Techno szenzáció a láthatáron

Bár még csak november van, már láthatunk magunk előtt néhány 2016-os programot. Az egyik szenzációs lesz, szinte forradalom!

Soundhead Podcast 034 – Po:ti

Bő egy óra szelekciót hozunk a maga nyugalmi hullámaival, belső dinamikájával. Érdemes szőnyegre szállni!

Hírek

november 30, -Soundhead-

Az Around The Clock 24 órás őrületével nyit újra a CORVIN

24 órán keresztül fognak dübörögni a hangfalak a CORVIN megújulásának ünnepén. A Contra Mundum csapata kőrbe járja az órát december 12-én, közel 30 DJ-vel. Mutatjuk mi lesz!

Hírek
november 27, Czimmer Tamás

Vasárnapi lendületben a Soundhead StreamOn

Hosszú pihenő után újra beizzítjuk a kamerákat! Vasárnap délelőttre kínálunk zenés programot, közvetítésünk helyszíne a Contra Mundum Afterhours Special!

Hírek
november 27, Sajtóközlemény

Megújulás előtt a Corvintető!

Komoly munkálatok folynak a Blaha Lujza téren, december 12-én ráncfelvarrás után vehetünk részt a kultikus szórakozóhely „újranyitásán”. 

Hírek
november 27, Kovács M

Istenien sisteregnek az új Volkova Sisters remixek

Egyszerre mutatunk meg 6 olyan Volkova remixet, mely egy kalap alatt került nem olyan rég a hallgatóság elé. Megéri belenézni, sőt, hallgatni mindbe!

Lemezajánló
november 26, Sajtóközlemény

December 5-én The Advent az Akváriumban!

December 5-én szombaton klubfellépéssel tér vissza Budapestre The Advent, mégpedig a Black Mamba által szervezett PLASTIC keretében, ezúttal az Akvárium Klubba.

Hírek
november 26, -Soundhead-

Sonodab már alig várja, hogy a LÄRM-ben lehessen

A következő Lost Minute december közepén, egy megnyújtott pénteki éjszakán hozza nekünk Sonodab-ot, hogy eljárhassuk az elektronikus spanyol tangót! Most, interjú, vele.

Interjúk
november 26, -Soundhead-

Gregory S b2b sikert aratott Ibizán

Remix verseny, back to back kihívás, és persze rengeteg jó tanács már sikeres szakmabeliektől. Ez szerepel a burn Residency DJ soron következő, ötödik web epizódjában, benne Gregory S győzelmével!!!

VAN EZ!
november 25, pL

CM Afterhours – szpesöl for you!

Speciális nappali éjszakát tart az elmúlt időben népszerűvé vált Contra Mundum Afterhours rendezvény. Romániából Tight Cherry és FLVN érkezik, hogy magukkal rántsanak minket a vasárnap délelőttbe.

KÉPBEN
november 25, -Soundhead-

Brazil szépséggel indít 2016-ban a Thissizz

Brazíliából érkezik majd a következő év legelején, pontosan január 9-én Anna, hogy elkápráztassa szépségével és DJ tudásával az Akváriumba látogatókat. Sosem lehet elég korán készülődni!

SH NEWS
november 25, Kovács M

Pozitív vibrálás az idei Bónuszon

Dubfire nem akart leállni, Lady Starlight sört ivott, majd Dave Clarke bekapcsolta a kávédarálót. Pozitív élményekkel távoztunk az idei Bónuszról.

ÉLMÉNY
november 24, -Soundhead-

Soundhead Podcast 034 – Po:ti

Bő egy óra szelekciót hozunk a maga nyugalmi hullámaival, belső dinamikájával. Érdemes szőnyegre szállni!

Podcast
november 23, Csab

Álom Sennheiser, egy lakás áráért

Sennheiser-éknél ismét elgurult a gyógyszer. Vagy éppen most tértek észhez, és összeraktak egy kompromisszummentes fülest? Megjelent az Sennheiser Orpheus új szériája, és egyben a világ legdrágább fejhallgató rendszere!

Multimédia

Kiegészítő információk