HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

Legfrissebbek a címlapról

Klasszikus hangulat az 5 júliusi program előtt Budapest legnagyobb teraszán!

Klasszikus hangulat az 5 júliusi program előtt Budapest legnagyobb teraszán!

Sok érdeklődő szórakozót vonzott a nyár leghangulatosabb, legklasszikusabb bulija, mielőtt megindulna a júliusi programsor, amely 5 eseményt tartogat számunkra a Duna part legnagyobb teraszán!
4DSOUND – többet mond minden szónál

4DSOUND – többet mond minden szónál

Péntek este újra körbejárt a hang a 4DSOUND keretein belül, ahol Stimming és Johannes Brecht gondoskodott a hallójáratok kényeztetéséről. Ezt az utazást igyekeztünk szemléltetni!
Zajos siker a 'színpadi suttogás'

Zajos siker a 'színpadi suttogás'

Újra nyomásban az Astrounaut Music bestsellere, a Stage Whisper. A hét éves zene most újra elérhető, ráadásul Petar Dundov és Chriss Ronson közreműködésében.
Kicsit német, kicsit amcsi, ők a Moonbootica, most a legjobb 7+1 video klipjükkel!

Kicsit német, kicsit amcsi, ők a Moonbootica, most a legjobb 7+1 video klipjükkel!

A hamburgi páros nagy utat járt be és széles stílus spektrumot fedett le az elmúlt bő két évtizedben. Megannyi jó fellépés és rengeteg saját zene, amihez készültek nagyon jó video klipek!
Így fest a CityMatiné fölülről egy két perces lélegzetelállító videón!

Így fest a CityMatiné fölülről egy két perces lélegzetelállító videón!

Valaki nem bírt a videózási hajlamával és egy repülő kamera segítségével felvette a CityMatiné közegét madártávlatból. Az eredmény: festői szépség.
Így zajlott a burn Residency magyar döntője!

Így zajlott a burn Residency magyar döntője!

Mi is ott voltunk a burn Residency 2016 magyar döntőjén, ahol a Corvin Roof teraszán a naplementéből fordultak az éjszakába a versenyzők, kellemes zenéikkel karöltve. Videók és képek következnek!

hozzászólások

Kiegészítő információk