HÍREK

LETÖLTHETŐ HOT X HYPERSPACE 2012 DJ SZETTJE!

Share

hot-x hypersapce 2012HOT X letölthetővé tette a 2012-es HYPERSPACE-en jászott szettjét, mely tele van igazi techno csemegével! Akár ott voltál az év techno megmozdulásán akár nem, a letöltés kötelező jellegű!

 

 

Az alábbi linken meghallgatható és letölthető HOT X legfrissebb Dj szettje, mely a HYPERSPACE 2012 rendezvényen lett rögzítve. A mix különlegessége, hogy a közönség hangja is hallható, így olyan, mintha ismét ott lennénk azon az emlékezetes április 14-i estén!

 

HOT X @ HYPERSPACE 2012 live: http://www.soundhead.hu/portal/index.php/djmixek.html

www.hotx.hu

www.facebook.com/HotX.Deadcode

www.soundcloud.com/hot-x

 

HOTX HYPERSPACE2012 dj set

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Andras Toth születésnapi nagyinterjú 1. rész

Andras Toth születésnapi nagyinterjú 1. rész

Andras Toth, azaz Tóth Andris nevét sokan ismerhették meg az elmúlt egy évtizedben. Izgalmas, színes, érdekes, kreatív személyiség, akinek szavait, terveit, elképzeléseit öröm hallgatni.
Január utolsó szerdáján is MOVE!

Január utolsó szerdáján is MOVE!

Ma is egy szerda, és unalom ellen, táncoláshoz ma is jár egy MOVE. Ráadásul ma az ország egyik legjobb house lemezlovasával, Jaffa Surfával, na meg Polarize-al!  
Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

Új videoklippet rendezett SanFranciscoBeat

SanFranciscoBeat, ahogy azt tőle az elmúlt években már megszoktuk, rendszeresen hallat magáról a DJ pulton kívül is produceri illetve filmes munkáival.
Különleges b2b live szombaton a Teslaban!

Különleges b2b live szombaton a Teslaban!

Szombat éjszaka ismét érdemes lesz ellátogatni a minőségi hangrendszerével jó hírnevet szerző Teslaba. Andras Toth és Forsek ugyanis valami számukra is újjal készülnek a CM soron következő rendezvényén.  
Pioneer HDJ-2000MK2

Pioneer HDJ-2000MK2

Bemutatkozik a Pioneer legújabb professzionális DJ fülhallgató generációja, a HDJ-2000MK2, mely várhatóan februártól fog a boltokba kerülni!
Christian Wünsch a Technokunst-on!

Christian Wünsch a Technokunst-on!

A spanyol techno nagy öregje, Oscar Mulero kiadótársa, az első szólólemezét tavaly ősszel megjelentető Christian Wünsch a Partynews magazin tizedik születésnapján!  

Kiegészítő információk