John.Evil írta:Marc Houle Akvárium:
Marc: egész végig olyan érzésem volt, mintha kötelező házi feladatot kellett volna megírnia...az egész fellépése alatt kb 5 zene volt ami megfofott, de mindig olyan zenéket rakott rájuk, amivel elrontotta az összhatást...
tud még az Öreg, ha akar. :)
Peti írta:sajnos nem tanul az ember...
Danny Daze-n volt valaki? most nezeetem a videokat, hat mekkora mulatsag volt ez?! sajnos az idopont miatt eselytelen volt elmenni ra
Leon írta:Ádi, nem CSAK a Floor 1 volt alternatíva a szórakozásra számomra, sok jó fellépő volt. 2003-ban lehet azt mondtam volna, el sem mozdulok, de Én azért már 9 éve hallgatom ezt a muzsikát,nem csak a döngetés számít!![]()
fifth írta:Leon írta:Kis pihenő és vártuk már Beyert, aki engem SAJNOS nem fogott meg, pedig őt vártam az egyik legjobban. 20-30 percet hallgattuk, én rengeteg videót néztem tőle, valahogy nem éreztem azt a monumentalitást rajta, amit vártam tőle, úgy h közben játsza azt a táncoltatós technot, amit 2010-ben Szigeten is prezentál. 25 perc után feladtuk, sajnáltam, de egyszerűen Peti cimborámmal egymásra néztünk és azt mondtuk, ez most nem elég
Tényleg nem akarok kötekedni, de nem értem, hogy hogy lehet megítélni egyes produkciókat 10-20 vagy 30 perc után ahogy Te tetted pár esetben. Persze az embernek mindig van egy benyomása pár interakciót követően, de úgy gondolom ha az embert tényleg érdekli az adott előadó akkor tisztelje meg azzal, hogy végig követi az elejétől a végéig hiszen minden esetben így lesz teljes a kép (nem véletlen). Ráadásul Time Warpon a szűkös idő helyett átlagosan azért megkapta mindenki legalább a 2 órát, ami már elég egy-egy aktuális set építkezéséhez.
Természetesen az embert érdekelheti nagyon-nagyon 2 előadó is aki egy időben vagy fedésben játszik.. érthető, de szerintem azért érdemes valamennyire megállapodni ezzel is egy 'ívet' adva a bulinknak.. :)
Ami Beyert illeti pedig nagyon nem értek veled egyetIgazából már a kezdés után tudni lehetett, hogy nem fog viccelni, de akkor abban a helyzetben nem is lehetett :) Az általad hiányolt 'táncoltatós' techno úgy gondolom már az első trackel megvalósult. A seggrázósabb kezdés helyett feszes darabokkal indult a set és ennek ellenére sikerült belecsempésznie egy nagyon jó kis felépítést az első 30 percre :)
Amúgy nem tudom melyik 20 percet csípted el, de ha az elejét akkor biztos láttad, hogy technikai gondok miatt az első 10 percben alig tudott odaférkőzni a keverőhöz ezáltal a tipikus dinaimikus kezdésébe rondítottak bele.
Streako írta:Peti írta:majd át Pub Fictionbe, 7 éves Deaf Company szülinapra. Na itt aztán már tényleg sok(k) volt minden. Sok mindenre nem emlékszem, de, h iszonyatosan arrogáns, rámenős, hullazombi voltam az biztos.
Petikém, abszolút nem voltál gáz, örülök, hogy találkoztunk! A kabát-dolognak már kevésbé...![]()
A fenti három "iszonyatosból" pedig egyik sem igaz. ;)
v1k írta:sztem már pár éve használják ezt a kifejezést![]()
mondjuk: http://cotcot.hu/cikk/2011/03/08/hipsterek-ideje
Vissza: A partik és a zene világa
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég