05.18. TECHNOKUNST130518 / REBEKAH (UK) @ A38

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. július 24. 9:28

Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. július 23. 22:40

ha dolgoznak eleget meg, akkor egyertelmu, hogy lehet roluk szo, egyelore meg en sem hallottam egyikrol sem :)
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. július 21. 12:09

isu, egy claus bachor illene a technokunst koncepciojaba?
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2012. július 6. 15:17

ahogy mondani szokás +1 :!
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. július 6. 11:48

Kalden bess aka Moh fb-ról
great news for my european following.
I will be doing a European tour this fall/winter 2012.

If interested on a date, please submit bookings to renaud@dancecode.fr.

Én személy szerint őt is elviselném egy TK-n :8):
Forza Juve!
zaje
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. június 13. 18:09

https://www.facebook.com/events/381206035276955

2012.07.07. Szombat

Technokunst presents Psyk (ES), Isu, Dork, Látvány: Kiégő Izzók

Line-up:
Psyk (Drumcode Ltd., Mote Evolver, Non Series - ES)
Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)
Dork (Technokunst - HU)
Látvány: Kiégő Izzók

A júliusi forróságában kevés dolog esik olyan jól, mint a vízpart közelsége, egy hideg ital, vagy éppen hűvösen dübörgő technóra áttáncolni egy éjszakát. Egyéb meglepetések mellett e három dolog kombinációjára számíthattok a soron következő Technokunst-eseményen, amelyet egy egészen különleges fellépő celebrál nektek – júliusi vendégünk Spanyolország jelenleg legmenőbb fiatal producere, Psyk!

Manuel Anós neve és friss zenéi manapság igen sokat pörögnek a világ elit technoklubjaiban. Ez egyáltalán nem csoda, spanyol barátunkról ugyanis nehéz eldönteni, hogy a lemezjátszók mögött vagy producerként ragyog igazán. Ez utóbbi ténynek meglehetősen sok súlyt ad, hogy az első (!) Psyk track nem máshol jött ki, mint Plastikman Minus labeljén (!), a szerző 19 éves (!) korában, és a léc azóta is csak feljebb és feljebb kerül – elég csak megnézni a Psyk-lemezek cimkéit: többek között Adam Beyer Drumcode-ja, Luke Slater Mote Evolvere, Len Faki Figure kiadója adnak otthont a mindössze 25 éves madridi srác munkáinak. Na és persze a klubokról sem szabad elfeledkeznünk: táncolt már szettjeire a Tresor, a Berghain és a Fabrik közönsége is – és hogy maga a zene milyen? Nyers, zabolátlan és tiszta technot fogtok hallani masszív house-hatásokkal fűszerezve, minimállal keverve azon nagymesterek nyomdokain, akik Psyk előtt jártak, és akik közé ő maga is nagyon hamar be fog lépni!

Az estét ismét Isu nyitja és Dork zárószettje teszi teljessé, a látvány a Kiégő Izzók értő kezeiben lesz, és ha napfényes az idő, korán érkezve a Hajó orrteraszán a Lick The Click! lassan legendássá váló nappali partiján alapozhattok! Ideális júliusi hűsítő, ne hagyjátok ki!

Jegyár elővételben: 1200 Ft
Jegyár az esemény napján: 1700 Ft

www.facebook.com/technokunst
www.a38.hu
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. június 12. 8:34

... nagyon jó buli volt, legjobban amugy most Dorka tetszett, Isu és Indigo nekem egy kicsit "nyers" volt, nem rossz értelemben, csupán az én fülemnek.. :) De persze végig táncoltunk, abszolut kellemes igazi Technokunst buli.. :) szuper volt minden.
Szhuss
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 19:40

