Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. június 3. 14:18

Ki voltam éhezve már egy jó kis alattomos techno partyra és abszolút nem csalódtam :! Ismét remek buli volt a hajón, köszönet érte a szervezőknek! :stonedraver:

Elég későn, 1 óra fele sikerült csak leérni, akkor már dübörgött rendesen a táncparkett. :0X

Sven nagyon jó zenéket pakolt 2 órán keresztül (sejtettem h azért jó öreg Dub Track is lemegy), nekem tetszett végig. Olyan mintha a kashmíros buli pár hete lett volna. Amúgy ez a mostani nekem is jobban tetszett. :P:

A füstgép nélkül meglettem volna ugyan, de nem volt annyira zavaró. Picit lehettünk volna többen... :roll:

Nils mit nyomatott, zomg, nagyon sunyin bekezdett! :8-O: Fél 5 fele megfáradtunk és léptünk, megkaptam a techno dózist, elégedetten távoztunk. A kevéske ismerősnek örültem, kár h sokan hiányoztak, a fekete pontokat majd beírjuk az ellenőrzőbe! :D
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 3. 13:34

jó volt ez a Wittekind páré. nem nagyon raktam most szét, de kielégítő volt bőven. hang, díszletek, vizu, lézerek, füstgép= óriási pacsi, így köll egy techno bulinak kinéznie, grat Concorde! Koczian, Nilux teljesen jó volt, nagyon adta felvezetésnek. Sven sztem most jobb volt mint Kashmirban, igaz egy része elég slágeresre sikerült de még ez is bőven jól esett tőle. külön köszi neki a Hans B. - Demon Within (Pfirter remix) és Speedy J. - Armstrong-ért!!! Nagybetűs techno volt a gonoszabb fajtából :evil:: Nils utána úgy bekezdett mint az állat, nagyon rendben volt a folytatás, mondhatni hasonló szinten. Nils most nagyon az én elképzeléseim szerint gondolkodik a technoról, thx! várjuk a folytatást, come on Concorde!
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. június 3. 10:31

Petre Inspirescu / A:rpia:r / Bucharest / RO
Rhadoo / A:rpia:r / Bucharest / RO
@ Grelle Forelle, Wien

-All Night Long-

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?372179

Egy körül terveztem a megérkezést a helyre, de kb 1 órán át keresgéltem a clubbot mire nagynehezen megtaláltam. Nem vagyok egy elveszett figura, de szinte alig találtam meg...
Kettőre értem oda, akkor még háromhangos román minimálok, meg pár szállós téma ment, szigorúan a minimál témakörén belül.
Fél négy körül bekezdtek egy soul capsule szerü zenével, vokál nélkülivel for sure. Utána kezdtek el veretni, végig elég száraz zenék mentek, háuz, tribal, hatások váltakoztak, technikásan gyorsan keverve, néha viszont szerintem indokolatlanul sokáig hagyva egy egy monoton témát. Közbe-közbe törték meg ezt a fonalat pár breakes betéttel (ezek is tuti román zenék voltak). összesen talán egy vokáos zene volt az egész este, abban sem vitték tulzásba. petre játszotta, accapellaként akarta felrakni, jó két percig így is ment a zene alatt.
A vége felé jött az igazi tananyag. kb 5-től egész végig csupa román materiál ment ilyen feliratú cdkről hogy pl "barac" vagy "bubu" de láttam több pi assemble feliratú cdt is, ami a lejátszóba került. kb 70-30 volt a cd-k, lemezek aránya a digitlális hanghordozó javára. meglepően petre is sokat cdzett. többször hallottam már a srácokat szólóban és együtt is pörgetni, de ezt a szettjüket a legjobbak közé tudnám sorolni.
Meg kellett állapítanom hogy közel 10 év telt el legutóbbi sogoroknál tett látogatásom alkalmától, de sajnos az osztárkok még mindig nem tudnak bulizni, fél és teljesen részeg figurák ugrabugráltak, löködték egymás, olykor öltönyben. Nem igazán vették ezt a zenét. Amúgy sem volt túl sok ember, gyenge félház lehetett amikor a legtöbben voltak (ez kb 300 ember). Engem annyira nem zavart kényelmesen el lehetett férni, tehát nem volt fabric feeling egyik terén sem...
A hangrendszer is hagyott némi kivánnivalót maga után. Elvileg Martin Audio cucc volt, kizárólag a terem elejében falszerűen elhelyzve egy rács mögött. Ritka bután volt belőve az egész, pl top hangszórót is raktak a padlóra (!).
A hely teljesen minimál dizájn, fény szinte nulla. Kizárólag a plafonon elhelyejezett led háromszögek vonalak villódzanak, váltakoznak, különböző színekben egyedi atmoszférát kölcsönözve. Maga a klubb a Duna partján található, simán lehetne akár egy bécsi Robert Johnson is, ha minőségi hangot tennének bele. Erősíti ezt a hasonlóságot, hogy a klub közepén a Duna felőli oldalon a nagy üvegtáblákon beszürődik a fény reggel. Teljesen értelmetlennek találtam a szigorú fényképezés ellenes policyt is, az pedig egyenesen nevetséges hogy sztem nyugat európában kb utolsónak (Spanyolország után) még mindig lehet dohányozni a klubbokban :S Dj pult kellemes méretü, sokáig kerestem a kontrolhangfalakat mire észrevettem hogy jó 3 méter magasra a plafonra tették őket, lefelé srégen fordítva! Bárpult, nagy, árak elég húzósak sztem, kiszolgálás gyors, de érdemes pont annyit adni mert visszaadni itt sem szeretnek.
axelfoley
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 19:37

Feri? :mrgreen:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 19:20

nem.ez egy olyan alapigazsag,mint az,hogy minden ferfi,akinek a haja tovabb er a valanal,rokker,vagy metalos :D
big dickz in ur ass
is bad for ur health
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 19:12

fuh, Janika, Te vagy tudsz valamit, vagy ez egy összeesküvés-elmélet :)
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 19:10

vagy te is ugy vagy vele ,mint en :
ktozott sonkat max husvetkor :D

amugy nalam oriasi fekete pont a magassarku meg a kisestelyi egy elektronikus bulin.

a legtobb csaj azert oltozik igy,h talajon vkit ,akinek van haza ( a lakas gaz,meg ha sajat akkor is) ,autoja es csinal neki egy gyereket.aztan ha szepen keri,meg a felesegetol is elvalik a kedveert :D
big dickz in ur ass
is bad for ur health
Pharkas
His Majesty

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 19:04

ezek szerint én vagyok a paraszt :twisted:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 17:52

Seggnél lejjebb nem nézünk.
Kép
"Ez a világ talán egy másik bolygó pokla" - Aldous Huxley

Turn On, Tune In, Drop Out!
henrik
advanced player & LPD agent

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 16:58

Csab írta:
Czimtom írta:Látom ez a sportcipő mély nyomokat hagyott benned. Elhiszed, hogy senki nem vette észre? :D:

ugyanezt mondom itthon én is és nem hiszi el a nőnemű, a pasik nagy része pont leszarja a cipőt. pontosabban fogalmazok: egy sötét helyen, éjszaka a buliban a cipő lesz az utolsó, amit megnéz a faszi.

igy van, de ha nem oda illo a magassarku, akkor azt egybol kiszurja
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 13:51

Én akkor lehet, hogy kivétel vagyok, de én igencsak nézem és nem az utolsó szempont nálam :): A sportcipő és az, hogy mennyire "illik" oda, a viselőjétől is függ sztem. Vikin tuti nem volt gáz :wink:
Are we human? Or are we dancer?
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 10:04

Czimtom írta:Látom ez a sportcipő mély nyomokat hagyott benned. Elhiszed, hogy senki nem vette észre? :D:

ugyanezt mondom itthon én is és nem hiszi el a nőnemű, a pasik nagy része pont leszarja a cipőt. pontosabban fogalmazok: egy sötét helyen, éjszaka a buliban a cipő lesz az utolsó, amit megnéz a faszi.
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. május 21. 1:27

munkahelyi bogracsozas, BL donto, Joel Mull, Vakponi
nem voltam szomjas
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 20. 19:34

Jól sikerült a 10 éves osztálytalálkozónk, csak 3 fő nem volt jelen. :)

Du-este bográcsozás Győr közelében, töménytelen mennyiségű szesz társaságában. Nem voltunk szomjasak. :drinking:

Csak a zene volt kissé gagyi. :?:
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. május 18. 21:55

Épp republic parkban.!!!!alja kő keményen!fasza a hangulat, olcsó a pia!yeee
"A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal. Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be."
Kodály Zoltán
Kép
Abramys
Makaládé Békaláda

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 15:13

Na nem mondod :twisted:
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 13:54

v1k írta:úgy látszik ez csak az én "perverzióm", hogy a cipőket nézem idegen embereken :P: :oops:
jut eszembe:
500 ft volt a rozéfröccs, kellemes csalódás, piros pont!

