HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Dandi & Ugo - villáminterjú

Dandi & Ugo - villáminterjú

 Az olasz temperamentumot ezen a hétvégén a Dandi & Ugo páros hozza el Magyarországra a The Etiket-nek köszönhetően. Fellépésük apropóján cseteltünk a dj párossal.
Hangulatot fokozunk

Hangulatot fokozunk

Ti is szeretitek a jó hangulatot? Szeretitek előtte, közben és utána is? A válasz egyértelmű, mi pedig teszünk azért, hogy a hangulatot fokozzuk!
Heti techno - 13

Heti techno - 13

A héten kijött az ’N’ - edik Cocoon Compilation Sam Paganini-vel, Truncate-el és sok más szívünknek kedves művésszel, miközben a Crosstown Rebelsnél is alkotással telt az elmúlt időszak. Na, ezekből egyetlen zenét sem találtok meg a cikkben, de ne bánkódjatok!
Firebeatz interjú

Firebeatz interjú

Két producer, egy osztály, egy cél, egy álom. Ezekkel a címszavakkal jellemezhetnénk leginkább a soron következő interjú szereplőit. Jurre és Tim, ismertebb nevükön Firebeatz, mára már évente több mint 250 fellépést hoz tető alá, beleértve a B my Lake-et és az októberi Bónusz Fesztivált is.
Kapj el, ha tudsz!

Kapj el, ha tudsz!

 James Marcus Haney nem mondható hétköznapi figurának, az sem, ahogy fesztiválozik. A művészi én csúcsa ez, egy sajátosan kiteljesedő formátumban.
Goodbye Darkside

Goodbye Darkside

Kétségtelenül az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kollaborációja ért véget szeptember 12-én, Brooklyn-ban.

Kiegészítő információk