HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

Legfrissebbek a címlapról

Éjjel-nappal elektronikus zene és most még a Halloween is őrület lesz!

Éjjel-nappal elektronikus zene és most még a Halloween is őrület lesz!

Október legutolsó 4 éjszakáját az elektronikus zenei szórakoztató ipar is meghúzza. Majdnem 50 (!) program közül válogathatunk a hosszúhétvége folyamán, ebből adunk közre néhányat.
Hosszabb kihagyás után a Kikötőben térnek vissza a Bedroomos srácok

Hosszabb kihagyás után a Kikötőben térnek vissza a Bedroomos srácok

Nyáron még a Hajón hullámoztattak, majd 2 hónap kihagyást követően a Kikötőben szállhatunk velük újra a hullámokra, ahol születésnapozás is lesz!
Stimming végre nem csak zenélt, hanem beszélt is - a 4D alapítójával!

Stimming végre nem csak zenélt, hanem beszélt is - a 4D alapítójával!

Október 28-án ebben az évben harmadjára üdvözölhetjük a Spatial Sound Institute-ban Stimminget. Az elmúlt évek kísérleti munkájáról beszélgetett vele Paul Oomen, a 4DSOUND alapítója.
Begyújtjuk az A38 lámpás hétvégéjét

Begyújtjuk az A38 lámpás hétvégéjét

Az A38 Hajó nem hagy minket Halloween őrület nélkül. Egész hétvégés Halloweek-kel gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzunk otthon. Ludmilla vs. Palotai és a Budapest Trap Squad ismert arcai várnak minket! De lesz Therapy Sessions pénteken és Tesco Disco hétfőn!
Újra MetronómTető! Ezúttal elektronikus klarinétot hallgatunk

Újra MetronómTető! Ezúttal elektronikus klarinétot hallgatunk

Október 27-én este a MetronómTető Electric Clarinet epizódjához érkezik, ahol Szűcs Péter fújja a hangszert egy órán át, majd beszélgethetünk.
Megmutatjuk, mi az, amit mindenképp tudnod kell DJ Rushról

Megmutatjuk, mi az, amit mindenképp tudnod kell DJ Rushról

Csak néhány gondolatot és zenét szedtünk egy fejezet alá DJ Rushról, ha már október 28-án benéz hozzánk Supernovázni a Cinema Hallba.

hozzászólások

Kiegészítő információk