soundhead logo
 

HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Mai lecke: Sidney Charles – House Lessons

Mai lecke: Sidney Charles – House Lessons

A friss és kortárs klubzenékben utazó AVOTRE kiadónál jelent meg a német Sidney Charles legújabb kiadványa, a ’House Lessons’.
Pop Art dokumentumfilm a Kraftwerk-től

Pop Art dokumentumfilm a Kraftwerk-től

A Kraftwerk jelenség 60 percben, múltból a jelenbe.
SH NEWS - Bill Patrick érkezik a MOVE-ra

SH NEWS - Bill Patrick érkezik a MOVE-ra

Ha szerda, akkor MOVE. Válogatott hazai és ritkán külföldi vendégek. Most például megint jön egy legendás arc. 
Horvátország vízeséseihez utazunk

Horvátország vízeséseihez utazunk

Igen, utazunk, de csak képzeletben, azt is azért, hogy közelebb érezzük magunkat a nyárhoz, ha már ilyen korai tavaszt élvezhetünk.
SH NEWS - B my Lake - jönnek a nevek, óráról órára!

SH NEWS - B my Lake - jönnek a nevek, óráról órára!

Már múlt hét óta erre várunk, most végre elérkezett az idő. Jönnek a B my Lake első körös nevek, folyamatosan frissülő cikkünket olvashatjátok!
10 nélkülözhetetlen felszerelés a Whyt Noyz táskájából

10 nélkülözhetetlen felszerelés a Whyt Noyz táskájából

Vajon mi az a 10 dolog egy Dj számára, ami nélkül biztosan nem indul útnak a következő fellépésére?

Kiegészítő információk