De a hvg legnagyobb rábaxása kétségkívül a retek metró késése volt (25 perc) ami miatt lemaradtam a Warren boatpartyról, ugyanis mire odaértem már elhúzott a hajó.

Beneksz írta:Faszom a retusált képeikbe a szolgáltatóiparban tevékenykedőknek. Az a baj, legtöbb esetben én sem tudok többet róluk mint amit egy képen látunk (akiket eddig láttam élőben azoknak jóindulattal ajánlanám max a felét...), és emiatt nekem necces ha a valóságban meg sem közelítik az elvártat, és benne van hogy a vendég húzza a száját (teljes joggal). Most meglátta a vendég, és azt mondta ez nem az, és felrohant a szobába.

Beneksz írta:Még szerencse hogy lehuppant a haverjai mellé, egyik meg fölvitte és megbaszta.
Csab írta:tetű elmű, egy hónap csekk elmaradás / elkavarodás miatt ma kijött az officeba, hogy lekapcsolja az áramot. persze fizesd ki ilyenkor rögtön a kiszállási díjat is...
Csab írta:tetű elmű, egy hónap csekk elmaradás / elkavarodás miatt ma kijött az officeba, hogy lekapcsolja az áramot. persze fizesd ki ilyenkor rögtön a kiszállási díjat is...
Káá írta:nincs egy éve, hogy festés volt, erre leejtek egy fazék lecsót ami az egész falfelületet tele küldi a zsíros cuccal, de annyira, hogy ha akartam se tudtam volna így az egész falat teleküldeni.
textil kanapé is kapott belőle.
holnap esélyes egy festékbolt, és tisztítógép kölcsönző
ejj de kiszopattam magamat....
Közben kiderült elvitték a szervizkönyvet is a kocsiból.

qwertiop írta:szombaton délelőtt betörték az oldalsó szélvédőt és a hátsó ülésről elvittek egy plédet, plusz egy autós mobil töltőt![]()
![]()
![]()
Összesen az egész nem lehet több 4000 Ft-nál.
Az anyagi kár, amit okoztak még csak most derül ki, mert a szerviz még nem mondott semmit.
v1k írta:mennyire?
nekem nagy pozitív meglepetés volt, hogy az ígért 15 helyett végül 27,5-öt adnak... jeee.

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], henrik valamint 1 vendég