárja, a techno Mozartja 13 évvel a Drukqs után jelentette meg új albumát, ami csak növelte vele szemben az elvárásokat.
PRLMNT Open Week Vol.1 - Nick Curly & Lee Curtiss

PRLMNT Open Week Vol.1 - Nick Curly & Lee Curtiss

Hatalmas őszi szezonnyitó hétvégén vehetünk részt október 3-án és 4-én a belvárosi PRLMNT-ben. Nézzük, mit hoz az első, pénteki éjszaka!
SZIGET FESZTIVÁL – COLOSSEUM STAGE DJ MIXES 02

SZIGET FESZTIVÁL – COLOSSEUM STAGE DJ MIXES 02

Talán annyira még nem fakult meg a nyár emléke, de még is néha oly távolinak tűnik az irodában ülve. Most visszarántunk az önfeledt szórakozás közepébe Pöli, Naga & Beta, (valamint teret engedve a tört ütemeknek is) Dj Ren és Mindscape szettjeivel. Enjoy!
Új Electric Uniform kollekció

Új Electric Uniform kollekció

Sven Vath, Modeselektor, Dj Koze, Luciano, Ellen Allien és Acid Jesus csatlakozott a Radio Slave által létrehozott, football inspirálta pólók gyártásához.
Vissza a nyárba!

Vissza a nyárba!

Bohumil és Thomas Borza, az idei fesztiválok alkalmával rögzített 3 perces kis RoadMovie-val kíván visszaemlékezni az igazán sikeres nyárra.

Kiegészítő információk