jöhetnek a fejelős oltások :]

bonhard's finest írta:gabtsi írta:David Beckham is visszavonul. masik nagy kedvencem.
most vagyok ott, h a gyerek/tinikorom hosei lassan mar mind visszavonultak. az ujak kozul annyira nem ragaszkodtam sohasem senkihez. nagyon furcsa lesz, ha mar giggs es zanetti is eltunik majd.
f.marci írta:Én ugyebár sosem voltam MU fan de Scholes-t mindig is tiszteltem. Az ami a Poolnak Gerrard vagy a CFC-nek Lampard az a MUnak Schoes. Az utolsó angol belső középpályások egyike akiből nem ölték ki azt a csibészséget és ügyességet amit a maiakból hiányolok. Csendes, alázatos és szerény volt mindig és mellette úgy passzolt mint az atyaúristen. Össze sem lehet hasonlítani pl. Beckhammel a kombinációs játékban.
bonhard's finest írta:gabtsi írta:David Beckham is visszavonul. masik nagy kedvencem.
most vagyok ott, h a gyerek/tinikorom hosei lassan mar mind visszavonultak. az ujak kozul annyira nem ragaszkodtam sohasem senkihez. nagyon furcsa lesz, ha mar giggs es zanetti is eltunik majd.
Beneksz írta:A kurva nénikéjébe kellett neki az USA-ba igazolnia haknizni.

gabtsi írta:David Beckham is visszavonul. masik nagy kedvencem.

bonhard's finest írta:sombi, gabtsi orulnetek ha eladna a csapat rooney-t es evrat? utobbival a monacot emlegetik.

bonhard's finest írta:sombi, gabtsi orulnetek ha eladna a csapat rooney-t es evrat? utobbival a monacot emlegetik.

dr. oborzil fasanova írta:4 even belul 3 vesztes bl-donto feledtetne a 0-7et
gabtsi írta:A valaha volt legnagyobb kedvencem bucsuzott ma :(
http://twitter.com/GNev2/status/3334723 ... 12/photo/1
Kosz mindent

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég