HÍREK

DUMDUM 2012 Warm Up Party

Share

beat destroy dumdumA tavalyi kezdés után idén visszatér a Beat Destroy, igaz tavaly még a line up-ot csak hazai fellépők diszítették, de ez 2012-re megváltozott. Joell Mullt köszönthetjük a Merlinben május 19-én.

 

 

beat destroy dumdumA változás rögtön az elején abban merül ki, hogy idei első állomásuk a Merlinben lesz, május 19-én ahol a DRUMCODE csapat egyik szerves részét JOEL MULL-t látják vendegül. A hazai front viszont részben megmaradt, Hot X, Subotage, Sikztah és Tolo tiszteletét teszi ugyanúgy ahogy azt az első alkalommal is tette, de csatlakozik még hozzájuk Naga & Beta a Hairy csapatból, továbbá Tolo mellé Fez és Falcao is, akik az előtér zenei felelősei lesznek.

 

 

Info:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Sajtó / Press:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Facebook page: www.facebook.com/beatdestroy

Facebook event: www.facebook.com/events/371115892931562/

DUMDUM a Facebook-on: www.facebook.com/dumdumfest

16+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányáruval nem szolgálunk ki.

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

 

hozzászólások

Legfrissebbek a címlapról

A víz szerepe életmódunkban – 6 jó tanáccsal

A víz szerepe életmódunkban – 6 jó tanáccsal

Aki nem volt egy átmulatott éjszaka végén dehidratált, az nem is szórakozott még igazán nagyot. Most viszont más alternatívát kínálunk, azaz 'ha már iszol, igyál rendesen'!  
Londonba utazik a Deadcode & Friends

Londonba utazik a Deadcode & Friends

November 29-én, a techno hazai képviselői a londoni közönségnek mutatják be, mitől is olyan népszerűek itthon a Deadcode & Friends partik.
Soundhead birthday!

Soundhead birthday!

14 éves a soundhead.hu, az az oldal, amit most is éppen olvasol. Ezért van okunk az ünneplésre, melyre most Téged is invitálunk. Itt a teljes repertoár!
Diszkó legenda Budapesten - Ray Mang interjú

Diszkó legenda Budapesten - Ray Mang interjú

November utolsó szombatján a londoni disco szcéna egyik legjelesebb képviselője, a több mint húsz éve producerkedő Ray Mang lép fel a Room 8-ben.
 PLASTIC : december 6-án Budapesten!

PLASTIC : december 6-án Budapesten!

Az Akvárium Klubban kerül megrendezésre a követező PLASTIC.
Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

Új klub a fővárosban: Tesla grand opening

A villámlás, még ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon.

Kiegészítő információk