HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

Legfrissebbek a címlapról

Így legyél DJ kreditekért Pécsett

Így legyél DJ kreditekért Pécsett

Pécsen fura dolgok történnek. Biztos más levegőt szívnak arra felé, hogy most egyetemi DJ kurzust indítanak. Jól hallod!
Farsangi móka elektronikus módra

Farsangi móka elektronikus módra

Ha február, akkor nem kérdés, hogy itt a farsang is. Bár az elektronikus zenei szórakozás területén nem jellemző a beöltözés, van azért, ahol ezt mégis megtehetjük!
Bővül a VOLT Fesztivál

Bővül a VOLT Fesztivál

Telekommunikáljuk az internetet, hogy mire lehet számítani az idén már 24. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon. És ez még csak a kezdet…
Emika a következő szexi istennőnk!

Emika a következő szexi istennőnk!

Soron következő Szexi istennők a pult mögött cikksorozatunkban a hamarosan hazánkban járó Emika lényét emeljük a magasba. Van mit olvasni és nézni is!
Alkotó kutatás zajlik tegnaptól

Alkotó kutatás zajlik tegnaptól

A tizenharmadik Alkotótábor is erősebb lesz, mint az előző. És most ráadásként tehetségeket kutatnak, akik majd felléphetnek a július második hétvégi program keretein belül.
Rodion lázban ég Budapest

Rodion lázban ég Budapest

Valami olyan fog történni február 11-én, amire egyrészt nem hinnénk, hogy fel vagy készülve, másrészt meg szinte fel sem lehet. Mi azért megpróbálunk segíteni!

hozzászólások

Kiegészítő információk