Mr. Durden írta:Snake Piszkin írta:Mr. Durden írta:Snake Piszkin írta:Mondjuk még nem láttam!
akkor meg minek,okoskodsz![]()
a film teljesen elvezheto minosegben letoltheto kb 1,5 honapja,az amcsi premier utan 1 hetig futott kb a szar cam verzio,utana mar kinn is volt a TS
attol még hogy kérdezte a gyerek osz válaszoltam neki nem okoskodok, mért nem válaszoltál te, ha annyira jól vágsz mindent.Szerintem ráérek megnézni mert ahogy halottam nem egy nagy film.
pont azert szolok bele me annyira vagom
Snake Piszkin írta:Mr. Durden írta:Snake Piszkin írta:Mondjuk még nem láttam!
a film teljesen elvezheto minosegben letoltheto kb 1,5 honapja,az amcsi premier utan 1 hetig futott kb a szar cam verzio,utana mar kinn is volt a TS
attol még hogy kérdezte a gyerek osz válaszoltam neki nem okoskodok, mért nem válaszoltál te, ha annyira jól vágsz mindent.Szerintem ráérek megnézni mert ahogy halottam nem egy nagy film.
Mr. Durden írta:Snake Piszkin írta:Mondjuk még nem láttam!
Snake Piszkin írta:Mondjuk még nem láttam!
Snake Piszkin írta:szasza02 írta:Snake Piszkin írta:AvP Képregény!!!
Film mikor jön már?Nem tudsz vmit?
Netről má le lehet tölteni, csak ne csodálkozz ha fejek lesznek a képben!!
Lyna írta:az a Lolita,az már klasszikus,és nem ilyen eröltetett mint ez,de ha gondolod kölcsönadom,h ne kelljen megvenned
szasza02 írta:Snake Piszkin írta:AvP Képregény!!!
Film mikor jön már?Nem tudsz vmit?
Snake Piszkin írta:AvP Képregény!!!
ISTEN írta:Göbi írta:Azt tudtad, hogy a legnagyobb őrültek (sorozat-és tömeggyilkosok) mind olvasták a művet?
ez nem igaz.
Göbi írta:Azt tudtad, hogy a legnagyobb őrültek (sorozat-és tömeggyilkosok) mind olvasták a művet?
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég