HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

Legfrissebbek a címlapról

Most ezért őrül meg minden TrueSounds rajongó

Most ezért őrül meg minden TrueSounds rajongó

Újabb ajándékokkal lepi meg rajongóit a TS csapat. Ez alkalommal nyári sapka és fali óra viszi tovább a crew fennállását a jövőbe.. És még jól is néznek ki!
Mit csinál Captain Knuckles a város felett?

Mit csinál Captain Knuckles a város felett?

A CityMatinékról ismert Catpain Knuckles legújabb hobbija kétség kívül a város felett zenélés. De vajon miért?
Ma kora estétől Extra naplemente Polarize ütemeivel a Corvin Roof teraszon!

Ma kora estétől Extra naplemente Polarize ütemeivel a Corvin Roof teraszon!

A tegnapi emelkedett hangulat és a mai jó időre való tekintettel kora estétől extra naplementés programmal vár minket a Corvin Roof Terrace! Polarize adja az ütemeit a lenyugvó naphoz.
 Simogatóan sötét szellemiség, zenei kultúra fejlődés! Komoly szezont zár az All Inn Showcase! Jön Laylla Dane

Simogatóan sötét szellemiség, zenei kultúra fejlődés! Komoly szezont zár az All Inn Showcase! Jön Laylla Dane

Lila ködben, sötét mélytempós ütemek között fejezi be a szezont az All Inn Showcase sorozat, amin Laylla Dane tölti meg elménket a szeptemberi folytatásig a LÄRM sötétségében.
Karibi disco house az Eiffel téren! Na, de pont északról?

Karibi disco house az Eiffel téren! Na, de pont északról?

A BPES szervezői nagyot gondoltak és birtokba veszik egy délutánból estébe nyúlóan a Nyugati melletti Eiffel teret. A CityMatinéval közös kooperációban így érkezik meg hozzánk a norvég Todd Terje!
Vidéken él a szabadtér! IRIE Garden a Control Air jóvoltából

Vidéken él a szabadtér! IRIE Garden a Control Air jóvoltából

Miközben az elmúlt években teljesen Budapest központúvá vált az elektronikus zene, nyáron a vidék mégis izgalmasan éled fel. Erre jó példa a Control Air szabadtéri eseménye.

hozzászólások

Kiegészítő információk