ISTEN írta:En csak azt nem tudom,hogy az adott szemelyek tenyleg elhiszik-e amit mondanak es szerintuk ugy jo,ahogy ok csinaljak ?
pg írta:Nem tudom és nem is akarom tudni, hogy ki az a "dugó", de hogy merészeled megváltoztatni a topik nevét, amit én nyitottam? Most szóltam a Janka Tominak, aki szintén elég furcsának találta és vissza fogják állítani. Azt írsz a Kashmírról amit akarsz, senkit nem zavar, mert senkit nem érdekel, de ezt korrekt módon tedd. A Christian Wünsch-csel kapcsoltban egyikünknek sincs igaza, mert monacói születésű. Felfoghatatlan számomra mi az oka annak, hogy néhányan, mint pédául dugó miért fikáznak mindent és mindenkit, aki csinál valamit (bármit, de csinál), míg ők soha az életben nem tettek és nem is fognak tenni valami érdemlegeset. A pozitív gondolkodás hiánya a legnagyobb betegség és nincs rá orvosság. Biztos pszichológiai oka van a gyűlöletnek: ha nekem nem sikerült, ne legyen jó másnak sem. Érdekes, hogy nőkre ez nem jellemző, biztos vagyok benne, hogy egy csaj sincs a fikázó fórumosok közt.Lehet dugó, ha te népszerűbb lennél a csajok között, akkor pozitívebben állnál a dolgokhoz. Persze ez csak fikció, mert nem tudom ki vagy.

Szoszo írta:Tide írta:dugó télleg te változtattad meg a topic nevét? merész![]()
olyat csak admin tud. nem?
Tide írta:dugó télleg te változtattad meg a topic nevét? merész![]()

dugó írta: Így ugyanis csak a Surgeonos buliig van értelme a topik címének.

Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: Taifun valamint 4 vendég