Official Kashmir Underground Topic

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:34

ezért írtam oda h nem Pg-re, nem csak kashmirra gondolok, a szóbanforgót megelőző hozzászólásom sem csupán a kashmir témához szólt.
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:29

bunni: kashmirban nem magasak a jegyárak. Pont ez a baj, hogy alacsonyak. Bármelyik jöttment kifizeti, és ez nálunk hosszútávon a klub vesztét okozza (ld. m47).
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:26

Nem bárki változtatta meg, hanem Csab, a site admin. Official meg annyit tesz: hivatalos. Bár nem feltételezem, hogy ezt nem tudtad, s pont ezért nem értem a felháborodásodat.
Kép

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not what puppet makes its laws." (Nathan Mayer Rothschild)
Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:25

amikor megszamolja, hogy megint kerestem parszazezer forintot, netan millakat, akkor elegedett magaval :)
Gábor
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:23

ISTEN írta:En csak azt nem tudom,hogy az adott szemelyek tenyleg elhiszik-e amit mondanak es szerintuk ugy jo,ahogy ok csinaljak ?

Ezen én is elgondolkoztam.
És akkor fel is teszem a kérdést. Kedves promóter, klubtulajdonos, szervező úr (nem PG), mikor bemész a klubbod, rendezvényed küzdőterére, a 48 fokba, a 96%-os páratartalomba, és látod azt a sok túladagolt vicsogró, rángatózó, izzadó gyereket akik nagyrészének igazából még tinidiszkókban sem lenne helyük, hallod hogy már megint letilt a kontroll, és hallod hogy nincs középp a hangfalakban, a magas recseg, a mély torz, a fények elég haloványak, látod hogy az embereknek nincs helyük mozogni, már megint másfélszer annyi ember jött be mint amennyi elfér, tudod hogy a jegyár már megint jó magas volt, a büfé meg egyszerűen rablás, a csapból melegvíz folyik, a wc-ben óriási tömeg van, a kidobók megint nagyon modortalaok, és ismét egy olyan név játszik a rendezvényen aki 100 adszor van itt, a helyett, hogy valaki újat próbáltál volna meg megismertetni a közönségeddel. tehát ilyenkor Te tényleg elégedett vagy? és képzeletben hátbaveregeted magadat azzal, hogy na megint jó munkát vágeztél... megint elégedett lehetsz magaddal, és mindenki más is elégedett lehet veled... tényleg így van?
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:20

1. semmi baj nincs a kritikával, nekem csak avval volt problémám, hogy az én általam nyitott - teljesen milyen nevű topicot - hogy változtathatja meg bárki, ráadásul az elég gúnyos "ofisöl" névre
2. az a gáz, hogy csak olyanokkal vitatkozgatok itt a fórumon, akik nem ismernek engem és a körülményeket, így hamis kép alakul ki rólam és fordítva, bennem rólatok. ez teljesen értelmetlen, hagyjuk is abba. ha egyszer leülnénk beszélgetni, lehet, hogy előrébb vinné a dolgokat.
3. az elmúlt héten egy psychedelikus festőnek volt kiállítása a kashmírban, utána egy hétig kiállítóteremként működtünk délutánonként. sokan dolgoztunk ezen, visszaidézte a régi idők (7 évvel ezelőtti!!!!!) hangulatát, amikor nemcsak üzengettünk egymásnak.
4. egy dolgon azért gondolkodjatok el: miért van az, hogy ebben a városban csak államilag támogatott "alternatív" (trafó,kulti,A38) és egy kézben lévő "overground" helyek vannak? a kashmír nem tartozik egyik kategóriába és köszönjük, jól vagyunk.
PS. bocs dugó, kicsit felhúztam magam, nem akartalak megbántani
pg
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:12

bocsánat a psystem error kimaradt :P :)
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 15:11

a nagyobb gond az,hogy nem az atlag partiarc gondolkodast kozvetitjuk itt.
Hiaba mutatunk ra az adott hely,buli hibaira,hianyossagaira (ami a promoter szerint fikazas :evil: ) attol meg ugyis lemegy az igenytelen csurhe es ugye a penznek nincsen szaga.

