Tegnap ünnepeltem a szülinapom, ennek apropójából főztünk a Kiscelli kastély környékén, szerencsére az idő kegyes volt velünk,még az ételt is meg tudtuk enni fent, nem kellett elindulnunk hamarabb le. Aztán maradtunk Óbudán és kocsmázgattunk kicsit, majd 11 óra után átsétáltunk a Cinema Hall szezonzáróra Sascha Divere & Alex Piconera. Nagyon kellemes buli volt, a főzés alatt kellően beittunk és a kja is nagyon jól sikerül így amár kellemes állapotban értünk le. Meghallgattuk kedves barátomat Captain Knucles-t,majd Garayba is belehallgattunk. Nekem Sascha Dive jobban tetszett, mint Alex Picone, de összességében adta ez a kellemes lötyögős zene. Nem voltak sokan, de azért voltak emberek, kellemesen el lehetett férni, hang ismét fasza volt - kézfelrakás,

Azért szeretem Óbudát, meg a Cinemát, mert a legjobb rész (néha a legküzdelmesebb is), amikor csak fogom magam és reggel hazasétálok. Most egy nagyon kedves barátommal sétáltunk haza, majd ő indult is tovább reggel Bécsbe, én egész nap döglöttem. Összeségében jó kis születésnap volt, pont erre vágytam.