Hol raktad szét a házat legutóbb?

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 19:29

jól van Levikém, büszke vagyok Rád:) műanyag partyt csaptál... KI volt ott a tavalyi monstertruck-járatból? :8): ezt a formula hotel azért picit csodálom, m tavaly is ölég nagy parádét csináltunk ott de annyira egy külföldi brigád se volt tré, meg el is fértünk. Sajnálom h Beyer nem jött át, Leo azt mondja simán Ő volt az egyik kiemelkedően legjobb. am nem rossz kis "kanosszát" jártál végig:) picit sajnálom h nem lehettem ennek most részese.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 15:28

ekkora verebeket, milyen narkós az aki haza is hoz :? :lol:
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 15:24

v1k írta:
Leon írta: Visszafelé Stuttgart fele komoly ellenőrzésen vettünk rész. Police controll nr. 2. A sofőr vizelet vizsgálata, mindenki ruházat és csomag vizsgálata, alsógatyáig benézve. A kulcsszó az volt, hogy Mannheimből jöttünk a Time Warpól innentől teljesen begerjedtek ránk. Elég kekec volt a hangulat. A végére természetesen minden rendben volt, sofőrünknél csak Hófehérke józanabb ember, szóval nem tudtak mit kezdeni velünk. Az 1 órás baszakodás eredménye az lett

ez fun lehetett így a buli után, pf :roll:

Ennek fényében csak a repülő. :roll: Én egy ilyen szétszedésnél agyfaszt kapnék.
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 15:00

Mindent el kel fogyasztani a bulin így kissebb a kockázat hazafelé :mrgreen: ez a példa is ezt mutatja.
Sofőr meg ofkórsz legyen józan (ha már bevállalta) mert az nem vicces amikor részegen / cuccolva vezet valaki.

Szép beszámoló volt köszi :wink:
Lz !!!
-------------------------------------
"Ha a Kék Osztrigát afgán cuccal basznád meg, és gyerekük lenne, de közben azt az állat Északi Fényt, Szuper Vörös Delux Hópihével basznád, és gyerekük lenne... és a két gyerek találkozna és basznának, ez a cucc lenne a gyerekük"
.... Ananász Expressz
elzé
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 14:51

Leon írta: Visszafelé Stuttgart fele komoly ellenőrzésen vettünk rész. Police controll nr. 2. A sofőr vizelet vizsgálata, mindenki ruházat és csomag vizsgálata, alsógatyáig benézve. A kulcsszó az volt, hogy Mannheimből jöttünk a Time Warpól innentől teljesen begerjedtek ránk. Elég kekec volt a hangulat. A végére természetesen minden rendben volt, sofőrünknél csak Hófehérke józanabb ember, szóval nem tudtak mit kezdeni velünk. Az 1 órás baszakodás eredménye az lett

ez fun lehetett így a buli után, pf :roll:
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2012. április 5. 14:23

Time Warp 2012, ahogyan Én láttam:

A tavalyi évben kissé ivósra vettem a figurát, az idei jelszó az volt, hogy víz, víz, víz.

Előbb azonban az utazásról egy keveset. Én már Bécsben rosszalkodtam csütörtök este, kellemes sörözés, a fő téma nah vajon kit hallgassunk meg! Pénteken indultunk 12 magasságában. Hamar kiértünk Ausztriából, Passau fele vettük az irányt - Police controll nr 1. :lol: Nem volt semmi baj, mindent renden találtak. Passauban egy kellemes uzsonna (Leberkese) a sofőr ismerősénél,majd egy söröző és 7.7%-os dupla barna búza sör elfogyasztása. Részegen, énekelgetve vettük az irányt 7 körül Mannheim felé, ahova 12 magasságában érkeztünk, talán kicsit később. Egy sör a parkolóban. A szállás nagyon leépült, etnikum ott őrjöng, 6-7 ember is elfoglal egy szobát amit max 2 fő használhat, kellemetlenkednek és mindent kölcsön kérnek. Szóval soha többé F1 Hotel Mannheim. Szombattól kitiltották őket, de minden nap vissza jöttek és órákat töltöttek el, hogy hátha kapna szobát, azt hitték a jelenlétükkel majd befenyítik a vezetőséget. :lol: :lol:
Szombaton kelés, városnézés - sörözés. Sajnos idén nem volt olyan jó idő, de azért fasza volt. Életem legjobb gyrosát ettem reggelire. :wink:

Vissza a szállásra du-n 3 fele és a vezetőség engedélyével el is kezdtük a parkolóban a grillezést (vittünk minden eszközt, ami kellett hozzá). Indulhatott az este, egy 30 perces pihenő után. Korai bemenetelt terveztünk, így az első sör már csattant fél 7 fele, ittunk 3-4 + egy két longdrink és már 20:30 tájékán a buli helyszínéül szolgáló csarnokok felé robogtunk.

Gyors bejutás (kb. 15 perc), irány HOBO LIVE fantasztikus kis táncolós szettel lepet meg bennünket végig, hozta amit vártam,megadta az alaphangot. Aztán jött Paul Ritch live ebből hallgattunk 5 percet,mert Hobot kezünkben kabáttal, ital nélkül hallgattuk végig. Gyors ruhatár és kupon váltás, aztán pedig unszolásomra John Digweed, aki fantasztikus techno szettel lepet meg bennünket, a többiek is belátták, hogy igazam volt, ha John Digweed a TW-n van, őt meg kell hallgatni, mert az nem egy lagymatag szett lesz. Utánna Dubfire következett, ismét nem tetszett....nem is sokat hallgattunk belőle. Aztán floor 4 és tINI, kellemes volt jó kis táncolós sörözős szett, de ez a terem nem jött be, a kisebb termek közül csak a floor 6 tetszett, ahova egy mini pihenő után át is mentünk Robert Dietz-ra...indult a "disco cadenza" hangulat. 2-től fél 3-ig Maetrik live, nem volt rossz kellemes lépegetés volt miközben vártuk, hogy Papa Sven kezdjen...., nahááááááát....fanatasztikus,enegrgikus, táncolós szettel lepett meg bennünket, nem akartuk 2 óráig hallgatni, de végül 2 órát kapott az öreg, teljesen elvarázsolt bennünket kemény techno szettjével. Jó kedve is volt....Aztán át egy picit 5 fele Carl Cox-ra, elvoltunk, de nem akkora élmény...Loco Dicera átnéztünk, de ott meg hatalmas tömeg volt, nem tudtuk élvezni plusz ez a leütés, felütés dolog annyira nem adja továbbra sem. Kis pihenő és vártuk már Beyert, aki engem SAJNOS nem fogott meg, pedig őt vártam az egyik legjobban. 20-30 percet hallgattuk, én rengeteg videót néztem tőle, valahogy nem éreztem azt a monumentalitást rajta, amit vártam tőle, úgy h közben játsza azt a táncoltatós technot, amit 2010-ben Szigeten is prezentál. 25 perc után feladtuk, sajnáltam, de egyszerűen Peti cimborámmal egymásra néztünk és azt mondtuk, ez most nem elég menjünk másfele....Vissza Sven vége, az is fasza volt és a sokat várt Extrawelt live következett, ami szintén nem tetszett....Leonak igaza volt, tényleg nem jött be nekem se, egy - két régi számon kívül. Itt volt egy kis hiányérzetem, hogy Beyerre vissza kellett volna menni, adni neki még egy esélyt????? :roll: :roll: :roll:
Ez után ismét Extrawelt, de már Richie Hawtin VÁRTUK, ismét eltelt egy év és következik a varázslatos 6 óra.....ami eszméletlen kutya jó volt, az első két órában leszelektálta az embereket egy kemény technoval, aztán jött a Hawtinos művészkedés az "hülye kis hangjaival", tekerés & csavarás....vizuál elképesztő, konkrétan volt egy rész, ahol többször beszédültem, mintha úszott volna a terem. A vetítésben régi 2005-ös DE9 elemeket láthattunk, jöttek a hangyák....besétáltunk egy barlangba, folyt a méz. Nagyon profi volt, nem mellesleg a szett is!!!!! A buli előtt még úgy voltam, hogy meg akarom nézni Rush-t, de HAWTIN annyira megfogott, hogy csak ott töltöttem a hátralevő időt. Még vagy 2 plusz órát bírtam volna, kár h 2-kor vége lett. Az idei év kárpótlás a tavalyi részegeskedésemért, ahol annyira nem a zenén volt a hangsúly - de ez is belefért -, talán hasonló élmény az idei buli, mint 2009-ben volt az első.

3 Time Warp után, idén meg kellett állapítani, hogy kissé fogalmatlan volt a közönség, sokan csak "ájulni" jöttek ide, olyan állapotok voltak, esett össze elég sok ember. Sokan csak azért jöttek, mert ez most divat buli. Kicsit ez volt az érzésem. Visszafelé Stuttgart fele komoly ellenőrzésen vettünk rész. Police controll nr. 2. A sofőr vizelet vizsgálata, mindenki ruházat és csomag vizsgálata, alsógatyáig benézve. A kulcsszó az volt, hogy Mannheimből jöttünk a Time Warpól innentől teljesen begerjedtek ránk. Elég kekec volt a hangulat. A végére természetesen minden rendben volt, sofőrünknél csak Hófehérke józanabb ember, szóval nem tudtak mit kezdeni velünk. Az 1 órás baszakodás eredménye az lett, hogy "csak" egy kellemes búzára álltunk meg Münchenben, a BMW múzeumra már sajnos nem jutott idő.
Másnap még részemről Bécs egy kis séta, sörök és geochaching :8): Szerdán este értem haza.....
Ez most nagy élmény volt, jelenleg nem tudom nekivágok-e jövőre is.

Buliba áprilisban nem megyek itthon, talán a május is kimarad. Ezt most emésztjük egy darabig..... :8): :8): :8): :8): :8): :8): :8):
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 3. 13:13

Betti egész jól közvetítette az eseményeket. :P: :oops:

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. április 3. 12:59

persze ezt látni kell. am 3 év múlva lesz a 20. német TW és sztem az vmi giga baszás lesz:) ha addig nem is jutok ki megint akkor tuti :evil:: am kitől kaptál tájékoztatót?
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 3. 12:49

Adam B. írta:
Czimtom írta:Csak ma jönnek? Franc akkor este még nem lesz mesedélután... :P:

tavalyból indultam ki. Minden auto hétfő reggel indult meg haza:-) vasárnap 3 körül értek vissza a szállásra du. és estig chill. Ma ese megjönnek, aztán kikapcs 1-2 napra;-) annyit tudok h Hótin közben írtak felhàborodva h annyia készen van h az első két óra kaki volt. Aztán gondokom csak összekapta magát. Többiről nem szólt a fáma.

Határátlépés után kaptam egy kis telefonos tájékoztatást. Ezt nekem is meg kell néznem most már. Jövőre ott leszek :8):

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. április 3. 11:38

szombaton volt egy ferenc vaspoeri live:
http://www.youtube.com/watch?v=toWGqk_MOL8
tolo
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 14:19

Czimtom írta:Csak ma jönnek? Franc akkor este még nem lesz mesedélután... :P:

tavalyból indultam ki. Minden auto hétfő reggel indult meg haza:-) vasárnap 3 körül értek vissza a szállásra du. és estig chill. Ma ese megjönnek, aztán kikapcs 1-2 napra;-) annyit tudok h Hótin közben írtak felhàborodva h annyia készen van h az első két óra kaki volt. Aztán gondokom csak összekapta magát. Többiről nem szólt a fáma.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 12:33

Are we human? Or are we dancer?
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 11:58

Csak ma jönnek? Franc akkor este még nem lesz mesedélután... :P:

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 11:32

sztem ők még csak ma este jönnek haza, úh beszámoló kb szerdára várható akárkitől is :evil::
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 10:59

Na milyen volt TW?

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. április 2. 8:46

spontán szombat éjszaka, döcögősen indult, aztán egész jóra sikeredett. lájtos Fabrik volt betervezve, helyette Orfeumban kötöttünk ki, az orosz Kubikov zenélt, akiről semmit nem hallottam ezelőtt, később kiderült, h az SCSI-9 egyik fele. Elég nehezen kaptam el a fonalat, egyrészt semmi esetbem sem szerettem volna ide jönni, de a körülmények úgy alakították, h nem volt más választás. Kb. 30 fő lehetett a közönség, igencsak családias volt a hangulat. És persze épp itt találkozom évek óta nem látottt középiskolás évfolyamtársammal :lol: Történtek érdekes dolgok, a buli is egyre jobban kezdte adni, 4 után átmentünk Fabrikbe is, ahol már senki nem volt akkor, úgyhogy vissza Orfeumba, ahol az utolsó 1 óra akkora örömzene volt, ami miatt nagyon is megérte a mulatót választani szombat éjjel!
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 26. 13:40

Sejtettük :P: :mrgreen:
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 26. 13:35

Erről nem fogok olyan szépen felépített, kerek mondatokkal teli élmény beszámolót írni mint a tavaly februári bulirol :)
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. március 25. 23:20

mennyi pia fogyott, Marci? :mrgreen:
:)
London's clubbing scene: #1 :twisted:
Travel broadens the mind....

Rendszeresen frissülő lándöni partyvideók: http://www.youtube.com/aakos84
aakos
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2012. március 25. 10:34

Aril Brikha + Ken Ishi @ Fabric
Nem tudok mit írni egyelőre. Egyszerűen minden stimmelt :D: Földhöz baszott ismét a svéd zseni... Addig is:
Aril Brikha - Winter
http://www.youtube.com/watch?v=RDSGGvNHgTc
Kép
f.marci
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2012. március 19. 9:52

Ben Klock: Nem volt rossz azért, de most sem maradtam túl sokáig annyira nem kötött le. Bár később vissza mentem, de 2-5 ig nem voltam ott. :lol: De a csütörtök! :D: Nem tudom mikor nevettem utoljára ennyit és nem tudom mikor csináltam utoljára ennyi hülyeséget. Köszönöm az illetékesnek! :wink: Feledhetetlen nap volt. :D:

Czimtom

Hozzászólás Dátum: 2012. március 19. 2:12

Önmagamhoz híven Monika Kruse-on voltam, ez alkalommal Veronában, OlaszOban. Nem igazán szoktam ilyen élménybeszámolót írni, de ezek a dígók úgy kib****ak velünk, h ezúttal kivételt teszek. Odaértünk az Alterego nevű klubhoz, kivártuk a sorunkat az első szekusok által feltartott kapunál. A következő természetesen a kassza volt. Mondom a nőnek, hogy "Hello, we are on the list, Monika Kruse's guestlist!" Szerintem eléggé egyértelmű voltam... Kezünkbe nyomta a ticketeket. Ez úgy nézett ki, hogy voltak rajta cellákban euróértékek, ruhatár, blabla egyéb szolgáltatások és amit használtál, azt az arc kilyukasztotta, mint a szoci kaller a vonaton a jegyet. És távozáskor annyit fizettél, amennyi értékben mintás volt a jegyed :D: Mi jó magyarok módjára a ház kontójára fogyasztottunk és a ruhatárat is megoldottuk. Nem használtuk a jegyeket. Távozáskor mégis 20 eurót kértek fejenként. Mint kiderült a belépő árát. Majd amikor elkezdtem reklamálni, h fent voltunk a listán, közölték, h ezt jeleznem kellett volna, ez rendes belépő, fizessünk!! Persze elborult az agyam, és próbáltam magyarázni neki, h így jöttem be, konkrétan ott hagyott... Nagy idegbajok közepette kifizettük nekik a pénzt, és eljöttünk. Nyilván nem a 20e/főn vagyok annyira fenn akadva.
De add1 egy autista barom ült ezek szerint a kasszába, aki két szót nem volt képes felfogni. Add2 fizetéskor ne hagyjon ott amikor neki pofázok és próbálok megoldást találni az Ő hibájukra. Add3 pedig vágta, h kűfődiek vagyunk, mennyivel másabb "szájízzel" hagytuk volna el a klubbot, ha odahozatja azt a hülye listát, elkéri az ID-kat, és azt mondja, h gyertek máskor is...
Szóval soha többet Alterego - Verona!!! És a klubajánlásaimba sem került bele -.-
De a buli azért jó volt :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=-SF2d3yLZJc&context=C493acafADvjVQa1PpcFMn3MWLVdDEBhwJ9SyfCg_Bezy5E1RKaRo=
maydayforever
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2012. március 18. 19:54

http://www.youtube.com/watch?v=Dx-pPB3A ... re=related

ezen kicsit szebben szol. :):
amugy miez?
"I haven't felt that good since Archie Gemmill scored against Holland in 1978! "
"good first touch is the key here. closing down defenders and look at that volley, like an arrow. top corner, pepe reina see you later!"
bonhard's finest
Az utolsó polihisztor

Hozzászólás Dátum: 2012. március 18. 19:41

Ben Klock @A38
Számomra csillagos5 este volt.Külön kiemelném a vizuált a Kiégő Izzók megint kitettek magukért :) Ben Klock-ról is csupa pozitív emlékeim vannak.Rég hallottam ennyire szépen felépített szettet.

http://www.youtube.com/watch?v=QVW7YNC4DiA
Palmaa
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2012. március 18. 16:28

Gary Beck @ Secret Fusion :0X Ismét egy szuper secretes buli volt!

http://www.youtube.com/watch?v=yX4Oaf8Tids

http://www.youtube.com/watch?v=zkrbD-V25z4
hyperdave
Újonc

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa