Mondd a neved SanFrancisocBeat!

Új cikksorozatot indítunk „Mondd a neved” címmel a hazai elektronikus szcéna szereplőinek közreműködésével. Majdnem minden kiderül! Na persze.. úgy is megy az! SanFranciscoBeat a debütorunk!

Soundhead Podcast 041 – Justrice

Belépve az 5. tizedbe ez alkalommal egy Sopron-Győr környéki behatást kapunk, kíséretben az alkotó Justrice bensőséges interjújával, akiről most mindent megtudunk!

Hírek

máj. 04, pL

Gary Beck idei triplája

Jövő hét szombaton ismét PLASTIC, ahol többek között az angol Gary Beck is fellép. Tőle mutatunk három idei megjelenést.

Lemezajánló
máj. 04, Kovács M

Május első estéjén Nils Frahm és a Nonkeen megringatta az A38 Hajót

Május legelső napján az A38-on jártunk, ahol Nils Frahm Nonkeen triójával lépett fel. Mesébe illő este volt, amiről videókkal számolunk be.

ÉLMÉNY
máj. 04, -Soundhead-

Soundhead Podcast 042 – Bernathy Zsiga

Soron következő előadónk Bernathy Zsiga, aki gyerekkora óta közvetlenül elektronikus közegben nőtt fel. Most ő adja át zenei gondolatait a 42. podcast során.

Podcast
máj. 04, Kovács M

Ma este a MOVE special keretén belül Randall M, amire 10+1 videóval készítünk fel!

A megszokott módon várható volt, hogy ismét ledob a MOVE csapata közénk egy szerdai dinamitot. Ma este Randall M robbantja fel a Corvin Club közegét, erre készítünk most fel!

Lemezajánló
máj. 03, Sajtóközlemény

Lazare Hoche diszkrét rivaldafényben

Nagy örömünkre a Disqrate befészkelte magát a Corvin Clubba. Az Andras Garay és Nigel Sorter vezette maroknyi csapat előszeretettel válogat a francia underground kincsesbányájából, most sincs ez másképp: május 6-án Guy Gerber mellet Lazare Hoche teszi majd tiszteletét. 

Hírek
máj. 03, -Soundhead-

Letölthető HOT X és Marco Bailey HYPERSPACE XX. szettje

Alig több mint egy hét telt a HYPERSPACE 20. születésnapja óta, de már visszarepülhetünk az éjszaka zenei hullámai közé, mert HOT X és Marco Bailey szettje is elérhető a hangfelhőben!

SH NEWS
máj. 03, -Soundhead-

Jay Lumen Dél-Amerikában vesztegelt egy hónapon át

Jay Lumen közel 1 hónapon át turnézott Dél-Amerika klubjait járva. A hosszú hetek zárására a Pacha Buenos Aires színpadán került sor.

Hírek
máj. 02, Kovács M

iamyank az első magyar az Electronic Beats TV-ben!

Eljött az első alkalom, hogy magyar produkcióról készült videó került a Telekom Electronic Beats TV műsorába. iamyankra vagyunk büszkék, mostanában sokadszorra!

KÉPBEN
máj. 02, -Soundhead-

Pete Tong a láthatáron! Ez a nap híre!

Hétvégén fantasztikus örömhírrel lepte meg közönségét a Thissizz! Július 15-én a híres Pete Tongot hozza szórakoztatásunk gyanánt!

SH NEWS
máj. 01, Kovács M

Mesteri elektronikus süllyedést hajtunk végre

A legutóbbi Lay-Up! egyik szettje pár napja került fel a hangfelhőbe, amit most a tökéletes Vasárnap a fotelban adunk vissza. Két és fél óra lágy elektronika következik!

FOTELBAN
április 29, Kovács M

Duplázott a HYPERSPACE, ez már két évtized! 20+ videóval számolunk be!

Április 23-án behúzhatta a második X-et történelmébe a HYPERSPACE, ezzel a legnagyobb múltú techno rendezvénnyé nőve. Az eseményről videókkal számolunk be.

ÉLMÉNY
április 29, pL

Ellen Allien továbbra is a maximum hangulatra törekszik

A berlini techno díva nem adja a maximum hangulat alá. Április első felében Milánóban adta meg a hangulat tetőfokát az olaszoknak.

Stílus

Kiegészítő információk