HÍREK

LETÖLTHETŐ HOT X HYPERSPACE 2012 DJ SZETTJE!

Share

hot-x hypersapce 2012HOT X letölthetővé tette a 2012-es HYPERSPACE-en jászott szettjét, mely tele van igazi techno csemegével! Akár ott voltál az év techno megmozdulásán akár nem, a letöltés kötelező jellegű!

 

 

Az alábbi linken meghallgatható és letölthető HOT X legfrissebb Dj szettje, mely a HYPERSPACE 2012 rendezvényen lett rögzítve. A mix különlegessége, hogy a közönség hangja is hallható, így olyan, mintha ismét ott lennénk azon az emlékezetes április 14-i estén!

 

HOT X @ HYPERSPACE 2012 live: http://www.soundhead.hu/portal/index.php/djmixek.html

www.hotx.hu

www.facebook.com/HotX.Deadcode

www.soundcloud.com/hot-x

 

HOTX HYPERSPACE2012 dj set

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

PRLMNT Szilveszter

PRLMNT Szilveszter

Az első PRLMNT Szilveszteren a nyári fesztválhangulatot hozzuk vissza. A három helyszín este 9-től egészen reggel 6-ig nem áll le, majd 6 után pedig elkezdődik a város egyik legmenőbb afterpartyja.  
Julian Jordan by Ötkert Holiday Edition

Julian Jordan by Ötkert Holiday Edition

A szemtelenül fiatal, mindössze 18 éves  Jordan kora ellenére komoly sikereket ért el zenei karrierjében. Az MTV által is figyelemre méltónak titulált előadó, biztosan sikerekben gazdag jövő előtt áll.
Karácsony a fotelban Nils Frahm-al

Karácsony a fotelban Nils Frahm-al

Békésen, boldogan, szeretetteljes légkörben úszva hanyatt dőlni az ünnepek alatt. Ehhez jól kapcsolódik Nils Frahm varázslata.
Interjú Rolph Mascoval

Interjú Rolph Mascoval

Hazánk egyik új, feltörekvő zenei tehetségével, Rolph Mascoval készítettünk interjút.  
House2House -  december 25. -Volt Music Bar

House2House - december 25. -Volt Music Bar

Naga és Beta önmagukban is emblematikus karakterei a hazai elektronikus zene világának, kettejük improvizációs szettjei pedig szinte legendaszámba mennek.
Bladerunnaz pres. Hospitality - beszámoló

Bladerunnaz pres. Hospitality - beszámoló

December 13-án valami egészen különlegesnek lehettünk fül- és szemtanúi az Akvárium Klubban. Magyarországra teleportált ugyanis az angol Hospital kiadó bulisorozata, a Hospitality, melynek megtörténtéről eddig csak vadabb álmainkban reménykedhettünk.

Kiegészítő információk