Azonban mindannyiunk Tiboranak aranykopese,h a neten csak partiz/szaz arc elegedtlenkedik azert gaz,mert nem szazelokasan nezi (ott mar kcisit durvabb lenne a helyzet)

En csak azt nem tudom,hogy az adott szemelyek tenyleg elhiszik-e amit mondanak es szerintuk ugy jo,ahogy ok csinaljak ?
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:57

Meddő viták amúgy ezek. A mezei partizók (Gy.K.: mi) és a szervezők, promóterek, klubtulajdonosok között az a fő különbség, hogy míg mi kultúrált körülményeket várunk el a pénzünkért cserébe, és jól szeretnénk érezni magunkat, addig ők a zsebüket óhajtják minél jobban megtömni. Tehát nekik a mostani helyzet ad okot pozitív gondolkodásra (ergó -> 0 minőség, magas jegyárak) nekünk meg az ellenkezője adna (baráti jegyárak, színvonalas lebonyolítás)

természetesen mint mindíg, most is tisztelet a kivételnek.

mert azok ugye mindíg vannak. Azt hiszem olyat aki kultúrált volt, és normális bulikat csinált még egyszer sem kritizáltunk erőteljesen. Ott vannak például az NGoHt-sok (hiába kashmir de legalább tudatosan, normálisan, és a lehetőségeikhez mért jó minőségben csináják amit csinálnak), vagy említhetnénk a legutolsó shockwave-t is (amikor mindenki csak annyit mondott még ezen a fikázó fórumon is hogy gatula srácok, ilyen egy jól megcsinált buli! De ha jól emlékszem az experience topikokban sem volt nagy kritika áradat, főleg ha a legutolsót vesszük. Vagy hogy komoly bulit is említsünk vegyük az idei sziget party arénáját (nem tudom mi volt a fantázia neve de tudjátok miről van szó), és akkor még csak az idei évet vettük, lehetne említeni számtalan példát, nem csak a technó világábol (minimalheadz labirintus, Cursor Miner, és sok más hely ahol én nem jártam brék bulik etc)

Tehát aki akar, tud olyan bulit csinálni ami nem is deficites, és még csak le sem "fikázzuk"... volt már rá példa
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:50

azért nem vagy senki,mert adtál nekem wünsch csindarattákat! sőt..ettől a szememben már isten vagy! de legalább prezident! :P
amugy meg spanyol.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:48

pg írta:Nem tudom és nem is akarom tudni, hogy ki az a "dugó", de hogy merészeled megváltoztatni a topik nevét, amit én nyitottam? Most szóltam a Janka Tominak, aki szintén elég furcsának találta és vissza fogják állítani. Azt írsz a Kashmírról amit akarsz, senkit nem zavar, mert senkit nem érdekel, de ezt korrekt módon tedd. A Christian Wünsch-csel kapcsoltban egyikünknek sincs igaza, mert monacói születésű. Felfoghatatlan számomra mi az oka annak, hogy néhányan, mint pédául dugó miért fikáznak mindent és mindenkit, aki csinál valamit (bármit, de csinál), míg ők soha az életben nem tettek és nem is fognak tenni valami érdemlegeset. A pozitív gondolkodás hiánya a legnagyobb betegség és nincs rá orvosság. Biztos pszichológiai oka van a gyűlöletnek: ha nekem nem sikerült, ne legyen jó másnak sem. Érdekes, hogy nőkre ez nem jellemző, biztos vagyok benne, hogy egy csaj sincs a fikázó fórumosok közt.Lehet dugó, ha te népszerűbb lennél a csajok között, akkor pozitívebben állnál a dolgokhoz. Persze ez csak fikció, mert nem tudom ki vagy.

Kedves pg,

A topik nevet nem dugó változtatta meg, hanem egy fórum admin, igaz dugó javaslatára. Ennek csupán egy - könnyen belátható - oka volt, miszerint ha minden Kasmír (ugyanitt említheném a Hypert, M47-et, stb.) bulinak új topikot nyitnánk hamar átláthatatlan káosz lenne a fórumon és ezt az aktív fórumosok többsége nem látná jó szívvel. A Kashmír témára visszatérve: egy időben elég sok bulin voltam lent és hát az állapotokat - enyhén szólva - nem minden esetben találtam kielégitőnek. Példának okáért az évek óta húzódó szellőztetés probléma, tejelős vécé (:lol:), hangproblémák, stb. Ezügyben évek óta nem történt semmi! Másrészt nem véletlen, hogy a mai "scenének" nevezett valamiben a Kashmír neve - sajnos - egyet jelent a válogatott eszét vesztett szaremberekkel (tisztelet a kivátelnek), a mértéktelen *fogyasztással, stb.

Mindemellett pozitív gondolkodásúnak tartom magam és szeretnék tenni az ügy érdekében, ha ad nekem valaki egy klubot és zsetont megmutatom, hogy én hogy gondolom, de erre vajmi kevés esély van valljuk be.

Remélem nem fikának veszed a dolgot, csak annyit kell tenni, hogy a kritikákat komolyan kell venni és elejét kell venni annak, hogy egy-egy hiba évek multán is jelen legyen vagy újra előjöjjön.

Wünsch-sel kapcsolatban:
Az a lényeg, hogy a szülei spanyolok, mindegy hol született, Spanyolországban nőtt fel, ma is ott él, tehát joggal nevezhetjük őt spanyolnak, de ez már igazán részletkérdés. (nem kioktatásnak szántam, hiszen én egy senki vagyok)
Sea-you
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:44

Amúgy Wünschre visszatérve: nekem van igazam, mert én azt mondtam, hogy Spanyol, te meg azt hogy Svájci. Az tök mindegy, hogy hol született, a nemzetiségéről volt szó.
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:39

Beszélek azzal a Zsoltal...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:38

PG, már megbocsáss, de baromira hallucinálsz. Én csak javasoltam, hogy változtassák meg a topik címét, mert amúgy a Surgeonos buli után az egész értelmét, aktualitását vesztette volna, a kutya se írt volna többet bele, MERT LEMENT A BULI. Így meg hogy ez a neve talán nem fog bepusztulni a topik, és akit érdekel a kashmir, meg az ottani bulik, az bármikor írhat ide. Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kritizáló jelleggel javasoltam a topik címének megváltoztatását, el kellene olvasni amit más ír, nemcsak a saját magad mondókájával foglalkozni.
Egyébként azt is elfelejtheted, hogy én állandóan fikázok. Kritizálásnak hívják az ilyet, és ha valamire ráfér a kritika, akkor kinyitom a számat, de mégegyszer mondom, ebben a topikban nem kritizáltam semmit, max. Wünsch nemzetiségét. Azt a szót, hogy fika, meg felejtsd már el légyszíves, harmincvalahány évesen elég érettnek kéne lenned ahhoz, hogy felmérd a különbséget kritika és fika között. Amúgy meg ez egy fórum, ahol az emberek kitárgyalnak bizonyos dolgokat, és ebbe a kritizálás is benne van, nehogy már megszabd, hogy mit mondhatok és mit nem. Ha szar a hyper, akkor szar a hyper, ha szar a kashmir, akkor szar a kashmir. Kb. ilyen egyszerű, és én hangot adok a véleményemnek.
A pozitív gondolkodással is nagyon melléfogtál, egyáltalán nem szendvedek hiányt benne, sőt...
Arról meg, hogy ki mit tett le az asztalra, majd akkor beszélgessünk el, amikor annyi idős leszek, mint most te. Úgy lenne a korrekt nem?
A csajok, hát igen nem esznek két kézzel, de ezen a téren sem voltak még különösebb gondjaim vagy komplexusaim.

Remélem kielégítettek a válaszaim.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mayer Amschel 2004. október 4. 14:41-kor.
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:30

Szoszo írta:
Tide írta:dugó télleg te változtattad meg a topic nevét? merész :P :lol:

olyat csak admin tud. nem? :roll:

de :)
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:30

igen, de kérhette dugó a változtatást... én nemtok semmiről :roll:

bőpletyi 8)
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:29

Tide írta:dugó télleg te változtattad meg a topic nevét? merész :P :lol:

olyat csak admin tud. nem? :roll:
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:22

én lány vagyok, de nem szoktam fikázni mert az nem szép dolog, inkább zsebkendőt használok :)

hehe viszont ez komoly.. dugó télleg te változtattad meg a topic nevét? merész :P :lol:
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:22

van csaj a fikázó forumozók között, a fikázás és a negatív kritika nem ugyan az (baj ha valakinek magasabb az igény szintje, és ezt meri is vállalni?), és egy szardomb tetején viszonylag nehéz optimistán gondolkodni, a topicot meg szerintem nem dugó nevezte át, de ebben lehet hogy tévedek.
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2004. október 4. 14:17

Nem tudom és nem is akarom tudni, hogy ki az a "dugó", de hogy merészeled megváltoztatni a topik nevét, amit én nyitottam? Most szóltam a Janka Tominak, aki szintén elég furcsának találta és vissza fogják állítani. Azt írsz a Kashmírról amit akarsz, senkit nem zavar, mert senkit nem érdekel, de ezt korrekt módon tedd. A Christian Wünsch-csel kapcsoltban egyikünknek sincs igaza, mert monacói születésű. Felfoghatatlan számomra mi az oka annak, hogy néhányan, mint pédául dugó miért fikáznak mindent és mindenkit, aki csinál valamit (bármit, de csinál), míg ők soha az életben nem tettek és nem is fognak tenni valami érdemlegeset. A pozitív gondolkodás hiánya a legnagyobb betegség és nincs rá orvosság. Biztos pszichológiai oka van a gyűlöletnek: ha nekem nem sikerült, ne legyen jó másnak sem. Érdekes, hogy nőkre ez nem jellemző, biztos vagyok benne, hogy egy csaj sincs a fikázó fórumosok közt.Lehet dugó, ha te népszerűbb lennél a csajok között, akkor pozitívebben állnál a dolgokhoz. Persze ez csak fikció, mert nem tudom ki vagy.
pg
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2004. október 3. 13:23

És végre megszületett! :)
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 3. 12:46

Sztem nincs direkt kashmir topik (ha csak az országimázs központot nem vesszük annak, hehe). Pont az volt a baj, hogy minden bulinak nyitottak egy újat. Szal topic > rename > Kahsmir Underground. :)
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2004. október 3. 12:36

asszem van már egy kashmiros topic, de végül is egyberakhatnánk ezzel (vagy ilyen összegző lehetőség, vagy mi), és akkor mint "Official Kashmir témák", mehetne minden ide, ami a programokkal kapcsolatos.
Vélemény?
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2004. október 2. 19:52

dugó írta: Így ugyanis csak a Surgeonos buliig van értelme a topik címének.

Főleg úgy, h. a Surgeon-os buliról egy szó sem esik.
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2004. október 2. 19:08

1ébként nem lenne jobb a topikot átnevezni mondjuk Kashmir Underground-ra? És akkor ide mehetnének a kashmiros bulik, meg minden ami a klubot érinti. Így ugyanis csak a Surgeonos buliig van értelme a topik címének.
Kép

Mayer Amschel
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa