(sz)gk

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2012. május 26. 13:41

nettó 1 hete kötöttem meg a kötelezőmet, de rájöttem, hogy van olcsóbb is a piacon.
a csekk már kijött, de még nem lett befizetve.
elállhatok még a szerződéstől x napon belül?
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2012. május 26. 11:48

hát nem tudom, téli gumit megvettem újonnan mert azzal nem baszakszom csak most nincs kedvem még 200-250et kiadni erre a célra, ill. ha most megveszem ennyiért 2 év múlva mire eladnám kb. az autót a felét ha megkapom érte pedig még mindig kurva jó állapotban lesznek, a 2 hátsón most is van 1,5 év után 6mm pedig amikor vettem sem volt új ... inkább ezt a felni témát emésztem még kicsit

végignéztem pár felni+gumis oldalt de nem lettem okosabb :twisted:

ez létezik hogy 25000/4db?

http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... 6_goodyear
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. május 26. 10:58

Pharkas: :mrgreen:

Mr. simán lehet jó használt felnit+gumit venni. ( nekem alufelnit többször sikerült)
Babkusz
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. május 26. 9:55

nézegettem a kocsit, első két (nyári) gumit le kell cserélnem lassan a hátsók még bőven jók (így vettem)
ha már gumik nézegettem felniket is, újakat 30-35 e alatt nem láttam ami tetszene
mivel évi 15e alatt megyek én 4 év után is úgy adtam el a téli Micheline gumikat a BMWről mintha vadi újak lettek volna, a nyári alig használt Dunlop + Borbet felnit se kellett lecserélni de az előző tulaj is vigyázott rá
ezért felmerült bennem a használt, de újszerű felni v. gumi vásárlása is, e téren van valakinek bármilyen tapasztalata vagy felejtsem el inkább hogy féláron nem vmi szakadt szart akarnak rámsózni?

lsd itt http://www.hasznaltgumik.com/
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. május 25. 22:45

Freezer írta:itt kanadaban)

na,csak megkaptad a menedekjogot ?
grat!
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. május 24. 21:50

hijnye, a rohadt életbe, ismerős ismerősénél hirtelen eladósorba került egy honda accord type r. ráadásul állítólag nagyon jó állapotban van, oda volt rá figyelve, szerető és fanatikus kezek ápolták. ejj ha lenne pénzem, és ejj, ha el tudnám adni a mostani gépet gyorsan :D:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 23. 16:14

ja viszont hatalmas piros pont ebben a dog melegben az uleshutesert :!
"ha azért játszol hogy nyerj, máris vesztettél" play for real!
Kép
Freezer
SH NFL & SH World Cup Champion

Hozzászólás Dátum: 2012. május 23. 16:13

mokus az megvolt, ebedre tegnap :lol: meg kulonben is ferike reszortja az abnormalitasok megbaszasa :lol:

na de nem offolok

chrysler 300C-vel kuldjuk neki, megy mint a diszno, eddig egy negativum: baszott nagy az LCD kijelzo benne, de ha a nap rasut semmit sem latsz a navibol, plusz dvd lejatszast nem lehet inditani menet kozben...
http://www.ooyyo.co.nz/car-detail/?lang ... o%2F933319
Kép
Freezer

Hozzászólás Dátum: 2012. május 23. 14:00

inkább azzal törödj, hogy mihamarabb megbassz legalább egy mókust, vagy valami :lol:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2012. május 23. 13:58

itt kanadaban mar reklamozzak ezerrel, scion fr-s neven fut, nem tudom ez miert van (elsore mikor lattam a reklamot, mondom bazz ez csont ugyanolyan, mint a toyota :lol: )
Kép
Freezer

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 9:49

Vágom, a supra utódja. :P: tetszene is... :8):
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. május 22. 9:44

Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 23:34

Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 20. 14:56

A másik hogy én csak úgy veszek autót ha az általam kiválasztott szakszervizben átnézik,

Ezzel is + a Pharkaséval, is egyet értek .

Ki szoktam akkor is mindent cserélni,ha mondják is, hogy felesleges, és még a haverom, haverjának a kocsiját is bevitettem a porschéba átnézetni.
Babkusz
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. május 20. 13:05

a legegyszerubb az,ha eleve rohadek allapotban veszed meg es kicsereltetsz rajta mindent.
ugy a legksiebb a kockazat.
consciousness determines existence
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. május 20. 11:59

Babkusz írta:állítanak a vezérlés paraméterein. " chip-tuning". ( 105 lovas volt, most kicsit több + a nyomaték is)

Mr. :
Azért mert ezek az autók Európában 80% dieselek.( ezért van sokkal több a használtautón) Mondjuk a benzinest nem is lopják úgy állítólag, mert nehéz eladni hozzá az alkatrészt.

Itt a most már 5 éves audi a3 munk+ már 6 éves bmw 1 esünk, diesel, turbós, ( jó ezek manuálisak), bárkinek jó vétel lenne szerintem.

A bmw-re szinte semmit nem költöttem, az a3 -om 3 évesen ledobta a turbót. ( audi ag-s autó volt valós 79500 km-nél..)

A magánszemély sem mindig jó vétel :! ( Mondjuk nem biztos, hogy megmondanád, az a3ról, hogy nézett ki január 2.-a után, ha te pl ide jöttél volna most esetleg megvenni, és én nem akarom azt veled közölni , ha el adtam volna, mert volt róla szó? Mert 2 tönknek 3 kocsi túlzás. Így anyósnak adtuk ő szereti vigyáz rá, + valószínűleg még használja is egy darabig )

Jó, én ezeket elfogadom, illetve saját tapasztalatból meg amit a szervízekben is az évek során mondogattak maradok a benzinesnél. Nem minden magánszemély jó vétel, lentebb írtam hogy itthon 10/ 1-2 aki tényleg törődik a kocsijával, elhordja rendes szervizbe, nem spórolja ki az olajat, nem törögeti, kamupapírozza stb. A másik hogy én csak úgy veszek autót ha az általam kiválasztott szakszervizben átnézik, amúgy nem és ebbe érdekes módon a kereskedők soha nem akartak belemenni még akkor sem ha trailertől kezdve, óradíjon ár mindent fizettem volna. Eddig bármelyik ismerősöm vett kereskedésben autót, csak szopás volt vele. Magánszemélyeknél meg te is szerintem el tudod hamar dönteni ki az akivel nem érdemes üzletet kötni, szerencsére nem mindenki ilyen.

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. május 20. 9:26

Babkusz
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. május 19. 12:51

állítanak a vezérlés paraméterein. " chip-tuning". ( 105 lovas volt, most kicsit több + a nyomaték is)

Mr. :
Azért mert ezek az autók Európában 80% dieselek.( ezért van sokkal több a használtautón) Mondjuk a benzinest nem is lopják úgy állítólag, mert nehéz eladni hozzá az alkatrészt.

Itt a most már 5 éves audi a3 munk+ már 6 éves bmw 1 esünk, diesel, turbós, ( jó ezek manuálisak), bárkinek jó vétel lenne szerintem.

A bmw-re szinte semmit nem költöttem, az a3 -om 3 évesen ledobta a turbót. ( audi ag-s autó volt valós 79500 km-nél..)

A magánszemély sem mindig jó vétel :! ( Mondjuk nem biztos, hogy megmondanád, az a3ról, hogy nézett ki január 2.-a után, ha te pl ide jöttél volna most esetleg megvenni, és én nem akarom azt veled közölni , ha el adtam volna, mert volt róla szó? Mert 2 tönknek 3 kocsi túlzás. Így anyósnak adtuk ő szereti vigyáz rá, + valószínűleg még használja is egy darabig )

Attól, hogy egy kocsi sérült volt, illetve van benne km, még sokáig lehet különösebb költség nélkül szerintem jó autó.
Babkusz
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. május 19. 11:20

Az mit jelent hogy megírták?
Az erős nem azért erős, mert nem esik el, hanem azért, mert mindig feláll!
Sztív
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 19. 11:02

amúgy eleve el kell felejteni a diesel, turbó, automata témákat ha 3-4 évnél öregebb bmw, audi, mercit vesz itthon az ember ... benzines, manuál és csak kopóalkatrész vagy anyagfáradás miatti csere ha rendes tulajtól (magánszemély!) veszed

ha megnézitek a használtautón fenti márkák 80-90%ban diesel, turbó, automata azt jó hogy köpködnek rá, benzinest kb. alig lehet találni egyes típusokból

La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2012. május 18. 21:33

Az nagyon drága volt, de elhiszem, mivel a pd-k elején nagyon drágák voltak. (ma viszont a feléért hoznak boltból garival viszont ezt te hidd el nekem. PL. az a3-omra a turbónál is mindenki 200-250 ezrekről beszélt, hogy majd annyiba kerül. Sima 1.9 pd-tdi, amikor eldobta, és sajnos mivel nem lehetett még "olcsóbbat" szerezni, így az is ilyen bolti dolog volt, hogy le adjak a mókusok és gariba kapsz másikat. 100-130 ezer környékén volt a csere { már nem emlékszem tisztán, mert 2 éve volt, és akkor nem csak azt csináltattam már rajta, hanem fékeket, megírták, stb.} nem felújítás, az valahogy 70 ezer környékén volt az ár, de én nem is akartam olyat, meg nem is lehetett volna mert totál szét fosta magát a turbó. )
Babkusz
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. május 18. 10:33

Babkusz írta:
Nem a vita miatt, csak rákérdeztem erre a dologra nem olyan régen, mert eddig mindig benzinkúton tankoltam, de mivel igen-igen drága a diesel, és igen-igen sok km-et mennek a kocsijaink, így gondolkodom más alternatívákon... ( nem az etanol, biogáz, stb... verziok érdekelnek)

Állítólag ha nem túl tiszta az olaj,( lerakodás, ecetra) az nem tesz jót a pd elemeknek ( laikus vagyok), és állítólag előbb bedöglenek , na megkérdeztem az árakat: kb. 120 ezerért lehet kapni egy db-ot a boltban, ha le adod a régit. ( miért ne ha szar).
50ért felújítják darabonként garival.

VW, skoda, audi, seat, mind egyforma motor.. A legtöbbje magyar termék. Kb ugyan annyiba is kerülnek beléjük az ilyen dolgok.

szívesen beszkennelek neked egy 1000 eurós számlát, amúgy így van, a pd elemeknek nem tesz jót a koszos gázolaj, így a kétes kutakat érdemes kerülni
S_
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 17. 17:21

"A sérüléseid, akár egy vadállatot a sebei, csak erősítenek. A hegek az arcodon, a megtett utad mutatják. Nem beszélsz róla, csinálod."

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."
sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2012. május 17. 11:37

Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 20:45

Valakiket muszáj lehúzni hogy a faxa csávóknak akik meg tudják állítani 97-en, vissza tudják adni az ötöst. :twisted:
x4zet
Főtörzsvendég

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás