heinekken
heinekken

HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Még egy nappal tovább tart a B my Lake!

Augusztus 22-én (pénteken) a budapesti VOLT Music Bar-ba (Budapest, Erzsébet tér, Akvárium) egy "B my Lake After Partira" várják az elektronikus zene szerelmeseit a Szervezők.  
B1 Bluetooth Music Receiver

B1 Bluetooth Music Receiver

Multimédia rovatunkban megjelenő cikkeink egy része olyan termékeket mutat be, amit egy átlag felhasználó biztos nem fog beszerezni. Az AudioEngine B1 Bluetooth Music Receiver azonban egy olyan hifi eszköz, ami árban és tulajdonságában is tökéletes választás lehet a mindennapi zenehallgatáshoz.
Heti techno - 09

Heti techno - 09

Inspirációval telített fejű művészeket vizionálok augusztus második megjelenés hullámának láttán, ugyanis fordult a kocka, pillanatnyilag a kevésbé érdekeseket nehéz megszűrni a kitűnőségek sokaságából.
SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

SASHA ÉRKEZIK A B my Lake-re!!!

Nem telt el 24 óra azóta, hogy Danny Tenaglia fülgyulladásra hivatkozva lemondta a mai fellépését. Csapatunk ez idő alatt mindent elkövetett annak érdekében, hogy a B my Lake Nulladik napján egy világszínvonalú DJ állhasson színpadra.
Nature One 2014 – Golden 20

Nature One 2014 – Golden 20

A jubileumi Nature One 2014-ben ünnepelte megrendezésének 20. évfordulóját. Nagy fordulópont volt ez a fesztivál életében, de sajnos be kell valljuk, a várva várt rendezvény nem tudott elég pozitív élményt nyújtani számunkra.
 BREAKING NEWS

BREAKING NEWS

Danny Tenaglia egészségügyi okokból lemondta a holnapi fellépést.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION