HÍREK

Megszületett Belocca gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

Share

mainground musicMég csak néhány napos, de máris a legnagyobbak babusgatják, dédelgetik, adják-veszik egymás kezéből, csodálják a hangját, gyönyörködnek az első mozdulataiban: megszületett ugyanis Belocca saját gyermeke, a MAINGROUND MUSIC!

 

 

Május 3-án már az első lépéseket is megtette, s magabiztos léptekken vágott neki a sikerhez vezető útnak. Ekkor látott ugyanis napvilágot a Chupakamra, Belocca és Soneec közös szerzeménye, amit a Beatporton be is lehet szerezni. A dögös tech house felvétel tökéletes megtestesítője a label arculatának: egyszerre underground, mégis nagyon könnyen befogadható, mi több, egyenesen imádnivaló. A klubestek főidejének ezen a nyáron egészen biztosan az egyik főszereplője lesz ez a zene. Ez már csak azért is jósolható meg nagy biztonsággal, mert már most olyanok pörgetik előszeretettel, mint Luciano, Mark Knight, Chris Lake, Roger Sanchez, Grant Nelson, stb.

 

 

A track megvásárolható az alábbi linken, a Beatporton:

http://www.beatport.com/release/chupakamra-original-mix/907495

Mainground music Top 10:

http://www.beatport.com/chart/belocca-s-mainground-music-chart/71192

 

A Mainground Music kicsivel több is, mint egy zenei platform, ahol vagány house, tech house és techno felvételek kapnak majd megjelenési lehetőséget. Ez a címke végsősoron Belocca ars poeticája is. „Régóta próbáltam megfejteni, hogy milyen stílust is játszom, hova lehetne sorolni... Sosem voltam cső underground, se main stream, de mégis a könnyebben emészthető undergroundhoz közeli dolgokat szerettem, amik sosem voltak túl közel egyik véglethez sem. Ezért aztán összemixeltem a szavakat, és egész egyszerűen Mainground lett belőle, azaz az ARANY KÖZÉPÚT, amit világ életemben követtem és betartottam az élet más területein is.

 

"Így a kiadóm ( a gyermekem ) neve is ez lett amit most nevelni kell..." – nyilatkozta Belocca az új kiadója kapcsán.

Belocca press kicsi

 

A Mainground Music elsősorban Belocca saját zenéinek lesz egy fontos megjelentetési eszköze. Emellett olyan fiatal – magyar és külföldi - tehetségekre is vadászik, akiktől remixeket, később pedig komplett EP-ket adhat ki. A Mainground tehát egy fontos lyukat tapaszt be az elektronikus zenei világban, hiszen azt a köztes átmenetet képviseli, amit igen keveseknek sikerül eltalálni, s kiadói szinten gyakorlatilag nem létezik alternatívája ennek a kategóriának: mainground. Talán éppen ezért nem is volt erre eddig megfelelő elnevezés.

Így, hogy már minden adott, ideje sávot váltani, s padlóig nyomni a gázt az arany középúton, ahol olyan szakavatott idegenvezetőnk lehet, mint maga Belocca!

 

Belocca a facebookon: http://www.facebook.com/beloccaartistpage

Legfrissebbek a címlapról

Dandy aka Peter Makto - „Az ördög szekerét hajtom húsz éve”

Dandy aka Peter Makto - „Az ördög szekerét hajtom húsz éve”

Eddig fel nem tett kérdések, soha nem látott válaszokkal, belesimulva 20 év mély esszenciájába. A TrueSounds csapat apjával, két évtizedről beszélgettünk, szókimondóan, nyíltan, fedhetetlenül!
Teljes a B my Lake 2016 programja

Teljes a B my Lake 2016 programja

A tavalyi felhozatalt is túlszárnyaló bejelentésekkel tette teljessé a 2016-os B my LAKE programját a DEADCODE Production és a VOLT produkció!
Vizuláis orgazmus - Amon Tobin a dobozok mögött!

Vizuláis orgazmus - Amon Tobin a dobozok mögött!

A BPES egyik fellépőjét mutatjuk meg a vizuális ingerek kimaxolása közepette. Az ISAM live 1 órára nyújtja a látványvilág maximumát, amit elektronikus zenében eddig ember átélhetett.
Csak bakelitről nyomunk ma a Fotelba! Kényelmes mélység, Ambietic zenél!

Csak bakelitről nyomunk ma a Fotelba! Kényelmes mélység, Ambietic zenél!

Miközben a lemez forog, az alkotó nyugodtan pörög, néha letakarítja a következőnek szánt fekete korongot és lépésről lépésre visz kényelmes mélységébe. Vasárnap van, nyugalom!
Most ezért őrül meg minden TrueSounds rajongó

Most ezért őrül meg minden TrueSounds rajongó

Újabb ajándékokkal lepi meg rajongóit a TS csapat. Ez alkalommal nyári sapka és fali óra viszi tovább a crew fennállását a jövőbe.. És még jól is néznek ki!
Mit csinál Captain Knuckles a város felett?

Mit csinál Captain Knuckles a város felett?

A CityMatinékról ismert Catpain Knuckles legújabb hobbija kétség kívül a város felett zenélés. De vajon miért?

hozzászólások

Kiegészítő információk