Sorozatok

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2012. július 3. 21:36

jasszgeri írta:en nezem a shield-et. 3. vegefele jarok. egesz jo, bar kezdem nehezen viselni ezt az ormeny loven valo evadokon ativelo stresszelest.

hehe, akkor nem is reagalok semmit erre :D:
"A sérüléseid, akár egy vadállatot a sebei, csak erősítenek. A hegek az arcodon, a megtett utad mutatják. Nem beszélsz róla, csinálod."

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."
sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. július 3. 21:35

sanctuary 4. evad done.
hulladek lett. szegyen, milyen komoly melyrepulesben van a sorozat. 13 reszt ugy neztem vegig, h tobbszor is elaludtam rajta. most nezem, kasza lett a sorozat. nem is gond igy mar.
johet a got :8): :8): :8):
"A sérüléseid, akár egy vadállatot a sebei, csak erősítenek. A hegek az arcodon, a megtett utad mutatják. Nem beszélsz róla, csinálod."

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."
sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. július 3. 20:57

most az uborkaszezonban elkezdtem a invasion, hát nem csoda hogy kasza lett, nagyon tree
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. július 3. 20:23

na Letudtam végre a House 8. évadot, jó volt az évadzáró :)
Közben elkezdtem ezt a Continuumot, egész pofás
folytatni kéne a Mentalist, Grimm, Touch, Burn Notice és a Castle évadokat is, mert lemaradtam mint a borravaló :)
Eureka és Falling Skies folyamatban :D
És bele kéne nézni a Dallasba is :D
Deeroy
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 29. 18:48

en nezem a shield-et. 3. vegefele jarok. egesz jo, bar kezdem nehezen viselni ezt az ormeny loven valo evadokon ativelo stresszelest.
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2012. június 29. 18:19

uborka szezon lévén nekikezdtem azoknak a sorozatoknak, amik eddig kimaradtak! a walking dead első két évadát kb másfél hét alatt letudtam. az első évad nem igazán fogott meg, de a 2.ban beindultak rendesen a dolgok. kíváncsian várom a folytatást októberben.

elkezdtem a breaking bad-et is, ez kb tölteléknek lesz jó amíg nem kezdődik a dexter/californication/luther/sherlock/spartacus/whitechapel köv évada :lol:

fringe-en is erősen filózok :):
Amikor meghalok mindenki sírni fog, mindenki szenvedni fog. De egy bolond földműves majd egy szép vadkenderré változtat engem. Majd levágnak, megvesznek és elszívnak. És majd látni fogod, hogy még a halálom után is megmozgatom a fejeket.
dzsí
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. június 28. 12:32

hát velem biztos nem :D szeretem, de túlságos elnyújtották már az egészet. ha felére lereszelik és marad ugyanennyi eksön, minden idők egyik legjobb sorozata lehetett volna
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2012. június 28. 12:26

Alfonz írta:kb 4et ért volna meg az egész

jeee, eddig azt hittem, egyedul vagyok azzal a velemennyel, h azota egy hulladek az egesz sorozat.

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. június 28. 11:36

kb 4et ért volna meg az egész
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2012. június 28. 11:27

akkor kár, hogy lesz 8. évad. ha a készítők nem akartak már csak 1 évadot, akkor úgy hiszem elég elnyújtott lesz az egész. jobban örültem volna, egy velős és fordulatos 1évadnak mint két lagymatagnak.
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2012. június 27. 19:36

Dexter: a 8. évaddal véget érhet a történet
http://sorozatplanet.web4.hu/cikk/dexter-a-8-evaddal-veget-erhet-a-tortenet

Mondjuk sejthető volt, de azért szomorú. :cry
"James Holden is the man." /Sasha/
Kép
Freeeak
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 26. 22:09

fringe 4. evad :8-O: :8-O: :8-O: :8-O: :8-O: :8-O: :8-O:

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. június 25. 16:06

sz0sz0 írta:a video nem elerheto..
ez volt az? http://www.youtube.com/watch?v=hQoR9unygoE
remelem zuzos 5. evadot kapunk!
ezez :): Nemtom mé törölték

Mindenesetre nekem bejön ez a mindenki mindenki ellen felállás :): Remélem jo lesz az 5.évad
Tota
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 25. 15:24

Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 23. 19:48

meg amugy az erzelmek nelkuli, am megis erzessel rendelkezo, elbaszott dexter:
http://youtu.be/-OLyJdnLuTU

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. június 23. 19:47

http://youtu.be/qtGCJTgShqY

gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a the unit utan az egyetlen kommandos sorozat visszater. hianypotlo!!!

Tota írta:Eeeeeeegen.....folytassák csak a megkezdett történetszálatat.....Darth Maul rendet rak, Hondo visszatér, árnyánykodás, Deathwatch, új bolygók....jöhet a season 5

http://www.youtube.com/watch?v=SU8EFxFVClU&list=UUZmg9DP9Hwf4tHm7iY8h_Ng&index=1&feature=plcp

a video nem elerheto..
ez volt az? http://www.youtube.com/watch?v=hQoR9unygoE
remelem zuzos 5. evadot kapunk!

