HÍREK

DUMDUM 2012 Warm Up Party

Share

beat destroy dumdumA tavalyi kezdés után idén visszatér a Beat Destroy, igaz tavaly még a line up-ot csak hazai fellépők diszítették, de ez 2012-re megváltozott. Joell Mullt köszönthetjük a Merlinben május 19-én.

 

 

beat destroy dumdumA változás rögtön az elején abban merül ki, hogy idei első állomásuk a Merlinben lesz, május 19-én ahol a DRUMCODE csapat egyik szerves részét JOEL MULL-t látják vendegül. A hazai front viszont részben megmaradt, Hot X, Subotage, Sikztah és Tolo tiszteletét teszi ugyanúgy ahogy azt az első alkalommal is tette, de csatlakozik még hozzájuk Naga & Beta a Hairy csapatból, továbbá Tolo mellé Fez és Falcao is, akik az előtér zenei felelősei lesznek.

 

 

Info:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Sajtó / Press:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Facebook page: www.facebook.com/beatdestroy

Facebook event: www.facebook.com/events/371115892931562/

DUMDUM a Facebook-on: www.facebook.com/dumdumfest

16+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányáruval nem szolgálunk ki.

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

 

Legfrissebbek a címlapról

DJ Dustin kerül először újra a fotelba!

DJ Dustin kerül először újra a fotelba!

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt DJ Dustin 4 órájára!
SanFranciscoBeat új EP-je érkezik az Intervampnál!

SanFranciscoBeat új EP-je érkezik az Intervampnál!

Február 15-én jelenik meg az Intervamp kiadó második EP-je, amely ezúttal a kiadómenedzser, SanFranciscoBeat két vadonatúj szerzeményével.
Nordic Walking, a norvégok újra házhoz jönnek

Nordic Walking, a norvégok újra házhoz jönnek

Már megint a hideg vidékről érkező norvégok csinálnak majd meleget a szívünkben szombat éjszaka. A Contra Mundum így csinál télen nyarat!
OMA, amikor a dizájn és a hangminőség találkozik!

OMA, amikor a dizájn és a hangminőség találkozik!

Az Oswald Mill Audio új Imperia elnevezésű, kézzel készített hangrendszere legalább olyan lenyűgöző a hangját illetően, mint amilyen a megjelenése.  
Visszatérő utazásra invitálunk

Visszatérő utazásra invitálunk

Takaaki Itoh február végén visszatér hozzánk, hogy egy egész éjszakán keresztül műveljen velünk valami hasonlót, amit most 3 órában mutatunk.
Mélységi hangulat és varázslatos belső dimenzió egy magyar lány ecsetéből

Mélységi hangulat és varázslatos belső dimenzió egy magyar lány ecsetéből

Aki egy kicsit is kedveli az elektronikus zenét és került már a tér-idő dimenzió túloldalára, az biztosan szeretne olyan szobában létezni, amit Fábián Bogi mázolt! Megmutatjuk miért.

hozzászólások

Kiegészítő információk