Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2013. május 12. 18:35

péntek délután lenéztünk a Tisza majálisra a margitszigetre,többek azzal az indokkal hogy ha ott befröccsözünk, akkor talán nem jutunk le cinemahallba, nem csúszik el az egész hétvége. este 8 körül sikerült Ernővel összefutni a chacha-nál, úgyhogy megingott az egész terv :lol:
de erősek voltunk és 1 körül végül jobbnak láttuk hazafelé venni az irányt.
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2013. május 12. 16:01

aakos írta:Toolroom Knights pres. Mark Knight @ MOS

Richie Hawtin presents ENTER London @ O2 Academy Brixton

utoljára 2006 környékén láttam itt ennyi emotikont egy partybeszámolóban :fadein:
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2013. május 6. 21:43

aakos írta:Richie Hawtin zseniális (eddig is tudtam), most már tuti h kell vmi szabit intézni (+ jegyeket leütni) a nyári hepajra (Leeds), ahol Richie, Sven és Ricardo fog tolni 3-3-3 órát. Ómájgád. :angel:

köszi a beszámolót! nyugodtan magasztald csak, hisz He is the MAN! örülök h ott voltál, cheers
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. május 6. 19:55

Toolroom Knights pres. Mark Knight @ MOS

A klubban idáig mindig csak pénteken voltam (membership kártyával max 3 perc sorban állás), szombaton még sose. Nem keveset álltunk tehát sorban, de éjfélre azért simán beértünk. Még 1-1 dupla cdt is kaptunk, mert kiderült h benn voltunk az első 1000 jegyet foglalók között. Rengeteg csaj, volt felhozatal elég masszívan. :8-O: :oops: Belestünk a többi terembe is (loft, baby box), aztán irány a Box! Mark 3 órás szettet tolt, jól esett egy house zene, nna. Óriási hangulatot csinált Lovag Úr, ez kétségtelen. :D: Ja és reggel élmény volt melóba menni. :lol:

Richie Hawtin presents ENTER London @ O2 Academy Brixton

Röviden: a tökéletes zenei élmény :! :)

22-től volt kapunyitás, félre értünk oda, bejutás hipphopp megtörtént (karszalag nincs, ha kijössz, utána £20-ért mehetsz vissza; korrekt, nem? :lol: a videókamerára se szóltak semmit, szóval rohadt Fabric bekaphatja, mikor legutóbb szőrőztek a masina miatt), ekkor még a ruhatárban (£2,5/db) se voltak sokan, a wc előtt azonban már volt 1 kis akció: 3 benga szekus kirángatott 2-3 fiatalt, kevésbé barátságos, mondhatni erőszakos módszerrel, őket ki is penderítették a klubból, gondolom kiszúrtak náluk vmi kis "elemózsiát" v hasonló történhetett. :D:
Klasszikus piaárak (sör £4.5-5; egy vodka-bull £9-10 körül), részemről ezúttal is maradt a H2O. :D

Felmentünk az emeletre, ahol le is ültünk egyből (színház feeling), egy darabig így hallgattuk Heidi szettjét. Tökéletes hangrendszer, a tánctérre lenézve a masszív bulizó tömeg hullámzása volt látható, a fene tudja mennyien lehetettek. Sold outos buli lévén totális teltház.

Heidi kiváló szettet pakolt, sztem korábban még nem hallottam, így elsőre nagyon is tetszett.
Őt követte Magda, ejj de bitang zenéket játszott ő is. :twisted:

Magdi anyus után Matador érkezett a live szettel, nagyságrendekkel jobb volt mint a tavalyi DC nyári bulin (sztem), majd Maya Jane Coles... :8-O: A pár napja soundcloudra feltolt essential mixét hallgattam csak mostanság, de persze köszönő viszonyban nem volt a dj pultban pakolt zenékkel. úúúristen, iszonyat komolyság volt, még még még még... :8):

3.30-kor kezdett Richie Hawtin :worship: :arrow: méééészárlááááááás és bünti bünti bünti :! :evilbat:

Nem akarom az egekig magasztalni, inkább csak azt írom, h az idei év eddigi legjobb techno buliját szolgáltatta számomra.
2,5 órás kíméletlen menetelés, néhol lágyabb dallamokkal megtűzdelve, de alapvetően az alattomos techno dominált. :0X

A tánctérre csak egy alkalommal mentünk le, de tömegnyomor volt, izzadság meg tolakodó emberek, szóval a fent lévő lelátókról sokkal jobb volt nézni az egészet (hűs levegő, majdhogynem fáztam :o: ) és úgy bulizni. Amikor csak fistpumpolós embereket látsz a lelátón az q nagy feeling. :)

Ricsi szettje alatt a körülöttünk lévő üres helyek is megteltek mulató emberekkel, a kis kerekseggű szoknyás csokicsajok csak úgy rázták a 'csájukat... :twisted: :lol: Hatalmas feeling nézni a tánctéren csápoló tömeget majd a körülötted lévő embersereg hullámzását a lelátón. Majd rázoomolni Ricsire, aki huncut módon egyre csak pakolta és pakolta és pakolta a jobbnál jobb trekkeket. :8):

Kiváló vizuál, tökéletes hangrendszer (0 fülzúgás, pedig volt azért kakaó a teremben nem is kicsit), a videók lehet h már hnapra felmennek. :0X Egyetlen negatívum az este során h sajna vhogy a kamera egyik pótakksiját sikerült elhagynom. :?: (szombati buliban meg a baseball satyót, szóval asszem ez már tényleg intő jel h j.7végén maradjak a seggemen :P: )

Vnap este volt Liebing is Fabricban, de kétségtelen h ezzel az ENTER showval 1000x jobban jártunk.

Richie Hawtin zseniális (eddig is tudtam), most már tuti h kell vmi szabit intézni (+ jegyeket leütni) a nyári hepajra (Leeds), ahol Richie, Sven és Ricardo fog tolni 3-3-3 órát. Ómájgád. :angel:
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 30. 21:55

aakos írta:csütörtök: Nick Warren party @ Bedroom Bar, Shoreditch. Aljas környék, tele a hely pubokkal, ilyen-olyan bárokkal, nagy a jövés-menés az utcákon, van hangulata. Legjobb, h kaptunk karszalagot (egy kezemen meg tudnám számolni h idáig hányszor kaptam buliban karszalagot), amivel aztán kijöhettünk és elsétáltunk a sarki vegyesbótba, az mégiscsak olcsóbb...:lol:

Nick az utcán lófrált, sörözött, aztán 21.30-tól pakolt egy jó 100 perces szettet. Soha rosszabbat. Aláírattam vele a GU 011 (Budapest) borítóját, amire elvigyorodott. :P:
A bárban ott volt Nick faterja, a végén ő is odaállt a pult mellé aztán táncolt az egyik lenge öltözetű hölgyeménnyel. Nagy arc lehet az öreg. :mrgreen: Szeretem az ilyen bárban zenélő djket, ahol semmi szekus kíséret / felhajtás, tisztára olyan volt mint vmi kis privát party. Felhozatal is rendben volt. :0X
https://soundcloud.com/livesetsdjmixes/nick-warren-live-hope-recordings-bedroom-bar-london-25-04-2013

péntek: Ministry of Sound: dugig volt (Jaytech, Ferry Corsten), ami péntek lévén nem is csoda...eléggé elektrós volt a zene, de bejött az is, sűrűn úgyse hallgatok olyat. :D (utána a meló már nem esett vmi jól :P: )

kabbe :mrgreen:
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2013. április 29. 10:13

biztos jobban érzi itt magát az öreg fater mint a helyi nyugdíjas clubban... :8):

aakos írta:csütörtök: Nick Warren party @ Bedroom Bar, Shoreditch. Aljas környék, tele a hely pubokkal, ilyen-olyan bárokkal, nagy a jövés-menés az utcákon, van hangulata. Legjobb, h kaptunk karszalagot (egy kezemen meg tudnám számolni h idáig hányszor kaptam buliban karszalagot), amivel aztán kijöhettünk és elsétáltunk a sarki vegyesbótba, az mégiscsak olcsóbb...:lol:

Nick az utcán lófrált, sörözött, aztán 21.30-tól pakolt egy jó 100 perces szettet. Soha rosszabbat. Aláírattam vele a GU 011 (Budapest) borítóját, amire elvigyorodott. :P:
A bárban ott volt Nick faterja, a végén ő is odaállt a pult mellé aztán táncolt az egyik lenge öltözetű hölgyeménnyel. Nagy arc lehet az öreg. :mrgreen: Szeretem az ilyen bárban zenélő djket, ahol semmi szekus kíséret / felhajtás, tisztára olyan volt mint vmi kis privát party. Felhozatal is rendben volt. :0X
https://soundcloud.com/livesetsdjmixes/nick-warren-live-hope-recordings-bedroom-bar-london-25-04-2013

péntek: Ministry of Sound: dugig volt (Jaytech, Ferry Corsten), ami péntek lévén nem is csoda...eléggé elektrós volt a zene, de bejött az is, sűrűn úgyse hallgatok olyat. :D (utána a meló már nem esett vmi jól :P: )
cirkus
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. április 29. 0:04

Sunburst
igen-igen jó volt, zeneileg nálam az eddigi best of.
jó sokan voltunk, remélem hamar elmúlik a kezdeti nagy hype :)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 27. 18:06

csütörtök: Nick Warren party @ Bedroom Bar, Shoreditch. Aljas környék, tele a hely pubokkal, ilyen-olyan bárokkal, nagy a jövés-menés az utcákon, van hangulata. Legjobb, h kaptunk karszalagot (egy kezemen meg tudnám számolni h idáig hányszor kaptam buliban karszalagot), amivel aztán kijöhettünk és elsétáltunk a sarki vegyesbótba, az mégiscsak olcsóbb...:lol:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 27. 17:32

DJ Koze @ Corsica Studios

Na, ide is eljutottam. Haver szekely hazipalinkajanak koszonhetoen viszont szinte az eges z kimaradt. A hely jopofa volt, (asszem) 2 terem, nem egy csillivilli komlexum, egy lakohaz van atalakitva kb, szuk vakolatlan cementfolyosokon lehet kozlekedni, valami 7korul jottunk el. Majd egyszer megnezem kicsit jozanabbul is.
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. április 21. 20:29

érkezik a többi vidi is :twisted: :beerchug:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 21. 18:37

már megérte trollkodni :wink: :P:
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2013. április 20. 21:06

La eMe írta:
aakos írta: előre nem látott okok miatt. :|:

elfogyott, mi? :P:

jaja, elfogyott az időm, mivel aznap még melóztam késő estig és másnap reggel úgy szintén. :D

a trollkodásodért cserébe küldök egy kis fleminget csak h érezd a törődést :twisted: :mrgreen: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=YLjJSS5fntQ ;)

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 20. 10:44

aakos írta: előre nem látott okok miatt. :|:

elfogyott, mi? :P:

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2013. április 20. 10:40

f.marci írta:Az alapötlet jó, csak kérdés mit hoznak ki belőle :! Remélem nem azt takarja, hogy 3 havonta jön egyedül és játszik 2 órát aztán lelép. Ezt kb. 8 éve tolják különböző csapatok vele :roll:

van az 18 is :P:

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2013. április 19. 23:59

Tegnap delutan 5-tol Eastern Electrics pre-party w/ Luca C, Shadow Child, Matt Tolfrey & Laura Jones.

Az egesz megtekintheto Be@tv-n, ugyhogy nem is irok rola tobbet.

