HÍREK

A rendezvények új dimenziója Pozsonyban ARMIN ONLY ‘MIRAGE’ - BRATISLAVA

Share

arminMár csak 2 hónap van hátra a nagy eseményig! Egyre közelebb van 2011. június 10-e, amikor is amikor is Armin van Buuren - többszörös DJMAG győztes - megérkezik pozsonyi koncertjére az Ondrej Nepela Arénába.

A rendezvényen Armin mellett fellép 7 világszerte ismert énekes, a Bratislava Metropolitan Orchestra, egy holland hip-hop rock banda a Bagga Bownz, professzionális külföldi táncosok és művészek Kestutus Baranauskas koreográfus vezényletével. Mindezek mellett a rendezvény technikai háttere is professzionális, a több mint 250 db intelligens robotlámpával, 124W összteljesítményű lézerrel, 200 m²-es LED fallal, sok-sok pirotechnikai effekttel, és nem utolsó sorban egy tipikusnak nem mondható 500 m²-es színpaddal.
A Mirage albumon sok világszerte ismert művész (akik között megtalálhatóak Grammy-díjra is jelöltek) vendégszerepelt, úgy mint Nadia Ali, Sophie Ellis Bextor, BT, Christian Burns, Susana, Laura V, Ana Criado, de ne feledkezzünk meg Ferry Corsten, Eller van Buuren, Winter Kills, Sophie és Adam Young közreműködéséről sem.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - BRATISLAVA
Armin személyes köszöntője a pozsonyi buli kapcsán - http://www.vimeo.com/22073924
Ez a rendezvény nem összehasonlítható a többi Armin Only-val, mivel minden helyszínen, így Pozsonyban is a helyszínhez és országhoz szabott produkció látható, amely a holland rendezvényre építkezik és a világszerte ismert ALDA Events szervezésében kerül megrendezésre.
Az ALDA Events idén jelölést kapott a legjobb promoter díjra az IDMA-n, melynek díjait minden évben Miamiban osztják ki. Mostanáig az Armin Only ‘Mirage' hét turné állomásán vagyunk túl, amely eddig 4 kontinensen járt, és a következő városokban kerültek megrendezésre közel 131 000 eladott jegyszámmal: Utrecht, Kijev, Buenos Aires, Melbourne, Bejrút, Szentpétervár és Poznan.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - WORLD TOUR
World Tour Promo Videó - www.youtube.com/watch?v=hfgIgjgoVjk
A rendezvényeken eddig többezer ember vett részt, akik nemcsak ezen zenei stílus kedvelői, hanem olyanok is akik először látogattak el hasonló eseményre és lenyűgözte őket. A rendezvénysorozat mottója: "Only if you are there, you will understand, is more than true." - Ha ott leszel, megérted, hogy ez több mint igaz.
A rendezvény egyedülálló Szlovákiában, amely egyben az utolsó európai helyszíne az Armin Only ‘Mirage' turnénak.

Jegyek kaphatók a www.ticketportal.sk oldalon, továbbá Magyarországon a www.ticketbox.hu weboldalon. További információkkal, hotel foglalással (Radisson Blu Carlton és Hotel Aston) kapcsolatban látogass el a www.arminonly.sk weboldalra, ahol további részleteket is találsz a "Meet & Greet with Armin van Buuren" nyereményjátékról.
TV Spot: http://www.youtube.com/watch?v=yid7JZhiyPE
Trailer: www.youtube.com/watch?v=mwIIJdYelHk&feature=player_embedded
Forrás: www.arminonly.sk

ARMIN ONLY - UTAZZ VELÜNK BUSSZAL!
Partybusz szerveződik Pozsonyba Budapestről - győri megállással!
Légy ott Te is a legjobb arcokkal az utolsó európai Armin Only állomáson!

További információk:
http://partybusz.arminvanbuuren.hu

 

flyer_HU_web

Legfrissebbek a címlapról

A nyerő ötös: 5 délután, 5 program, 5 stílus! Mindez ingyen az A38 Orrteraszon!

A nyerő ötös: 5 délután, 5 program, 5 stílus! Mindez ingyen az A38 Orrteraszon!

Az A38 Orrterasz programja már hetek óta a maximumon szeli a habokat, éppen itt volt az ideje, hogy mind az 5-ből mutassunk 1-1 zenét!
Cinematinéval kezdjük az augusztust!

Cinematinéval kezdjük az augusztust!

A kivételes nappali bulik egyikeként újra jelentkezik a Cinematiné, ahol ez alkalommal is 3 vendég fellépőt kapunk. Mutatjuk, kik jönnek!
Egy magyar producer élete Hollandiában. Most végre megismertük Dansort!

Egy magyar producer élete Hollandiában. Most végre megismertük Dansort!

Hollandiáról nem csak a szabadon füvezés, vagy az Amsterdam Dance Event kell, hogy eszünkbe jusson. Ott él ugyanis egyik elektronikusan alkotó honfitársunk, Dansor. Vele beszélgettünk!
Time Warp presents: Sonus Festival 2016

Time Warp presents: Sonus Festival 2016

Marco Carola, Luciano, Dubfire, Maceo Plex, Rødhåd, Recondite, Tale Of Us és még közel 60 előadó csatlakozik a Time Warp tengerparti kiadásához.
Itt járt a nagy varázsló: Pete Tong! Érthető, hogy miért ő vezeti az Essential műsort!

Itt járt a nagy varázsló: Pete Tong! Érthető, hogy miért ő vezeti az Essential műsort!

Július közepén a brit királyi család kitüntetett elektronikus nagykövete lépett fel a Thissizz sorozat keretén belül, ahonnan van pár videónk és képünk!
Kihagytuk a hétvége legjobb pillanatát! Vagy is a legszexibbet!!! A fenébe...

Kihagytuk a hétvége legjobb pillanatát! Vagy is a legszexibbet!!! A fenébe...

Hétvégén olyan együttállást produkált három sexi lány a Corvin Club dj pultjában, amit a Be Massive közönsége nem felejt el egy darabig. Mi pedig éppen sírunk…

hozzászólások

Kiegészítő információk