Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. április 30. 14:49

Valaki Kecel..Szásáról...?
A kutyát sem a póráz teszi hűségessé
Botes
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 30. 14:21

orrterasz szenzációs volt, imádtam! ez a hangulat tök egyedi és nagyon odabasz:) aztán Houle elment semmi maradandó. utána meg zenélgetés estig meg lavorba láblógatós dumálás a teraszon. mindenkinek örültem, és végre Levi kicsit kidumálgattuk magunkat:)
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 30. 3:08

John.Evil írta:Marc Houle Akvárium:
Marc: egész végig olyan érzésem volt, mintha kötelező házi feladatot kellett volna megírnia...az egész fellépése alatt kb 5 zene volt ami megfofott, de mindig olyan zenéket rakott rájuk, amivel elrontotta az összhatást...

Ez a buli NAGYON, de NAGYON gyenge volt, sajnálom,hogy elmentem. Pénz kidobásnak érzem az egészt, 4:30-kor az első metró előtt toporogtam és jöttem haza, pedig minden adott volt a bulihoz!
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 30. 3:03

Orrterasz zsenialis volt, csodalatos, ragyogo napsutes, kivalo zene, hideg italok. Kb. Adi erkezesetol szamitva az emlekkepek is szaggatottabbak :) ma kirandulas volt a terv, ezert Marc Houle kimaradt, de mivel meg csak este 10 volt, gondoltam 1-2 orara jo lesz Doboz is levezeteskeppen. na persze, majd hajnali 2-kor hazaindulok egymagam... itt sikerult osszetalalkozni Tivadarekkal, akik epp legenybucsut tartottak :)))) ugyh meg egy Instant es egy Vakponi is bejatszott, sikerult is vmikor reggel 7kor hazaerni :D
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 30. 0:04

Marc Houle Akvárium:
ami azt illeti, nem lesz egy partymérfőldkő az életemben ez a buli...
vizuál: nagyon gyengécske
hang: lóf*sz volt...semmi ereje nem volt
szellőztetés nuku...meleg volt rendesen, pedig még tömeg sem volt igazán
Marc: egész végig olyan érzésem volt, mintha kötelező házi feladatot kellett volna megírnia...az egész fellépése alatt kb 5 zene volt ami megfofott, de mindig olyan zenéket rakott rájuk, amivel elrontotta az összhatást...
szóval annyira nem sikerült jól, mint amennyire vártam...
John.Evil
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2012. április 23. 21:45

szett a saját mixek topicban.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 22. 19:53

okés! :D
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 22. 19:22

ómájgád mi volt ez a bunker TT...teljes rottyanat. a tegnap esti közel 3 órám rögzítve lett, majd feltolom a saját szettek topicba ha megkapom, ha esetleg vki ráfülelne :D:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 19:05

én reggel bútort cipeltem és raktam össze 4 óra alvás után, nem volt vicces :):
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 18:35

nekem viszont sikerült zárásig ott ragadni Bélával, már zavartak ki a biztonságiak...
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 18:27

2-kor már itthon voltam
Szerencsésen kimaradtam a tivornyából.
Addig viszont jó volt minden :D:
"Az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség"

http://www.interpressmagazin.hu
qwertiop
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 18:18

Ajjaj, lehetett ott baj :lol:
Az erős nem azért erős, mert nem esik el, hanem azért, mert mindig feláll!
Sztív
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 17:59

végül majdnem rávett czimtom, hogy menjünk diggerre, de az utolsó pillanatban visszamondta. korai volt az öröm, hogy megmarad a pénzem, mert valami rejtélyes módon végül a romkertbe kötöttem ki Kezuval , Xgodal és Ernővel :mrgreen:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 11:06

Digggger :clapclap: :clapclap: :clapclap: tud még az Öreg, ha akar. :)

kár h csak 3 órát tolt, el tudtuk volna viselni 1-5ig mondjuk. a kezdő trekk mi volt már? :8-O:

táncoscsajok lehettek volna ezúttal is, mint múlt pénteken, de sebaj így is q jót buliztunk, bár kissé fáradtan érkeztünk és így kellett némi idő míg belelendültünk. :new-alien::

most már csak egy kiadós alvásra lenne szükségem. :P:

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 21. 10:53

Úúú de jó hogy végül itthon maradtam és részt vettem a majd 10 órás tollasbálba. :):
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. április 14. 14:27

tnap elneztunk studioba 2 orat tolt mark knight, elbulizgattunk ra aztan 4kor jottunk is el, eleg volt studiobol... :mrgreen: a tancoscsajokert pirospont... :D

aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 23:34

Peti írta:sajnos nem tanul az ember...

Danny Daze-n volt valaki? most nezeetem a videokat, hat mekkora mulatsag volt ez?! sajnos az idopont miatt eselytelen volt elmenni ra

Sztem borzasztóan unalmas volt campbell is meg danny is. Egy kicsit kiégtek a srácok én azt éreztem. Ami még ennel is rosszabb volt az a hangcucc.. úgyh sokat nem vesztettél :):
shino
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 22:37

deal, ideje lesz már :wink:
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 21:46

Egy sör mellett 28-án megdumálhatnánk, végre nem rohanva az Akváriumban,mint a halak! :wink:
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 19:46

Leon írta:Ádi, nem CSAK a Floor 1 volt alternatíva a szórakozásra számomra, sok jó fellépő volt. 2003-ban lehet azt mondtam volna, el sem mozdulok, de Én azért már 9 éve hallgatom ezt a muzsikát,nem csak a döngetés számít! :drinking: :D:

a vénróka mindenedet:) de am értelek. nem is a döngölés miatt mondom. lényeg h jól érezted magad.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 17:40

fifth írta:
Leon írta:Kis pihenő és vártuk már Beyert, aki engem SAJNOS nem fogott meg, pedig őt vártam az egyik legjobban. 20-30 percet hallgattuk, én rengeteg videót néztem tőle, valahogy nem éreztem azt a monumentalitást rajta, amit vártam tőle, úgy h közben játsza azt a táncoltatós technot, amit 2010-ben Szigeten is prezentál. 25 perc után feladtuk, sajnáltam, de egyszerűen Peti cimborámmal egymásra néztünk és azt mondtuk, ez most nem elég

Tényleg nem akarok kötekedni, de nem értem, hogy hogy lehet megítélni egyes produkciókat 10-20 vagy 30 perc után ahogy Te tetted pár esetben. Persze az embernek mindig van egy benyomása pár interakciót követően, de úgy gondolom ha az embert tényleg érdekli az adott előadó akkor tisztelje meg azzal, hogy végig követi az elejétől a végéig hiszen minden esetben így lesz teljes a kép (nem véletlen). Ráadásul Time Warpon a szűkös idő helyett átlagosan azért megkapta mindenki legalább a 2 órát, ami már elég egy-egy aktuális set építkezéséhez.

Természetesen az embert érdekelheti nagyon-nagyon 2 előadó is aki egy időben vagy fedésben játszik.. érthető, de szerintem azért érdemes valamennyire megállapodni ezzel is egy 'ívet' adva a bulinknak.. :)

Ami Beyert illeti pedig nagyon nem értek veled egyet :?: Igazából már a kezdés után tudni lehetett, hogy nem fog viccelni, de akkor abban a helyzetben nem is lehetett :) Az általad hiányolt 'táncoltatós' techno úgy gondolom már az első trackel megvalósult. A seggrázósabb kezdés helyett feszes darabokkal indult a set és ennek ellenére sikerült belecsempésznie egy nagyon jó kis felépítést az első 30 percre :)
Amúgy nem tudom melyik 20 percet csípted el, de ha az elejét akkor biztos láttad, hogy technikai gondok miatt az első 10 percben alig tudott odaférkőzni a keverőhöz ezáltal a tipikus dinaimikus kezdésébe rondítottak bele.

Egyet értek veled, sok mindenben igazad van. Sajnos elfogott egy érzés, hogy basszus nem erre számítottam - most nem olyan kedvem volt,amikor azt mondtam volna nah adok még ennek 20-30 percet. Persze lehet, hogy csak még előrébb kellett volna furakodnom és azt mondani, nah lássuk Beyer koma pörgesd meg. Azért is írtam, hogy lehet elhamarkodottan ítélkeztem, vissza kellett volna mennem, hiszen folyamatosan azt hajtogattam a TW-t megelőző 3 napban,hogy majd Beyer, Beyer, Beyer, de jó h ismét itt van 2004 után újra a Time Warpon,nah de majd legközelebb! :evil:: :evil:: :evil:: :evil:: :evil::

Elégedett vagyok a bulival, így is rengeteg jó szettet hallottam. Hawtin kárpótolt.....

Ádi, nem CSAK a Floor 1 volt alternatíva a szórakozásra számomra, sok jó fellépő volt. 2003-ban lehet azt mondtam volna, el sem mozdulok, de Én azért már 9 éve hallgatom ezt a muzsikát,nem csak a döngetés számít! :drinking: :D:
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 10. 17:01

sajnos nem tanul az ember...

Danny Daze-n volt valaki? most nezeetem a videokat, hat mekkora mulatsag volt ez?! sajnos az idopont miatt eselytelen volt elmenni ra
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 9. 19:15

Megint megpörgetted? :twisted: :lol:
Home is where the turntable is.
"In God we trust. All others pay cash."
"Aki áfacsökkentésről beszél, az a cégek érdekeit képviseli, és nem a családokét." - Rogán Antal, 2013
Laserdance
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 9. 19:07

Streako írta:
Peti írta:majd át Pub Fictionbe, 7 éves Deaf Company szülinapra. Na itt aztán már tényleg sok(k) volt minden. Sok mindenre nem emlékszem, de, h iszonyatosan arrogáns, rámenős, hullazombi voltam az biztos.

Petikém, abszolút nem voltál gáz, örülök, hogy találkoztunk! A kabát-dolognak már kevésbé... :8-O:
A fenti három "iszonyatosból" pedig egyik sem igaz. ;)

igen jó kis mulataság volt!
a jó hír, h a kulcsom meglett. a kabátról egyelőre semmi hír.
a hipsterekről ez a nóta jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=RclGfQQX8bQ
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 9. 15:21

v1k írta:sztem már pár éve használják ezt a kifejezést :wink:
mondjuk: http://cotcot.hu/cikk/2011/03/08/hipsterek-ideje

"ami annyira ciki, hogy menő, az megint ciki lett, kb erre voltak jók a hipsterek." :lol:
big dickz in ur ass
is bad for ur health
Pharkas
His Majesty

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa