heinekken
heinekken

HÍREK

DUMDUM 2012 Warm Up Party

Share

beat destroy dumdumA tavalyi kezdés után idén visszatér a Beat Destroy, igaz tavaly még a line up-ot csak hazai fellépők diszítették, de ez 2012-re megváltozott. Joell Mullt köszönthetjük a Merlinben május 19-én.

 

 

beat destroy dumdumA változás rögtön az elején abban merül ki, hogy idei első állomásuk a Merlinben lesz, május 19-én ahol a DRUMCODE csapat egyik szerves részét JOEL MULL-t látják vendegül. A hazai front viszont részben megmaradt, Hot X, Subotage, Sikztah és Tolo tiszteletét teszi ugyanúgy ahogy azt az első alkalommal is tette, de csatlakozik még hozzájuk Naga & Beta a Hairy csapatból, továbbá Tolo mellé Fez és Falcao is, akik az előtér zenei felelősei lesznek.

 

 

Info:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Sajtó / Press:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Facebook page: www.facebook.com/beatdestroy

Facebook event: www.facebook.com/events/371115892931562/

DUMDUM a Facebook-on: www.facebook.com/dumdumfest

16+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányáruval nem szolgálunk ki.

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

Az ADE a világ vezető elektronikus zenei platformja és legnagyobb klubfesztiválja 2014-ben Október 15 és 19 között kerül megrendezésre. Az öt napos esemény, magába foglalja az éjszakai rendezvényeket, a nappali konferenciákat, interaktív műhelyeket, tech demókat és szakmai kerekasztal-beszélgetéseket.
Time Warp presents. 50 Years Sven Väth

Time Warp presents. 50 Years Sven Väth

2014. Október 25-én ismét megnyitja kapuit a Time Warp rezidenciája, a Maimarkthalle, ezúttal egy nagyon különleges esemény alkalmából: Sven Vath itt ünnepli 50. születésnapját.
B my Lake videós tudósítás

B my Lake videós tudósítás

Írásos beszámolónk után, most videós összeállításunk következik a B my Lake fesztiválról.
Promóciós csomagok a Soundcloud-nál

Promóciós csomagok a Soundcloud-nál

Új szolgáltatást indított az egyik legismertebb stream portál, a Soundcloud.
DJ AWARDS 2014

DJ AWARDS 2014

A Dj Awards díjátadó gálát idén 17.-dik alkalommal rendezik meg ismételten a legrégebbi ibizai klubban, a Pacha falai közt Szeptember 30-án. A világ mérvadó Dj szavazását 1998-ban szervezték meg először, melynek nyertesei a kategóriájuk legelismertebb művészének járó címét birtokolhatják az adott évben.
Jeremy Olander interjú

Jeremy Olander interjú

Jeremy Olander a svéd progresszív hangzás egyik legüdítőbb egyénisége, aki olyan előadók támogatását élvezi, mint Gabriel & Dresden, Funkagenda, Pete Tong vagy éppen Eric Prdyz, aki egyébként személyes pártfogoltjaként tekint a 27 éves tehetségre.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION