HÍREK

A rendezvények új dimenziója Pozsonyban ARMIN ONLY ‘MIRAGE’ - BRATISLAVA

Share

arminMár csak 2 hónap van hátra a nagy eseményig! Egyre közelebb van 2011. június 10-e, amikor is amikor is Armin van Buuren - többszörös DJMAG győztes - megérkezik pozsonyi koncertjére az Ondrej Nepela Arénába.

A rendezvényen Armin mellett fellép 7 világszerte ismert énekes, a Bratislava Metropolitan Orchestra, egy holland hip-hop rock banda a Bagga Bownz, professzionális külföldi táncosok és művészek Kestutus Baranauskas koreográfus vezényletével. Mindezek mellett a rendezvény technikai háttere is professzionális, a több mint 250 db intelligens robotlámpával, 124W összteljesítményű lézerrel, 200 m²-es LED fallal, sok-sok pirotechnikai effekttel, és nem utolsó sorban egy tipikusnak nem mondható 500 m²-es színpaddal.
A Mirage albumon sok világszerte ismert művész (akik között megtalálhatóak Grammy-díjra is jelöltek) vendégszerepelt, úgy mint Nadia Ali, Sophie Ellis Bextor, BT, Christian Burns, Susana, Laura V, Ana Criado, de ne feledkezzünk meg Ferry Corsten, Eller van Buuren, Winter Kills, Sophie és Adam Young közreműködéséről sem.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - BRATISLAVA
Armin személyes köszöntője a pozsonyi buli kapcsán - http://www.vimeo.com/22073924
Ez a rendezvény nem összehasonlítható a többi Armin Only-val, mivel minden helyszínen, így Pozsonyban is a helyszínhez és országhoz szabott produkció látható, amely a holland rendezvényre építkezik és a világszerte ismert ALDA Events szervezésében kerül megrendezésre.
Az ALDA Events idén jelölést kapott a legjobb promoter díjra az IDMA-n, melynek díjait minden évben Miamiban osztják ki. Mostanáig az Armin Only ‘Mirage' hét turné állomásán vagyunk túl, amely eddig 4 kontinensen járt, és a következő városokban kerültek megrendezésre közel 131 000 eladott jegyszámmal: Utrecht, Kijev, Buenos Aires, Melbourne, Bejrút, Szentpétervár és Poznan.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - WORLD TOUR
World Tour Promo Videó - www.youtube.com/watch?v=hfgIgjgoVjk
A rendezvényeken eddig többezer ember vett részt, akik nemcsak ezen zenei stílus kedvelői, hanem olyanok is akik először látogattak el hasonló eseményre és lenyűgözte őket. A rendezvénysorozat mottója: "Only if you are there, you will understand, is more than true." - Ha ott leszel, megérted, hogy ez több mint igaz.
A rendezvény egyedülálló Szlovákiában, amely egyben az utolsó európai helyszíne az Armin Only ‘Mirage' turnénak.

Jegyek kaphatók a www.ticketportal.sk oldalon, továbbá Magyarországon a www.ticketbox.hu weboldalon. További információkkal, hotel foglalással (Radisson Blu Carlton és Hotel Aston) kapcsolatban látogass el a www.arminonly.sk weboldalra, ahol további részleteket is találsz a "Meet & Greet with Armin van Buuren" nyereményjátékról.
TV Spot: http://www.youtube.com/watch?v=yid7JZhiyPE
Trailer: www.youtube.com/watch?v=mwIIJdYelHk&feature=player_embedded
Forrás: www.arminonly.sk

ARMIN ONLY - UTAZZ VELÜNK BUSSZAL!
Partybusz szerveződik Pozsonyba Budapestről - győri megállással!
Légy ott Te is a legjobb arcokkal az utolsó európai Armin Only állomáson!

További információk:
http://partybusz.arminvanbuuren.hu

 

flyer_HU_web

Legfrissebbek a címlapról

Hosszabb kihagyás után a Kikötőben térnek vissza a Bedroomos srácok

Hosszabb kihagyás után a Kikötőben térnek vissza a Bedroomos srácok

Nyáron még a Hajón hullámoztattak, majd 2 hónap kihagyást követően a Kikötőben szállhatunk velük újra a hullámokra, ahol születésnapozás is lesz!
Stimming végre nem csak zenélt, hanem beszélt is - a 4D alapítójával!

Stimming végre nem csak zenélt, hanem beszélt is - a 4D alapítójával!

Október 28-án ebben az évben harmadjára üdvözölhetjük a Spatial Sound Institute-ban Stimminget. Az elmúlt évek kísérleti munkájáról beszélgetett vele Paul Oomen, a 4DSOUND alapítója.
Begyújtjuk az A38 lámpás hétvégéjét

Begyújtjuk az A38 lámpás hétvégéjét

Az A38 Hajó nem hagy minket Halloween őrület nélkül. Egész hétvégés Halloweek-kel gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzunk otthon. Ludmilla vs. Palotai és a Budapest Trap Squad ismert arcai várnak minket! De lesz Therapy Sessions pénteken és Tesco Disco hétfőn!
Újra MetronómTető! Ezúttal elektronikus klarinétot hallgatunk

Újra MetronómTető! Ezúttal elektronikus klarinétot hallgatunk

Október 27-én este a MetronómTető Electric Clarinet epizódjához érkezik, ahol Szűcs Péter fújja a hangszert egy órán át, majd beszélgethetünk.
Megmutatjuk, mi az, amit mindenképp tudnod kell DJ Rushról

Megmutatjuk, mi az, amit mindenképp tudnod kell DJ Rushról

Csak néhány gondolatot és zenét szedtünk egy fejezet alá DJ Rushról, ha már október 28-án benéz hozzánk Supernovázni a Cinema Hallba.
Mi az a „robotok ébredése”? A „ROTR” sorozat ötletgazdájával beszélgettünk

Mi az a „robotok ébredése”? A „ROTR” sorozat ötletgazdájával beszélgettünk

November 4-én egy izgalmas underground produkció érkezik az A38-ra, RORT, azaz Rise Of The Robots néven. A Reality Engine művésznév mögött alkotó audiovizuális főszervezővel, Kelemen Mátyással beszélgettünk.

hozzászólások

Kiegészítő információk