Jo volt.
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. április 19. 1:33

Beta @ Move
sikerült először lejutni a szerdai Move-ra. a warm up nem tetszett, semmi hangulatom nem volt a bulihoz, szívem szerint léptem is volna (idősnek is éreztem magam, oda nem illőnek), aztán Béla lezenélte a fejünket, sikerült zárásig maradni :)
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 13. 22:28

Carl Cox @ XOYO (csütörtök)

OH YES OH YES :! :mrgreen: húúú bitang jót zenélt a barna mackó! :D: a 7 meg a 800-át! kedvet kaptam h SW4on újra megnézzem. :8): Előtte pedig Jon Rundell melegített egy szépen felépített szettel. A helyszín rendben volt, bár ment az izzadás ezerrel, mivel csak a tánctér szélén lehetett érezni némi levegőt. Videóztam egy csomót majd ha utolérem magam (amit egy darabig kétlek), feldobom a vidiket. Kár h 3 után zárt a buli. :|: a másnapi (aznapi) melót is túléltem, szóval kár lett vna kihagyni. :P:

Paul van Dyk @ Ministry of Sound (péntek)

És igen, megint elkezde pörgetni a Spastikot, de nem vitte végig sajna. :o: :x: :lol:
Full teltház, hosszú kigyózó sor az utcán (de persze klubtagsági kártyával kemény 2 perc se volt az egész procedúra) sok sok kis vágott szemű meg néhány idióta alkesz pöcs, de zeneileg rendben volt a 3 órás szett, soha rosszabbat a germántól. Sőt a végén a 9-10 PvD cd borítót is sikerült aláiratnom a kissé becsicsentett Pál Úrral. :lol:
Az utána lévő meló azért nem volt annyira vicces... :lol:

edit: sajna Fabric kimaradt szombat este, előre nem látott okok miatt. :|:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 12. 13:29

Utolso buli meg 30-an fabricben Visionquest + Curators of Techno, (Kevin Saunderson, Kenny Larkin).

Hat kibaszott nagy hepaj volt, ketto fele ertunk le, fabricfirstos queue jump juhee. Room 1-ben (itt vegig Visionquest volt) meg az elejen megismerkedtem par magyarral, sokat nyomultam veluk is. Sajnos Seth b2b Saunderson-rol lemaradtam, de hallottam Kevint Room 2-ben, jo kis old school Detroit szolt... De olyan mely volt, hogy a tancter kozepen ereztem, hogy rezeg a testem a basszustol... Komoly volt.

Aztan 4 fele Wareika LIVE! betolt egy kb. 1 oras live-ot Room 1-ben, ez abbol alt, hogy 3 csavo a DJ-pulttal szemben, a szoba masik oldalan a szinpadon eloben elkezdett jatszani hangszereken, gitar, szinti, vokal, minden volt, a vege fele Lee Foss-ek is rasegitettek a pultbol, eleg erdekes zenei elmeny volt (bar a vege fele mar untam).

Osszessegeben jo volt nagyon, Jaded-re mar semmi kedvem nem volt menni, annyi zenei elmennyel gazdagodtam. :): Elvileg telt haz volt, egy ido utan nem engedtek be tobb embert, viszont annyira ez itt nem zavaro, mint pl. Egg-ben. Ugyan a tancteren itt is van nyomorgas rendesen, viszont lehet kozlekedni, tagas folyosok, apro kis zegzugok, a pultnal is gyors kiszolgalas... Top hely ez, akarki akarmit is mond.

Most egy ideig nem lesz nagyon partizas, mindenfele egyebre kell a penz + megkezdtem a felkeszulest Sonarra :):
D_norbi
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2013. április 8. 22:57

Benec írta:Óriási buli volt a Millenárison!

Én majd erre leszek kíváncsi:
http://kepfeltoltes.hu/130408/N.W._www. ... es.hu_.jpg

Az alapötlet jó, csak kérdés mit hoznak ki belőle :! Remélem nem azt takarja, hogy 3 havonta jön egyedül és játszik 2 órát aztán lelép. Ezt kb. 8 éve tolják különböző csapatok vele :roll:
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2013. április 8. 18:16

Egbert b2b Secret Cinema @ Egg

szokás szerint megint rohadt későn kezdtek azok a djk akik miatt mentem...legközelebb 2ig nem is megyek be, az tuti. :D:

meglepően kevesen voltak, ezúttal az összes termet végiglátogattam (szám szerint 4), a tetőtériben sikerült is bealudni a kényelmes heverők egyikén, egy szekus ébresztett. :D

3 órát tolt végül a 2 hollandus (fb-on olyat is olvastam h 6 órás lesz :roll: így picit azért csalódott voltam), videókat majd feltolom (ha lesz rá időm, talán hvgre felmennek).

soha rosszabb bulit! :8): bár onnét nem volt kellemes egyből melóba menni, de megérte ilyen áron is. :P:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 8. 10:25

Óriási buli volt a Millenárison! Szerintem nagyon sokan voltak legalábbis olyan telt ház körüli érzésem volt ahogy mászkáltam a buliban. Rengeteg klasszik arc volt, régi motorosok, akik 15 éve is már ott voltak :) A közönség nagyon együtt élt a bulival, sok-sok kézfelrakás visongás, ujjongás. Rég voltam buliban ahol ilyet tapasztaltam. Zeneileg szép íves volt, jó kiállásokkal, olykor kőkemény veretéssel. Óriásit tomboltunk tényleg, kár lett volna kihagyni!

Egyik legjobb zene az este folyamán szerintem: https://www.youtube.com/watch?v=4U6tvb5r0WQ
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2013. április 8. 8:46

Warrenen végül mennyien voltak, hogy sikerült a buli?
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2013. április 7. 15:56

Köszi Miki a gyors helyzetjelentést :D: az zsír h Ricsmond ekkora mészárszéket rendezett!
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2013. április 7. 13:39

tegnap:
CLR Night @ Ludwigshafen
leugrottunk 1-2sörre

éjfél után értünk le: nagyteremben Rebekah telibe csattogtatta be a keveréseit laptoprol hosszú perceken keresztül...
Kisteremben viszont Black Asteroid laza kis bulizós szettet rakott...
(Hangcucc minősíthetetlenül tróger volt...)
Majd nagyteremben t47 meglehetősen jót zenélt....

ma:
TW:
4-5 körül értük le:
tiszteletünket tettük Papa Svenen, majd Matador vagány/powerful live szettje következett...
Utána pici Capriati, majd Hawtin...

Tudnotok kell hogy én eddig nem szerettem Richiet....
Inkább üzletemberként mintsem zenészként tartottam számon...
De itt leverette a zuzánkat...
Akkora szűzhártyafakasztó monoton zúzda technot rakott, hogy én még ilyet nem basztam...
Az esteken 90% ában csak lábdob meg bassline szólt....
Délig ugráltunk....
Azt kell hogy mondjam hogy Hawtin épp élete legjobb szetjét játsza a csarnokban (még 2ig) és tanubizonyságot tett róla hogy a lába között lehet hogy mégis csak van valami...

Cheers!
Sasquatch is my daddy and he's going to protect, me!
spidermike
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2013. április 6. 21:55

Mark Broom, The Advent (live), Sasha Carassi @ Corsica Studios

Igazi kemény baszatós, filthy techno volt, Ádi téged oda is képzeltelek. :mrgreen:

Mark Broom 1től kezdett, pont előtte értem oda, a picsányi klubban nem sokan voltak és később se volt tömeg. (Talán azért mert máshol 23-11ig Blawan, Ruskin, DVS1, Klock voltak) Picit olyan érzésem volt mintha TK-on lettem vna. :)

Advent live is jó volt és Carassi alatt se oszlott el a jónép, remek kis mulatság volt :!
Összefutottam egy csávóval akivel csak afteren szoktam talizni, persze reggel 6kor még győzködött h menjünk át Cable-be, Klock 8-11ig lesz. :lol: (meló miatt esélytelen volt)

aakos
SH Függőőőő

Következő

Vissza: A partik és a zene világa