Freezer írta:itt kanadaban)
A másik hogy én csak úgy veszek autót ha az általam kiválasztott szakszervizben átnézik,
Babkusz írta:állítanak a vezérlés paraméterein. " chip-tuning". ( 105 lovas volt, most kicsit több + a nyomaték is)
Mr. :
Azért mert ezek az autók Európában 80% dieselek.( ezért van sokkal több a használtautón) Mondjuk a benzinest nem is lopják úgy állítólag, mert nehéz eladni hozzá az alkatrészt.
Itt a most már 5 éves audi a3 munk+ már 6 éves bmw 1 esünk, diesel, turbós, ( jó ezek manuálisak), bárkinek jó vétel lenne szerintem.
A bmw-re szinte semmit nem költöttem, az a3 -om 3 évesen ledobta a turbót. ( audi ag-s autó volt valós 79500 km-nél..)
A magánszemély sem mindig jó vétel( Mondjuk nem biztos, hogy megmondanád, az a3ról, hogy nézett ki január 2.-a után, ha te pl ide jöttél volna most esetleg megvenni, és én nem akarom azt veled közölni , ha el adtam volna, mert volt róla szó? Mert 2 tönknek 3 kocsi túlzás. Így anyósnak adtuk ő szereti vigyáz rá, + valószínűleg még használja is egy darabig )
Babkusz írta:
Nem a vita miatt, csak rákérdeztem erre a dologra nem olyan régen, mert eddig mindig benzinkúton tankoltam, de mivel igen-igen drága a diesel, és igen-igen sok km-et mennek a kocsijaink, így gondolkodom más alternatívákon... ( nem az etanol, biogáz, stb... verziok érdekelnek)
Állítólag ha nem túl tiszta az olaj,( lerakodás, ecetra) az nem tesz jót a pd elemeknek ( laikus vagyok), és állítólag előbb bedöglenek , na megkérdeztem az árakat: kb. 120 ezerért lehet kapni egy db-ot a boltban, ha le adod a régit. ( miért ne ha szar).
50ért felújítják darabonként garival.
VW, skoda, audi, seat, mind egyforma motor.. A legtöbbje magyar termék. Kb ugyan annyiba is kerülnek beléjük az ilyen dolgok.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég