HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Január utolsó szerdáján is MOVE!

Január utolsó szerdáján is MOVE!

Ma is egy szerda, és unalom ellen, táncoláshoz ma is jár egy MOVE. Ráadásul ma az ország egyik legjobb house lemezlovasával, Jaffa Surfával, na meg Polarize-al!  
Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

SanFranciscoBeat, ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri illetve filmes munkáival.
Különleges b2b live szombaton a Teslaban!

Különleges b2b live szombaton a Teslaban!

Szombat éjszaka ismét érdemes lesz ellátogatni a minőségi hangrendszerével jó hírnevet szerző Teslaba. Andras Toth és Forsek ugyanis valami számukra is újjal készülnek a CM soron következő rendezvényén.  
Pioneer HDJ-2000MK2

Pioneer HDJ-2000MK2

Bemutatkozik a Pioneer legújabb professzionális DJ fülhallgató generációja, a HDJ-2000MK2, mely várhatóan februártól fog a boltokba kerülni!
Christian Wünsch a Technokunst-on!

Christian Wünsch a Technokunst-on!

A spanyol techno nagy öregje, Oscar Mulero kiadótársa, az első szólólemezét tavaly ősszel megjelentető Christian Wünsch a Partynews magazin tizedik születésnapján!  
SELECTION PARTY VOL.01

SELECTION PARTY VOL.01

Első alkalommal hozza tető alá az Akvárium a Selection Party-t, ahol válogatott hazai szelektorok, Budapest legkedveltebb DJ-i tálalják Nektek a legjobb klubzenéket.

Kiegészítő információk