Klubok, melyek nyáron sem pihennek! Sőt!

Az elmúlt években szokás volt, hogy klubszezon után elkezdődött a fesztivál szezon és a szabadtéri bulik. Na, ez ebben az évben már koránt sincs így!

“Hiánypótló underground elektronikus zenei fesztivált csináltunk”

Néha sikerül olyan pillanatokban elcsípnünk a fesztiválok szervezőit, amikor akad idejük válaszolni néhány kérdésünkre. Ez alkalommal is így történt. Interjú Lalátka Olgával, a B my Lake projektvezetőjével!

Hírek

július 25, Kovács M

Az angolok megtömik a baszatáskát!

Angliában nem fél a kormány államilag is támogatni az éjszakai életet! Szóval brexit ide vagy oda, az angolok bátrak, még a baszatáshoz is, úgymond!

Hírek
július 25, -Soundhead-

Őrületes hírünk van! Mira Joo bejutott a burn Residency TOP3 döntőbe!

Mira Joo benn van a burn Residency hármas döntőjében, amivel jó esélye van megnyerni a versenyt!

SH NEWS
július 22, -Soundhead-

A Corvin Club bemutatja: Rooftop Yoga. Kezdd a napot jógával a város felett!

Na, ugye, hogy nem csak bulizni lehet egy klubban, hanem, ha úgy van mozogni és átszellemülve lazítani. Ez lesz a Corvin Rooftop Yoga, először július szombat délelőttjén!

SH NEWS
július 22, pL

Most szombaton is Pool&Beer a Vitukiban!

Ezen a hétvégén nem maradunk jó idő nélkül és a Pool&Beer sorozat ismét igyekszik hűsíteni a hangulatot és élvezhetővé tenni a szombati napot.

Hírek
július 22, Molnár Szilárd

Alkotótábor 13. résztvevői szemmel!

Az idei Alkotótábor résztvevői szerint minden eddigit felül múlt, így nekünk is kellett egy sajátos beszámolót szereznünk, hogy ráerősíthessünk erre!

ÉLMÉNY
július 21, Kovács M

Új előadóval ismerkedhetünk meg szombaton! Yotto a The FriendSHIP és Fusion bulin!

Az Anjunadeep felől érkezik, főként legjobb deephouse szelekcióit élvezhetjük és közelebb áll hozzánk rokonságban, mint gondolnánk. Most, itt mindent megtudunk!

KÉPBEN
július 21, -Soundhead-

“Hiánypótló underground elektronikus zenei fesztivált csináltunk”

Néha sikerül olyan pillanatokban elcsípnünk a fesztiválok szervezőit, amikor akad idejük válaszolni néhány kérdésünkre. Ez alkalommal is így történt. Interjú Lalátka Olgával, a B my Lake projektvezetőjével!

Interjúk
július 21, -Soundhead-

Kész a Deepfields stage line upja az idei UbikEklektik fesztiválra!

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét megrendezésre kerül az összművészeti kultur mini fesztivál, mely programon belül az elektronikus zenei megvalósításért a Deepfields csapat felel. Mutatjuk mit állítottak össze nekünk!

SH NEWS
július 20, pL

A basszusok szerelmeseinek ajánljuk a természet lágy ölére!

Hétvégén mély basszusok között találhatjuk magunkat Orfűn, ahol először jelentkezik a Bass Camp. Mutatjuk milyen zenei áradat várható!

KÉPBEN
július 20, -Soundhead-

Egyesült szabadság, hétvégén ismét Fusion!

Harmadik alkalommal kerül kalapács alá a Fusion sorozat, ami a teljes egybeolvadás jegyében vár minket. Mutatjuk mit is kapunk majd!

Hírek
július 19, -Soundhead-

Óriási sátor és csoportos diákjegy! Ezek a B my Lake idei újításai!

Miközben közeleg a nyár vége egyre közelebb érünk az ország legnagyobb, 100% elektronikus zenei fesztiváljához! Akik nem mellesleg újításokat is eszközöltek a minőségi szórakozás tekintetében.

Hírek
július 19, Kovács M

Jön a The FriendSHIP! 3 külföldi és 9 hazai dj, egy fedélzeten, szombaton, a Dunán!

A The Debut, a TrueSounds és a Budapest Calling exkluzív hajós buliját még sokáig fogjuk emlegetni! Csak már lenne szombat, hogy élvezhessük is…

Hírek

Kiegészítő információk