És ha sportcipőben van valaki akkor mi van amúgy? Nálam külön + pont ha egy csaj ilyen lazán tud felöltözni egy buliban és nem a ribi stílusban bukdácsolja végig az estét valami kényelmetlen tűsarkúban, amiben reggel már menni se tud. Az harcedzett táncoslábúak kényelmes cipőben mennek bulizni! :8):

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 13:35

úgy látszik ez csak az én "perverzióm", hogy a cipőket nézem idegen embereken :P: :oops:
jut eszembe:
500 ft volt a rozéfröccs, kellemes csalódás, piros pont!
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 13:02

Látom ez a sportcipő mély nyomokat hagyott benned. Elhiszed, hogy senki nem vette észre? :D:

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 12:44

+ 1
és megdőlt az a tény, hogy cinema hall-ban nem lehet lányként sportcipőben bulizni egy debüt
névvel is fémjelzett bulin :oops: :P:
v1k

Hozzászólás Dátum: 2012. május 14. 9:19

Nehézkesen indult a szombat este, de kihoztuk belőle a maximumot. Nem voltak most sokan, Picone szerintem teljesen lapos szettet tolt egyszer nem kaptam fel a fejem, viszont Sascha Dive már pakolt főleg az utolsó egy órája volt erős. Azt hiszem fél hat körül léptünk a többiek ekkora nem tudom hová tűntek, nem találtam senkit. Hajóra esélytelen volt hogy átmenjek. :lol:

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. május 13. 20:33

Peter McCallister írta:van baj, azt hiszem egy darabig nem bulizok....

Most én is így érzem, 2 hét és Dumdum :twisted:
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 13. 20:32

Tegnap ünnepeltem a szülinapom, ennek apropójából főztünk a Kiscelli kastély környékén, szerencsére az idő kegyes volt velünk,még az ételt is meg tudtuk enni fent, nem kellett elindulnunk hamarabb le. Aztán maradtunk Óbudán és kocsmázgattunk kicsit, majd 11 óra után átsétáltunk a Cinema Hall szezonzáróra Sascha Divere & Alex Piconera. Nagyon kellemes buli volt, a főzés alatt kellően beittunk és a kja is nagyon jól sikerül így amár kellemes állapotban értünk le. Meghallgattuk kedves barátomat Captain Knucles-t,majd Garayba is belehallgattunk. Nekem Sascha Dive jobban tetszett, mint Alex Picone, de összességében adta ez a kellemes lötyögős zene. Nem voltak sokan, de azért voltak emberek, kellemesen el lehetett férni, hang ismét fasza volt - kézfelrakás, :drinking: Azért szeretem Óbudát, meg a Cinemát, mert a legjobb rész (néha a legküzdelmesebb is), amikor csak fogom magam és reggel hazasétálok. Most egy nagyon kedves barátommal sétáltunk haza, majd ő indult is tovább reggel Bécsbe, én egész nap döglöttem. Összeségében jó kis születésnap volt, pont erre vágytam.
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. május 13. 11:20

igen ez lesz az, de nem a helyszín különlegessége fogott meg (mert az önmagában nem nagy cucc), hanem az egész hangulat stb.
kiváncsi vagyok ezt tudják-e überelni, vagy legalább ismételni :8):
v1k

Hozzászólás Dátum: 2012. május 13. 10:35

Peti írta:
amugy ez mifele hely? annyit sikerult talalnom, h a Westend mogott van, es a bulira jelszoval lehetett bejutni, ami delutan fel 4-ig tartott :D

a Westend mögött ill. a Lehel út az nekem nem uaz, főleg hogy a Westend mögött leginkább sínek meg a Nyugati van, térképen megnéztem kíváncsiságból és ha az amire én gondolok akkor raktárnak sem nevezném

v1k majd felvilágosít minket remélem :roll: :wink:

szerk: na ez egész jól néz ki https://foursquare.com/v/rush-design-cl ... a2b8f74c5b
Bulcsú/Szabolcs utcát mindenkinek ajánlom akár nappal, akár esténként aki borsodi cigányhordákra szeretne flashelni
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa