OMA, amikor a dizájn és a hangminőség találkozik!

Az Oswald Mill Audio új Imperia elnevezésű, kézzel készített hangrendszere legalább olyan lenyűgöző a hangját illetően, mint amilyen a megjelenése.

 

Reminder címmel érkezett a Moderat legújabb dala

Még csak meghallgathatjuk, de február 19-étől magunkévá is tehetjük a Moderat - Reminder lemezt. Most érdemes bele gondolni és hallgatni!

Hírek

február 12, Kovács M

Hétzárásnak Zvezda Beta nyom nekünk egy SHIFT-et!

Úgy gondoltuk, hogy ha már péntek van és ismét party dömping hétvége előtt állunk, akkor fejezzük be valami jó zenei pillanattal. Beta gondoskodott erről!

HAZAI KRÉM
február 11, -Soundhead-

Így legyél DJ kreditekért Pécsett

Pécsen fura dolgok történnek. Biztos más levegőt szívnak arra felé, hogy most egyetemi DJ kurzust indítanak. Jól hallod!

Hírek
február 11, pL

Farsangi móka elektronikus módra

Ha február, akkor nem kérdés, hogy itt a farsang is. Bár az elektronikus zenei szórakozás területén nem jellemző a beöltözés, van azért, ahol ezt mégis megtehetjük!

VAN EZ!
február 11, -Soundhead-

Bővül a VOLT Fesztivál

Telekommunikáljuk az internetet, hogy mire lehet számítani az idén már 24. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon. És ez még csak a kezdet…

SH NEWS
február 10, Kovács M

Emika a következő szexi istennőnk!

Soron következő Szexi istennők a pult mögött cikksorozatunkban a hamarosan hazánkban járó Emika lényét emeljük a magasba. Van mit olvasni és nézni is!

Stílus
február 10, -Soundhead-

Alkotó kutatás zajlik tegnaptól

A tizenharmadik Alkotótábor is erősebb lesz, mint az előző. És most ráadásként tehetségeket kutatnak, akik majd felléphetnek a július második hétvégi program keretein belül.

SH NEWS
február 09, Kovács M

Rodion lázban ég Budapest

Valami olyan fog történni február 11-én, amire egyrészt nem hinnénk, hogy fel vagy készülve, másrészt meg szinte fel sem lehet. Mi azért megpróbálunk segíteni!

KÉPBEN
február 09, pL

A Daft Punk így tolta fiatal korában, maszk nélkül!!!

A francia páros fiatal kori képeiből dobtunk össze egy galériát. Néha mi sem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk.

Stílus
február 08, -Soundhead-

Újra táncolhatunk Monika Kruse ütemeire

Nagyot szólt az év elejei Thissizz, most itt van végre a folytatás! Érkezik a sexy Monika Kruse, hogy hosszas szórakoztatásba meneteltessen minket a tavaszi márciusban!

Hírek
február 08, pL

Reminder címmel érkezett a Moderat legújabb dala

Még csak meghallgathatjuk, de február 19-étől magunkévá is tehetjük a Moderat - Reminder lemezt. Most érdemes bele gondolni és hallgatni!

Lemezajánló
február 07, Kovács M

DJ Dustin kerül először újra a fotelba!

Mire jó a vasárnap? Arra, hogy hanyatt dőljünk a fotelban és kiélvezzük azt a napot, mellyel leülepíthetjük a hét fáradalmait és előkészíthetjük a terepet a holnapnak. Kapcsoljunk ki együtt DJ Dustin 4 órájára!

FOTELBAN
február 05, -Soundhead-

SanFranciscoBeat új EP-je érkezik az Intervampnál!

Február 15-én jelenik meg az Intervamp kiadó második EP-je, amely ezúttal a kiadómenedzser, SanFranciscoBeat két vadonatúj szerzeményével.

SH NEWS

Kiegészítő információk