Sztív írta:Nem ér teleszarni a bemutatkozásokat![]()
Akkor nem mutatkozok be
Sztív írta:Nem ér teleszarni a bemutatkozásokat![]()
dr. oborzil fasanova írta:pedig Tide,a focitopikba kellett vna,buli senkit nem erdekel mar,labdarugas viszont annal nepszerubb,ugyh csalodtam benned
Atis írta:SADE RUSH írta:Sztupi írta: itt kérdeztem meg a életem egyik leghülyébb kérdését, hogy Hawtin(m47) helyett Liebingre menjek e Kiskunmajsára, persze egyből mindenki leoltott, hogy ez nem lehet kérdés. nagyjából itt értettem meg, hogy miről is szól az elektrónikus zene, és szerintem nagyban hozzá is járult a mostani zenei izlésem kialakulásához.
És jó volt Liebing?
nekem rémlik egy olyan hogy úgy gondoltuk lendületből lemegyünk hawtin után este liebingre - Göbi neve határozottan rémlik.Nem sikerült
az a buli emlékezetes volt - a társaság kb egyszerre borult meg 1 óra körül
SADE RUSH írta:Sztupi írta: itt kérdeztem meg a életem egyik leghülyébb kérdését, hogy Hawtin(m47) helyett Liebingre menjek e Kiskunmajsára, persze egyből mindenki leoltott, hogy ez nem lehet kérdés. nagyjából itt értettem meg, hogy miről is szól az elektrónikus zene, és szerintem nagyban hozzá is járult a mostani zenei izlésem kialakulásához.
És jó volt Liebing?
TommyJ írta:Sztupi: Jaja, Norbinak én és Csab voltunk az osztálytársai és még Sanyika is, aki szintén SH alapitó. A Remiz téma meg nem túladagolás, hanem epilepsziás roham volt (bár tuti köze volt a cuccnak hozzá) és a másik srác is visszajött hajnalban falfehéren. Fanatikusok :)
Én is imádtam azt a bulit, bár szervezés tekintetében akkor kezdett el hullani a hajam és ez a folyamat azóta sem állt meg sajna

Vinc The Menace írta:hy alls

Sztupi írta: itt kérdeztem meg a életem egyik leghülyébb kérdését, hogy Hawtin(m47) helyett Liebingre menjek e Kiskunmajsára, persze egyből mindenki leoltott, hogy ez nem lehet kérdés. nagyjából itt értettem meg, hogy miről is szól az elektrónikus zene, és szerintem nagyban hozzá is járult a mostani zenei izlésem kialakulásához.

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég