HÍREK

LETÖLTHETŐ HOT X HYPERSPACE 2012 DJ SZETTJE!

Share

hot-x hypersapce 2012HOT X letölthetővé tette a 2012-es HYPERSPACE-en jászott szettjét, mely tele van igazi techno csemegével! Akár ott voltál az év techno megmozdulásán akár nem, a letöltés kötelező jellegű!

 

 

Az alábbi linken meghallgatható és letölthető HOT X legfrissebb Dj szettje, mely a HYPERSPACE 2012 rendezvényen lett rögzítve. A mix különlegessége, hogy a közönség hangja is hallható, így olyan, mintha ismét ott lennénk azon az emlékezetes április 14-i estén!

 

HOT X @ HYPERSPACE 2012 live: http://www.soundhead.hu/portal/index.php/djmixek.html

www.hotx.hu

www.facebook.com/HotX.Deadcode

www.soundcloud.com/hot-x

 

HOTX HYPERSPACE2012 dj set

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Dandi & Ugo - villáminterjú

Dandi & Ugo - villáminterjú

 Az olasz temperamentumot ezen a hétvégén a Dandi & Ugo páros hozza el Magyarországra a The Etiket-nek köszönhetően. Fellépésük apropóján cseteltünk a dj párossal.
Hangulatot fokozunk

Hangulatot fokozunk

Ti is szeretitek a jó hangulatot? Szeretitek előtte, közben és utána is? A válasz egyértelmű, mi pedig teszünk azért, hogy a hangulatot fokozzuk!
Heti techno - 13

Heti techno - 13

A héten kijött az ’N’ - edik Cocoon Compilation Sam Paganini-vel, Truncate-el és sok más szívünknek kedves művésszel, miközben a Crosstown Rebelsnél is alkotással telt az elmúlt időszak. Na, ezekből egyetlen zenét sem találtok meg a cikkben, de ne bánkódjatok!
Firebeatz interjú

Firebeatz interjú

Két producer, egy osztály, egy cél, egy álom. Ezekkel a címszavakkal jellemezhetnénk leginkább a soron következő interjú szereplőit. Jurre és Tim, ismertebb nevükön Firebeatz, mára már évente több mint 250 fellépést hoz tető alá, beleértve a B my Lake-et és az októberi Bónusz Fesztivált is.
Kapj el, ha tudsz!

Kapj el, ha tudsz!

 James Marcus Haney nem mondható hétköznapi figurának, az sem, ahogy fesztiválozik. A művészi én csúcsa ez, egy sajátosan kiteljesedő formátumban.
Goodbye Darkside

Goodbye Darkside

Kétségtelenül az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kollaborációja ért véget szeptember 12-én, Brooklyn-ban.

Kiegészítő információk