HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

Legfrissebbek a címlapról

Áj LÁJV jú – Jönnek a csak csajok!

Áj LÁJV jú – Jönnek a csak csajok!

Sokszor elfelejtjük, hogy már teljes férfi-női egyenjogúság van, de most a LÁJV-os lányok felébresztenek minket egy bulival és megmutatják milyen is a hangszeres és elektronikus csak csajok buli.
Matthias Tanzmann ’Momentum’ albuma jövő héten megjelenik!

Matthias Tanzmann ’Momentum’ albuma jövő héten megjelenik!

A Moon Harbour Recordings feje új albummal jelentkezik, mely október 7-én jelenik meg. A 10 trackes összeállításba hallgatunk bele.
Maceo Plex végre Budapesten!!!

Maceo Plex végre Budapesten!!!

Az év egyik legnagyobb híre, hogy Maceo Plex is fellép az idei BÓNUSZ Electronic Music Festivalon, ráadásul Budapesten először!
Oliver Koletzki 10 leghallgatottabb zenéje!

Oliver Koletzki 10 leghallgatottabb zenéje!

Az első októberi éjszakán Oliver Koletzki lép fel az Akváriumban. A Budapest Calling által fémjelzett bulira most a német 10 legtöbbször hallgatott zenéivel készülünk!
Energikusan kezdett bele az őszbe a CARBON sorozat! - Videóztunk is.

Energikusan kezdett bele az őszbe a CARBON sorozat! - Videóztunk is.

Szeptember közepén a szegedi Sing Singben jártunk, ahol a CARBON elindította a klubszezont, közel teltházas, heves ütemekkel. Forgott a videó!
Már csak pár napig juthatunk kedvezményesen a BÓNUSZ jegyünkhöz!

Már csak pár napig juthatunk kedvezményesen a BÓNUSZ jegyünkhöz!

Szeptember 30-ig még igen jutányos áron válthatjuk meg belépőnket Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára!

hozzászólások

Kiegészítő információk