HÍREK

DUMDUM 2012 Warm Up Party

Share

beat destroy dumdumA tavalyi kezdés után idén visszatér a Beat Destroy, igaz tavaly még a line up-ot csak hazai fellépők diszítették, de ez 2012-re megváltozott. Joell Mullt köszönthetjük a Merlinben május 19-én.

 

 

beat destroy dumdumA változás rögtön az elején abban merül ki, hogy idei első állomásuk a Merlinben lesz, május 19-én ahol a DRUMCODE csapat egyik szerves részét JOEL MULL-t látják vendegül. A hazai front viszont részben megmaradt, Hot X, Subotage, Sikztah és Tolo tiszteletét teszi ugyanúgy ahogy azt az első alkalommal is tette, de csatlakozik még hozzájuk Naga & Beta a Hairy csapatból, továbbá Tolo mellé Fez és Falcao is, akik az előtér zenei felelősei lesznek.

 

 

Info:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Sajtó / Press:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Facebook page: www.facebook.com/beatdestroy

Facebook event: www.facebook.com/events/371115892931562/

DUMDUM a Facebook-on: www.facebook.com/dumdumfest

16+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányáruval nem szolgálunk ki.

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

TRUESOUNDS LIVE STREAM

TRUESOUNDS LIVE STREAM

Hétvégén az Akvárium klubból közvetítjük nektek élőben a szombat esti Truesounds buli eseményeit.
Dandi & Ugo - villáminterjú

Dandi & Ugo - villáminterjú

 Az olasz temperamentumot ezen a hétvégén a Dandi & Ugo páros hozza el Magyarországra a The Etiket-nek köszönhetően. Fellépésük apropóján cseteltünk a dj párossal.
Hangulatot fokozunk

Hangulatot fokozunk

Ti is szeretitek a jó hangulatot? Szeretitek előtte, közben és utána is? A válasz egyértelmű, mi pedig teszünk azért, hogy a hangulatot fokozzuk!
Heti techno - 13

Heti techno - 13

A héten kijött az ’N’ - edik Cocoon Compilation Sam Paganini-vel, Truncate-el és sok más szívünknek kedves művésszel, miközben a Crosstown Rebelsnél is alkotással telt az elmúlt időszak. Na, ezekből egyetlen zenét sem találtok meg a cikkben, de ne bánkódjatok!
Firebeatz interjú

Firebeatz interjú

Két producer, egy osztály, egy cél, egy álom. Ezekkel a címszavakkal jellemezhetnénk leginkább a soron következő interjú szereplőit. Jurre és Tim, ismertebb nevükön Firebeatz, mára már évente több mint 250 fellépést hoz tető alá, beleértve a B my Lake-et és az októberi Bónusz Fesztivált is.
Kapj el, ha tudsz!

Kapj el, ha tudsz!

 James Marcus Haney nem mondható hétköznapi figurának, az sem, ahogy fesztiválozik. A művészi én csúcsa ez, egy sajátosan kiteljesedő formátumban.

Kiegészítő információk