HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

Legfrissebbek a címlapról

Lazare Hoche diszkrét rivaldafényben

Lazare Hoche diszkrét rivaldafényben

Nagy örömünkre a Disqrate befészkelte magát a Corvin Clubba. Az Andras Garay és Nigel Sorter vezette maroknyi csapat előszeretettel válogat a francia underground kincsesbányájából, most sincs ez másképp: május 6-án Guy Gerber mellet Lazare Hoche teszi majd tiszteletét. 
Letölthető HOT X és Marco Bailey HYPERSPACE XX. szettje

Letölthető HOT X és Marco Bailey HYPERSPACE XX. szettje

Alig több mint egy hét telt a HYPERSPACE 20. születésnapja óta, de már visszarepülhetünk az éjszaka zenei hullámai közé, mert HOT X és Marco Bailey szettje is elérhető a hangfelhőben!
Jay Lumen Dél-Amerikában vesztegelt egy hónapon át

Jay Lumen Dél-Amerikában vesztegelt egy hónapon át

Jay Lumen közel 1 hónapon át turnézott Dél-Amerika klubjait járva. A hosszú hetek zárására a Pacha Buenos Aires színpadán került sor.
iamyank az első magyar az Electronic Beats TV-ben!

iamyank az első magyar az Electronic Beats TV-ben!

Eljött az első alkalom, hogy magyar produkcióról készült videó került a Telekom Electronic Beats TV műsorába. iamyankra vagyunk büszkék, mostanában sokadszorra!
Pete Tong a láthatáron! Ez a nap híre!

Pete Tong a láthatáron! Ez a nap híre!

Hétvégén fantasztikus örömhírrel lepte meg közönségét a Thissizz! Július 15-én a híres Pete Tongot hozza szórakoztatásunk gyanánt!
Mesteri elektronikus süllyedést hajtunk végre

Mesteri elektronikus süllyedést hajtunk végre

A legutóbbi Lay-Up! egyik szettje pár napja került fel a hangfelhőbe, amit most a tökéletes Vasárnap a fotelban adunk vissza. Két és fél óra lágy elektronika következik!

hozzászólások

Kiegészítő információk