HÍREK

A rendezvények új dimenziója Pozsonyban ARMIN ONLY ‘MIRAGE’ - BRATISLAVA

Share

arminMár csak 2 hónap van hátra a nagy eseményig! Egyre közelebb van 2011. június 10-e, amikor is amikor is Armin van Buuren - többszörös DJMAG győztes - megérkezik pozsonyi koncertjére az Ondrej Nepela Arénába.

A rendezvényen Armin mellett fellép 7 világszerte ismert énekes, a Bratislava Metropolitan Orchestra, egy holland hip-hop rock banda a Bagga Bownz, professzionális külföldi táncosok és művészek Kestutus Baranauskas koreográfus vezényletével. Mindezek mellett a rendezvény technikai háttere is professzionális, a több mint 250 db intelligens robotlámpával, 124W összteljesítményű lézerrel, 200 m²-es LED fallal, sok-sok pirotechnikai effekttel, és nem utolsó sorban egy tipikusnak nem mondható 500 m²-es színpaddal.
A Mirage albumon sok világszerte ismert művész (akik között megtalálhatóak Grammy-díjra is jelöltek) vendégszerepelt, úgy mint Nadia Ali, Sophie Ellis Bextor, BT, Christian Burns, Susana, Laura V, Ana Criado, de ne feledkezzünk meg Ferry Corsten, Eller van Buuren, Winter Kills, Sophie és Adam Young közreműködéséről sem.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - BRATISLAVA
Armin személyes köszöntője a pozsonyi buli kapcsán - http://www.vimeo.com/22073924
Ez a rendezvény nem összehasonlítható a többi Armin Only-val, mivel minden helyszínen, így Pozsonyban is a helyszínhez és országhoz szabott produkció látható, amely a holland rendezvényre építkezik és a világszerte ismert ALDA Events szervezésében kerül megrendezésre.
Az ALDA Events idén jelölést kapott a legjobb promoter díjra az IDMA-n, melynek díjait minden évben Miamiban osztják ki. Mostanáig az Armin Only ‘Mirage' hét turné állomásán vagyunk túl, amely eddig 4 kontinensen járt, és a következő városokban kerültek megrendezésre közel 131 000 eladott jegyszámmal: Utrecht, Kijev, Buenos Aires, Melbourne, Bejrút, Szentpétervár és Poznan.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - WORLD TOUR
World Tour Promo Videó - www.youtube.com/watch?v=hfgIgjgoVjk
A rendezvényeken eddig többezer ember vett részt, akik nemcsak ezen zenei stílus kedvelői, hanem olyanok is akik először látogattak el hasonló eseményre és lenyűgözte őket. A rendezvénysorozat mottója: "Only if you are there, you will understand, is more than true." - Ha ott leszel, megérted, hogy ez több mint igaz.
A rendezvény egyedülálló Szlovákiában, amely egyben az utolsó európai helyszíne az Armin Only ‘Mirage' turnénak.

Jegyek kaphatók a www.ticketportal.sk oldalon, továbbá Magyarországon a www.ticketbox.hu weboldalon. További információkkal, hotel foglalással (Radisson Blu Carlton és Hotel Aston) kapcsolatban látogass el a www.arminonly.sk weboldalra, ahol további részleteket is találsz a "Meet & Greet with Armin van Buuren" nyereményjátékról.
TV Spot: http://www.youtube.com/watch?v=yid7JZhiyPE
Trailer: www.youtube.com/watch?v=mwIIJdYelHk&feature=player_embedded
Forrás: www.arminonly.sk

ARMIN ONLY - UTAZZ VELÜNK BUSSZAL!
Partybusz szerveződik Pozsonyba Budapestről - győri megállással!
Légy ott Te is a legjobb arcokkal az utolsó európai Armin Only állomáson!

További információk:
http://partybusz.arminvanbuuren.hu

 

flyer_HU_web

Legfrissebbek a címlapról

Speciális house és techno házzá alakul pénteken az Akvárium NagyHallja

Speciális house és techno házzá alakul pénteken az Akvárium NagyHallja

Hétről hétre számtalan elektronikus zenei rendezvényen vehetünk részt, melyközül május 27-én, pénteken egy kiemelt esemény lesz Åme fellépése. Ezt zeneileg is alátámasztjuk most elég rendesen!
Már megint egy kiadatlan Recondite track

Már megint egy kiadatlan Recondite track

A német techno producer megint élőben tesztelte egyik legújabb trackjét. A belga közönség szerette, mi is szeretjük, van róla videónk is!!
Június 24-én újabb román-magyar összefonódás lesz, Barac és Vid visszatér!

Június 24-én újabb román-magyar összefonódás lesz, Barac és Vid visszatér!

Már most tudhatjuk, hogy melyik júniusi programot vesszük bele a partynaptárunkba. Június 24-én a Corvinon újabb román-magyar összefonódásban érezhetjük jól magunkat! Barac, Vid, Primarie, soroljuk még?
24 millió lejátszás egy house trackre? Érzelem, mély basszus, naplemente hangulat.

24 millió lejátszás egy house trackre? Érzelem, mély basszus, naplemente hangulat.

A YouTube-on bármi megtörténhet! Erre jó példa az a house track, amit már 24 milliószor játszottak le. Érdekel, hogy melyik ez? Most megmutatjuk!
Trentemøller új albummal jelentkezik

Trentemøller új albummal jelentkezik

A dán művész múlt héten jelentette be, hogy idén szeptemberben új albumot ad ki, Fixion néven.
horhos felvételről, vigaszul a Fotelban

horhos felvételről, vigaszul a Fotelban

Különleges vasárnap lett volna a horhos live band fellépésével, ami a mai Lay-Up! szezon záróján volt várható, de sajnos a koncert elmarad. De erre talán jó gyógyír lehet a Vasárnap a fotelban!

hozzászólások

Kiegészítő információk