S_ írta:Babkusz írta:szerintem már csak inkább 30-40 ezer, bár az is pénz..pd elemeket, amiknek darabja úgy 200-300e ft ...
nem, tényleg 200-300e , audiba legalábbis ennyi
Babkusz írta:szerintem már csak inkább 30-40 ezer, bár az is pénz..pd elemeket, amiknek darabja úgy 200-300e ft ...
Csab írta:lehet hogy én vagyok a hülye és üldözési mániás, de már többedszerre fordul elő ugyanannál a benzinkútnál, hogy tankolok mondjuk 6999-ért (mindig kicentizem), visszarakom a töltőt, és mire bemegyek, 7005 Ft-ot számláznak. kifele menet újra megnézve pedig már a kinti mutatón is 7005 van.![]()
Egyszer még be lehet ilyet nézni, de ha már többedszer fordul elő, akkor felkelti a figyelmemet. nem az 5 Forinton múlik amúgy, hanem hogy ha elvileg lerakom a töltőpisztolyt, akkor már nem lenne szabad számolnia semmit, tehát még véletlenül sem folyat el pár csepp benzin, nemde?
(lehet még korán van az ilyen benzin konteo-khoz?)
Csab írta:lehet hogy én vagyok a hülye és üldözési mániás, de már többedszerre fordul elő ugyanannál a benzinkútnál, hogy tankolok mondjuk 6999-ért (mindig kicentizem), visszarakom a töltőt, és mire bemegyek, 7005 Ft-ot számláznak. kifele menet újra megnézve pedig már a kinti mutatón is 7005 van.![]()
Egyszer még be lehet ilyet nézni, de ha már többedszer fordul elő, akkor felkelti a figyelmemet. nem az 5 Forinton múlik amúgy, hanem hogy ha elvileg lerakom a töltőpisztolyt, akkor már nem lenne szabad számolnia semmit, tehát még véletlenül sem folyat el pár csepp benzin, nemde?
(lehet még korán van az ilyen benzin konteo-khoz?)
Mr. Untouchable írta:Babkusz írta:vw- audi eléggé biztosan meg mondják nekem, hogy nagyjából mennyi km volt-benne...
Miért adtad el a bmw-t, ha nem titok?szerintem már csak inkább 30-40 ezer, bár az is pénz..pd elemeket, amiknek darabja úgy 200-300e ft ...
új autó vétel miatt

Babkusz írta:vw- audi eléggé biztosan meg mondják nekem, hogy nagyjából mennyi km volt-benne...
Miért adtad el a bmw-t, ha nem titok?szerintem már csak inkább 30-40 ezer, bár az is pénz..pd elemeket, amiknek darabja úgy 200-300e ft ...
szerintem már csak inkább 30-40 ezer, bár az is pénz..pd elemeket, amiknek darabja úgy 200-300e ft ...
az ülések oldala környékén.

Babkusz írta:Ezért viszem mindig a szerelőmet, ha vásárolunk.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Ger, Google [Bot] valamint 0 vendég