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. június 20. 15:56

Eeeeeeegen.....folytassák csak a megkezdett történetszálatat.....Darth Maul rendet rak, Hondo visszatér, árnyánykodás, Deathwatch, új bolygók....jöhet a season 5

http://www.youtube.com/watch?v=SU8EFxFVClU&list=UUZmg9DP9Hwf4tHm7iY8h_Ng&index=1&feature=plcp
Tota
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 19. 23:00

rá is néztem, teljesen ok évadnyitó volt, uborkaszezonra jó is lesz
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 18. 13:55

az a terra nova volt
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 18. 11:20

Most látom a Falling Skies második évad felkerült ncore-ra.
Én azt hittem ment a klotyóba.
Lz !!!
-------------------------------------
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 17. 20:35

supnat 7. evadja messze a legszarabb... :x:

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. június 8. 16:58

az első évad lagymatag??
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 8. 10:07

befejeztük a trónok harcát. az egész évad egy fos volt. azt hittem az első évad lagymatag kezdése után egy erős második jön, de nem így lett, nem történt benne semmi.
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2012. június 7. 12:30

Ger írta:viszont ez a sorozat tele van annyi pozitív töltettel és impulzussal (bár a melankólikus alaphangulat itt is megvan), hogy esküszöm 1 rész után jobb kedvem lesz, a mai világban jól esik az ember lelkének. az introja pedig önmagáért beszél, a legjobb amit sorozatnak láttam eddig. http://www.youtube.com/watch?v=RDAD3DIsAiw

Én is az introt emeltem ki anno amikor elkezdtem nézni nagyon jó, hogy mindig más és baromi érdekes + azt, hogy végre olyan sorozat amiben nem gyilkolják halomra az embereket és jó dolgok történnek benne mégsem egy rózsaszín hollywood-i cukorka :lol:
Sajnos lement a 12.-is és vége de lesz folytatás ha jól tudom ősszel.
Még nem néztem meg de állítólag nagyon megható lesz a vége :lol:
(tippem az lenne, hogy sikerül fizikailag kontaktálni Jake-el konkrétabban arra a jelenetre gondolok amiről álmodni szokott kiefer, hogy jacke kiugrik a hintából ő pedig elkapja)

Hétvégén kezdtem a Continuum c. sorozatot Eddig 2 rész van csak a pilotot láttam.

Érdekes story, béna lenne ha elkezdeném összefoglalni habár egyszerű időutazósnak tűnik mégsem az.

http://www.sorozatjunkie.hu/2012/05/29/pilot-mustra-continuum-1x01/

"A lényeg, hogy első blikkre a Continuum sokkal szerializáltabbnak tűnik, mint azt gondoltam. Adta volna magát a 10 rész alatt levadászandó terrorista, de eleve nincsenek annyian, ráadásul nem is széledtek szét, hanem terveik vannak, nem is kicsik."

Főszereplő csaj elsőre elég rondának tűnt de amikor egy fürdőszobás jelenetben végre nem az a béna jövőbeli ruha van rajta és kiengedi a haját ...hát elég jó bőr :lol:
Lz !!!
-------------------------------------
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 7. 2:46

sz0sz0 írta:
Ger írta:Termeszetesen iszonyuan rossz lenne, ha ez tenyleg igy lenne, pedig van ra sansz siman..:S viszont azt se felejtsuk el, hogy a dexter s3 utan vagy s4 kozben bemondtak, hogy az 5. evad lesz az uccso, iden pedig jon a 7....

el is van baszva mar jo par evad ota az egesz.

sztem nincs elbaszva, mindössze annyi történt, h az s4-el kicsit magasra rakták a lécet, és hát az utolsó kettő meg sem közelítette azt, bár sztem az első 3 se. tény h raknak már bele olyan dolgokat, ami full felesleges pl. Deb szerelmes lesz Dexterbe, de ettől még szerintem bőven élvezhető, nekem már ez a tradicionális karácsonyi program. :): amúgy meg ezzel csak annyira utaltam h azok is ezt mondták akkor és most tessék, jön a 7es.

spartacusra áttérve azért lenne marhaság ezt így megcsinálni, mivel eléggé a sztori elején tartunk, legalábbis a felénél sem még.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartacus_ ... 3%A1tor%29

ha itt megnézzük, akkor a "felkelés" alcím alatti események zajlottak nagyjából a 2. évadban, és azután még bőven lesznek történések, nem tudom, hogyan fogják ezeket 10 részbe belepakolni úgy, hogy ne csapják nagyon össze. arról nem is beszélve, hogy pont az a csávó, aki bejelentette, hogy a 3. lesz az utolsó, mondta még rögtön a 2. évad befejezése után, hogy simán el tudja képzelni, hogy 5-6 évados lesz a sorozat. a nézetségi adatok alapján is a starz legnézettebb műsora volt, szóval abszolúte nonsense. kiváncsi lenék rá, valójában mi álhat a háttérben...

szrek.: közben találtam egy cikket( http://screenrant.com/spartacus-ending- ... an-176832/ ) ahol idéznek az írótól, aki pont azt mondja, hogy nem akarják azt, hogy minél több bőr le legyen húzva, és hogy azzal vádolják őket, hogy a profitszerzés miatt nyújtják meg a sztorit, ennek ellenére én úgy érzem, hogy simán elférne még 2-3 évad.
Kép
Ger
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás