Persze, a hollandoknak mindent szabad! McTRAX – az étel nem játék, na de a tálca?

Irtó pipák is lehetnénk, hogy a narancssárga, egyébként full zöld országban mindent szabad. Ők még evés közben is fejleszthetik például zenei tudásukat. Megáll az eszünk!

Soundhead Podcast 042 - DAIDAI és a teljes betekintést nyújtó interjú!

A pécsi DAIDAI különleges podcast elkészítésére vállalkozott. A srácok egy live jam keretén belül rögzített órát adtak nekünk, hogy tovább adjuk nektek, miközben egy hosszú interjú keretén belül megtudunk róluk szinte mindent.

Hírek

máj. 24, Kovács M

Speciális house és techno házzá alakul pénteken az Akvárium NagyHallja

Hétről hétre számtalan elektronikus zenei rendezvényen vehetünk részt, melyközül május 27-én, pénteken egy kiemelt esemény lesz Åme fellépése. Ezt zeneileg is alátámasztjuk most elég rendesen!

KÉPBEN
máj. 24, -Soundhead-

Már megint egy kiadatlan Recondite track

A német techno producer megint élőben tesztelte egyik legújabb trackjét. A belga közönség szerette, mi is szeretjük, van róla videónk is!!

SH NEWS
máj. 23, Kovács M

Június 24-én újabb román-magyar összefonódás lesz, Barac és Vid visszatér!

Már most tudhatjuk, hogy melyik júniusi programot vesszük bele a partynaptárunkba. Június 24-én a Corvinon újabb román-magyar összefonódásban érezhetjük jól magunkat! Barac, Vid, Primarie, soroljuk még?

VAN EZ!
máj. 23, Kovács M

24 millió lejátszás egy house trackre? Érzelem, mély basszus, naplemente hangulat.

A YouTube-on bármi megtörténhet! Erre jó példa az a house track, amit már 24 milliószor játszottak le. Érdekel, hogy melyik ez? Most megmutatjuk!

VIDEÓK
máj. 23, -Soundhead-

Trentemøller új albummal jelentkezik

A dán művész múlt héten jelentette be, hogy idén szeptemberben új albumot ad ki, Fixion néven.

SH NEWS
máj. 22, Kovács M

horhos felvételről, vigaszul a Fotelban

Különleges vasárnap lett volna a horhos live band fellépésével, ami a mai Lay-Up! szezon záróján volt várható, de sajnos a koncert elmarad. De erre talán jó gyógyír lehet a Vasárnap a fotelban!

FOTELBAN
máj. 20, -Soundhead-

Joseph Capriati eddig bírta! Jöhet a saját kiadó, a Redimension

Joseph Capriati is felemelkedett a saját kiadói körbe, így már nem csak DJ és producer, hanem zenei térfelügyelő és módosítóvá is válik. Adam Beyerrel közösen kezdik el az újradimenzionálást.

SH NEWS
máj. 20, pL

Mit keres egy rapper a Boiler Roomban??? Black Milk: The Rebellion Sessions album

A detroiti rapper már megjárta a Bolier Roomot is, ahol sajátos elgondolásban rögzített szettje vékony jégen táncolt a soul-funk-jazz és az elektronika határain. Ezt is és legfrissebb instrumentális albumát is megmutatjuk!

Lemezajánló
máj. 19, -Soundhead-

Tóth-Almási Dávid - „Diszkót vettem a lakásom árából”

Nyitott és tartalmas beszélgetésünk a Corvin klub-és programigazgatójával a Contra Mundum világáról és magyar előadók támogatásának fontosságáról.

Interjúk
máj. 19, pL

Soundhead Podcast 042 - DAIDAI és a teljes betekintést nyújtó interjú!

A pécsi DAIDAI különleges podcast elkészítésére vállalkozott. A srácok egy live jam keretén belül rögzített órát adtak nekünk, hogy tovább adjuk nektek, miközben egy hosszú interjú keretén belül megtudunk róluk szinte mindent.

Podcast
máj. 19, Kovács M

Szezont zár a Lay-Up! a horhos élő zenei felfestésével!

A vasárnapi délutánok margójának őszi-tavaszi szezonjára kerül fel a pont 1 élő, 3 digitális és 1 vizuális formában. Ne hagyjátok ki ezt a programot!

MARGÓRA
máj. 19, -Soundhead-

Black Milk először Magyarországon!

Május 23-án debütál hazánkban a detroiti Black Milk, akivel kellő mértékben elrugaszkodhatunk pár pillanat erejéig az elektronikus hangzásoktól. Laza funk és jazzy hiphop, amire az Amoeba vezet fel minket az A38-on!

Hírek

Kiegészítő információk