áháá! pont kimentem cigizni és mintha hallottam vna, h elmegy a hang, de nem vtam biztos benne. így már érthető a dolog! azért elég kellemetlen tud lenni egy ilyen a szett elején! hál'istennek annyira nem zökkentette azért ki hősünket :D
Amikor meghalok mindenki sírni fog, mindenki szenvedni fog. De egy bolond földműves majd egy szép vadkenderré változtat engem. Majd levágnak, megvesznek és elszívnak. És majd látni fogod, hogy még a halálom után is megmozgatom a fejeket.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 17:26

igen, mert akkora elektromos mezoben voltunk este, hogy nem is birta a 900as mixer es megadta magat pont a valtasnal es arra volt optimalizalva a hangcucc. viszont a cseredarab meg pio 600-as volt, aminek teljesen mas a karakterisztikaja, igy hozza kellett igazitani a beallitasokat.
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 16:41

nekem az tűnt fel a nőci szettjének az elején, h nagyon rosszul szólt egy darabig! a hangcucc kb szét akart szakadni a suboktól és a nadrág is remegett rajtam, viszont a középtartomány meg mintha teljesen le lett vna filterezve. aztán az első 2-3 szám után ismét a helyére került minden
Amikor meghalok mindenki sírni fog, mindenki szenvedni fog. De egy bolond földműves majd egy szép vadkenderré változtat engem. Majd levágnak, megvesznek és elszívnak. És majd látni fogod, hogy még a halálom után is megmozgatom a fejeket.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 13:58

július+augusztus tuti TK újra!
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 12:50

koszi mindenkinek a reszvetelt.
Szerencsere joval tobben voltunk mint 200, ami egy kicsit engem is meglepett, mert tenyleg nem tunt ennyinek, de a cigarettaszunetek miatt sokan nincsenek bent egyszerre a tancteren.
Mindenesetre Susanne nagyon koszoni az estet nektek, es rendkivul meg volt hatodva, hogy milyen nagyszeru kozonseg van itt Budapesten.
A filmmel kapcsolatban. Ott volt Amelie, kerdeztem, hogy akar-e a bemutato utan beszelgetni kicsit, valaszolni kerdesekre, szivesen tette volna, de hamar lelepett mindenki.
Nincs amugy ezzel baj, nagyjabol ez barmilyen film kapcsan igy tortent volna, neki sem esett rosszul, sot o is meglepodott, hogy ekkora az erdeklodes.
Az utolso pillanatban kozbejott technikai gixer miatt kenytelenek voltunk eredeti nyelven, felirat nelkul levetiteni, pedig Missie tobb napig csinalta hozza a magyar feliratot, hiaba. A dvd mar legyartva, arra mar nem lehet feltenni, de kesobb majd hozzaferheto lesz a film felirattal is.
Viszont orulet, hogy eleg egy vagokep a berghainrol, es felmorajlik a terem :)
A szekekkel kapcsolatban az a helyzet, hogy a nyari szezonban csak az orrterasz van kinyitva, mivel ott lehet dohanyozni es leulni. A vihar kozbeszolt, es mar nem tudtak atszervezni az orrbarba a nyitast.

Talalkozunk Julius 7-en az uj spanyol technozseni Psyk fellepesen.
Hallgassatok a legutobbi Berghainos mixet:

http://www.youtube.com/watch?v=h3vmKFUKtvU
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. június 11. 7:51

kellemes Sunburst-öt egy igazán kiváló film követett. bár tartalmilag tele volt közhellyel és semmi újat nem mondott, azért egész nézhető volt, különösen tetszettek a bevágott partyjelenetek. a vágó mindenesetre eléggé érti a dolgát. végül is ott volt a rendező is? úgy elviharzott mindenki, amint vége lett.
a buliból egy dolog hiányzott, de nagyon! székek! nagyon jó, h az Orrteraszon is lehet követni az eseményeket, de sajnos ez most megázással párosult. kár, h a Motorbár már backstage, illetve az Orrbár csak a legnagyobb létszámű bulik alkalmával nyílik meg. értem én, h plusz személyzet kellene oda, meg tök fölösleges, de azért jó lenne néha leülni, régebben volt a sarokban egy kis színpadszerű a bejáratnál, már az sincsen. most volt valami kis lépcső bal oldalt elől, ott le lehetett ülni picit, viszont végig azon paráztam, h a mögöttem fetrengő páros mikor fog lehányni. persze ez az én bajom, egy buliban nem ülni kell :D
aztán a film egyszercsak valósággá változott :) Isu szokás szerint kiváló volt, az Erotic Misery-re sikerult is felpörögni, aztán jött egy kis technika szünet. amúgy én néha azt éreztem, mintha csöpögne fenntről a víz. Electric Indigo nagyon súlyos trackeket pakolt néha. egy délelőtti berlini fellépését leszámítva vagy 8 éve nem hallottam, de ez a fémeken lépkedős, tipikus hangázsa ma is megvan. néha már azt reméltem, h végre hallatszik vmi vokál is, mert kezdtem úgy érezni magam, mintha belecsöppentünk volna a Wall-E című filmben, tehát vm űrbéli roncsetelepen járnánk :) Pokemon módon ezen az este a veretés tudott életben tartani, Electric Indigo néha igencsak belecsapott a lecsóba, de aztán meg visszavett, ami nem igazán tetszett. Dork - néhány csúszást leszámítva - szintén nagyon jó volt, azt sajnálom, h 5-kor vége lett a bulinak, bár nem lepődtem meg rajta. szerintem összesen lehettünk 200-an, viszont nagyon sok ismerős hiányzott. éjfélkor majdnem hazamentem aludni, de azért reggelre egész jól alakultak a dolgok :) kíváncsian várom Psyk-et!
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 10. 13:09

Marco írta:Első bulim óta nem hallottam a csajszit!
Még 2001. december 8-án lépett fel Dj Rush-al akinek szintén első magyarországi fellépése volt!

mar a 99-es nyari feszkon is zenelt.
micsoda buli volt (a 2001. dec.).ott fogadta meg a patexos brigad fele,h soha tobbet hyperspace :)
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. június 9. 8:54

Peti írta:nem feltetlenul lany ugrik be arrol a szorol elsore :twisted:

:):
Palmaa
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. június 6. 15:56

Milyen fasza program. Kicsit sajnálom, hogy nem leszek itthon. :roll:
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. június 6. 14:54

remek, mindhárom program kötelező részvételt jelent :8):
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 6. 13:12

igy nez ki a szombat a hajon e-szemmel.

14-22 oraig LicktheClick! Sunburst - ingyenes (Orrterasz) + rts.fm elo kozvetites
22-23.30 oraig Parizs-Berlin 20 years of underground techno filmvetites - ingyenes (Kiallitoter, azaz a feher doboz a hajo mellett)
23.30-06 oraig Technokunst w/ Electric Indigo - 1000/1500 - (Koncertterem)
minimalheadz
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. május 29. 20:48

Első bulim óta nem hallottam a csajszit!
Még 2001. december 8-án lépett fel Dj Rush-al akinek szintén első magyarországi fellépése volt!
Micsoda buli volt a Complexben:):) Örök emlék

U.I.: Mellesleg most látom hogy pont aznap leszek 10éves Soundhead forumos!!! Meg kell ünnepelni!
Marco
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 29. 0:01

Blawan :!
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 18:27

nem feltetlenul lany ugrik be arrol a szorol elsore :twisted:
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 18:25

vannak ilyenek.
a cicarol is mindenkinek egy lany ugrik be,ha emberre hasznaljuk,pedig a macskak fele fiu :D
"In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, it's the exact opposite."

Paul Dirac
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 16:53

elzé írta:
Adam B. írta:mégiscsak itthon leszünk, szal meglessük a Hölgyet:)

Basszus én mindig azt hittem egy néger faszi. Mondjuk fura volt, hogy osztrák de ott is laknak szaracénok :lol:
Nem tudom honnan jött ez agondolatom pedig nem ma kezdte :mrgreen:

en eleinte azt hittem ra, h fiu, es mindig kevertem Inigo Kennedy-vel :):
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 13:30

elzé írta:Mondjuk fura volt, hogy osztrák de ott is laknak szaracénok :lol:

:BIG:
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 12:48

Adam B. írta:mégiscsak itthon leszünk, szal meglessük a Hölgyet:)

Basszus én mindig azt hittem egy néger faszi. Mondjuk fura volt, hogy osztrák de ott is laknak szaracénok :lol:
Nem tudom honnan jött ez agondolatom pedig nem ma kezdte :mrgreen:
Lz !!!
-------------------------------------
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa