heinekken
heinekken

HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

DJ AWARDS 2014

DJ AWARDS 2014

A Dj Awards díjátadó gálát idén 17.-dik alkalommal rendezik meg ismételten a legrégebbi ibizai klubban, a Pacha falai közt Szeptember 30-án. A világ mérvadó Dj szavazását 1998-ban szervezték meg először, melynek nyertesei a kategóriájuk legelismertebb művészének járó címét birtokolhatják az adott évben.
Jeremy Olander interjú

Jeremy Olander interjú

Jeremy Olander a svéd progresszív hangzás egyik legüdítőbb egyénisége, aki olyan előadók támogatását élvezi, mint Gabriel & Dresden, Funkagenda, Pete Tong vagy éppen Eric Prdyz, aki egyébként személyes pártfogoltjaként tekint a 27 éves tehetségre.
Deadcode & Friends az Akvárium klubban

Deadcode & Friends az Akvárium klubban

A nagysikerű balatoni open air buli után, a fővárosba érkezik szeptember 13-án a Deadcode & Friends partysorozat!
B my Lake összefoglaló

B my Lake összefoglaló

Hagytunk elég időt, hogy leülepedjenek a B my Lake-es élményeink, így megfontoltan, tiszta fejjel vonjuk le az idei nyár legjobb fesztiváljának tanulságait.  
Kész, vigyázz, rajt! Elindult a Collective Music

Kész, vigyázz, rajt! Elindult a Collective Music

Hivatalosan is elstartolt a neves magyar producer Domján Márió, ismertebb nevén Collective Machine vadonatúj kiadója, a Collective Music.
Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Augusztus 22-én (pénteken) a budapesti VOLT Music Bar-ba (Budapest, Erzsébet tér, Akvárium) egy "B my Lake After Partira" várják az elektronikus zene szerelmeseit a Szervezők.  

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION