HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

Legfrissebbek a címlapról

Kicsit német, kicsit amcsi, ők a Moonbootica, most a legjobb 7+1 video klipjükkel!

Kicsit német, kicsit amcsi, ők a Moonbootica, most a legjobb 7+1 video klipjükkel!

A hamburgi páros nagy utat járt be és széles stílus spektrumot fedett le az elmúlt bő két évtizedben. Megannyi jó fellépés és rengeteg saját zene, amihez készültek nagyon jó video klipek!
Így fest a CityMatiné fölülről egy két perces lélegzetelállító videón!

Így fest a CityMatiné fölülről egy két perces lélegzetelállító videón!

Valaki nem bírt a videózási hajlamával és egy repülő kamera segítségével felvette a CityMatiné közegét madártávlatból. Az eredmény: festői szépség.
Így zajlott a burn Residency magyar döntője!

Így zajlott a burn Residency magyar döntője!

Mi is ott voltunk a burn Residency 2016 magyar döntőjén, ahol a Corvin Roof teraszán a naplementéből fordultak az éjszakába a versenyzők, kellemes zenéikkel karöltve. Videók és képek következnek!
Öltözz B my Lake cuccokba!

Öltözz B my Lake cuccokba!

Idén már nem csak ott lehetünk a fesztiválon, hanem B my Lake cuccokat is magunkra húzhatunk. Mutatjuk mit és hol szerezhetünk be!
10 új zene, ráadásul teljes egészében. Elindult az Afterlife!

10 új zene, ráadásul teljes egészében. Elindult az Afterlife!

Elindult a Tale Of Us kiadója, az Afterlife. Az első megjelenés egy válogatás album, melyen ott van többek között Recondite, Mind Against, Woo York, melyet most teljes egészében mutatunk!
Mira JoO lett az ibizai befutónk!

Mira JoO lett az ibizai befutónk!

Mira JoO nyerte a burn Residency 2016 magyar válogatóját, így ő képviseli hazánkat az idei megmérettetésen!

hozzászólások

Kiegészítő információk