Soundhead Podcast 047 – Realplastic

Kecskemétről érkező hullámokra ülhetünk fel a 47. podcast alkalmával, ami az aktuális merengősen borongós hangulatába tökéletesen beleillik, némi Realplastic hangulatingadozással fűszerezve!

Új albummal jelentkezik Maceo Plex! Felkészültünk rá!?

Az amerikai dj/producer új, 7 számos albummal örvendezteti meg az elektronikus zene világát. Hosszú előzeteseket kaptunk, mutatjuk!

Hírek

október 24, -Soundhead-

Erdélyi underground - Magyarországon a RISE OF THE ROBOTS!

November 4-én először látogat a ROTR sorozat Budapestre, hogy teljes audiovizuális show-t, élő performanszt, és reggelig tartó szórakozást generáljon az A38-on.

Hírek
október 24, -Soundhead-

15 éves fennállását ünnepli október 31-én a The Debut!

A The Debut sikertörténete 15 éve kezdődött, amit a srácok a The Debut Band tagjaival, DJ barátokkal és egy hatalmas Halloween őrülettel koronáznak meg október 31-én a Cinema Hallban.

Hírek
október 23, pL

Klasszikus elektronikai keveredés, egyenesen Hollandiából!

Vasárnap a fotelban rovatunk soron következő epizódjában a holland Maarten Vos lágyan elektronikus dallamaira ülünk fel, néhány zenei részlet erejéig.

FOTELBAN
október 22, pL

Új albummal jelentkezik Maceo Plex! Felkészültünk rá!?

Az amerikai dj/producer új, 7 számos albummal örvendezteti meg az elektronikus zene világát. Hosszú előzeteseket kaptunk, mutatjuk!

SH NEWS
október 21, Kovács M

Ez lehet most a világ egyik legkülönlegesebb zenéje

Egy teljes zenekari hangáradat került bele a Dynamic Music színeiben szeptember 16-án megjelent Hope and Ramati című trackbe, melyet Stimming jegyez sajátjának és kivételesen különleges lett!

MARGÓRA
október 20, Kovács M

Miénk lesz szombaton az Oakenfold érzés, de már most is!

Legendás este előtt legendás pillanatok idézésére adtuk a fejünket, hogy Paul Oakenfold nagy dobásait belesimítsuk a hétköznapok hangulatába, a szombati Cinema Hall-os buli előtt!

VILÁGI MASSZA
október 20, -Soundhead-

A Supersonicban újra acid party lesz, ráadásul A*S*Y*S először jár nálunk!

Sok acid szerető álma válik valóra november 4-én, amikor 18 év után végre nálunk is fellép A*S*Y*S! Jobb helyen nem is történhetnem, mint a legendás Supersonicban!

Hírek
október 19, Csab

MAG-LEV Audio és a levitáló lemezjátszó

Kickstarter-en mutatkozott be nemrég a MAG-LEV Audio látványos lemezjátszó fejlesztése, mi pedig csak drukkolni tudunk, hogy meg is valósuljon ez az álom.

Multimédia
október 19, -Soundhead-

Citizen Kain először Magyarországon! A francia Szegeden debütál

A CARBON sorozat először hozza el a magyar közönség számára a Neverending Records alapítóját, a techno behatárolhatatlan képviselőjét, Citizen Kain-t!

Hírek
október 19, -Soundhead-

Peter Makto & Gregory S jó úton jár a Ritter Butzke Studio felé!

Újabb remek visszaigazolás arról, hogy a hazai producerek egyre jobban megállják a helyüket a nagyvilágban! Peter Makto és Gregory S is lassan eléri ezt.

SH NEWS
október 18, pL

Ellen Allien kiadójának gyöngyszeme, Dillon kezdi a novemberi e-koncertezést!

A berlini Dillon november 2-án érkezik az A38-ra a Liveurope programsorozat keretén belül, hogy bemutassa új, szeptemberben megjelent lemezét.

KULTUR
október 18, -Soundhead-

Megjelent a Muzikfabrik Restart című albuma

Nem techno, de szerethető, elektrós zenékkel tarkított, 13 dalos long-play kerül most magyar kézből a zenei boltokba, például a Draftból ismert Földváry Dóri hangjával, is.

Lemezajánló

Kiegészítő információk