HÍREK

DUMDUM 2012 Warm Up Party

Share

beat destroy dumdumA tavalyi kezdés után idén visszatér a Beat Destroy, igaz tavaly még a line up-ot csak hazai fellépők diszítették, de ez 2012-re megváltozott. Joell Mullt köszönthetjük a Merlinben május 19-én.

 

 

beat destroy dumdumA változás rögtön az elején abban merül ki, hogy idei első állomásuk a Merlinben lesz, május 19-én ahol a DRUMCODE csapat egyik szerves részét JOEL MULL-t látják vendegül. A hazai front viszont részben megmaradt, Hot X, Subotage, Sikztah és Tolo tiszteletét teszi ugyanúgy ahogy azt az első alkalommal is tette, de csatlakozik még hozzájuk Naga & Beta a Hairy csapatból, továbbá Tolo mellé Fez és Falcao is, akik az előtér zenei felelősei lesznek.

 

 

Info:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Sajtó / Press:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Facebook page: www.facebook.com/beatdestroy

Facebook event: www.facebook.com/events/371115892931562/

DUMDUM a Facebook-on: www.facebook.com/dumdumfest

16+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányáruval nem szolgálunk ki.

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

 

Legfrissebbek a címlapról

December 5-én The Advent az Akváriumban!

December 5-én The Advent az Akváriumban!

December 5-én szombaton klubfellépéssel tér vissza Budapestre The Advent, mégpedig a Black Mamba által szervezett PLASTIC keretében, ezúttal az Akvárium Klubba.
Sonodab már alig várja, hogy a LÄRM-ben lehessen

Sonodab már alig várja, hogy a LÄRM-ben lehessen

A következő Lost Minute december közepén, egy megnyújtott pénteki éjszakán hozza nekünk Sonodab-ot, hogy eljárhassuk az elektronikus spanyol tangót! Most, interjú, vele.
Gregory S b2b sikert aratott Ibizán

Gregory S b2b sikert aratott Ibizán

Remix verseny, back to back kihívás, és persze rengeteg jó tanács már sikeres szakmabeliektől. Ez szerepel a burn Residency DJ soron következő, ötödik web epizódjában, benne Gregory S győzelmével!!!
CM Afterhours – szpesöl for you!

CM Afterhours – szpesöl for you!

Speciális nappali éjszakát tart az elmúlt időben népszerűvé vált Contra Mundum Afterhours rendezvény. Romániából Tight Cherry és FLVN érkezik, hogy magukkal rántsanak minket a vasárnap délelőttbe.
Brazil szépséggel indít 2016-ban a Thissizz

Brazil szépséggel indít 2016-ban a Thissizz

Brazíliából érkezik majd a következő év legelején, pontosan január 9-én Anna, hogy elkápráztassa szépségével és DJ tudásával az Akváriumba látogatókat. Sosem lehet elég korán készülődni!
Pozitív vibrálás az idei Bónuszon

Pozitív vibrálás az idei Bónuszon

Dubfire nem akart leállni, Lady Starlight sört ivott, majd Dave Clarke bekapcsolta a kávédarálót. Pozitív élményekkel távoztunk az idei Bónuszról.

hozzászólások

Kiegészítő információk