Time Warp 2012, ahogyan Én láttam:
A tavalyi évben kissé ivósra vettem a figurát, az idei jelszó az volt, hogy víz, víz, víz.
Előbb azonban az utazásról egy keveset. Én már Bécsben rosszalkodtam csütörtök este, kellemes sörözés, a fő téma nah vajon kit hallgassunk meg! Pénteken indultunk 12 magasságában. Hamar kiértünk Ausztriából, Passau fele vettük az irányt - Police controll nr 1.

Nem volt semmi baj, mindent renden találtak. Passauban egy kellemes uzsonna (Leberkese) a sofőr ismerősénél,majd egy söröző és 7.7%-os dupla barna búza sör elfogyasztása. Részegen, énekelgetve vettük az irányt 7 körül Mannheim felé, ahova 12 magasságában érkeztünk, talán kicsit később. Egy sör a parkolóban. A szállás nagyon leépült, etnikum ott őrjöng, 6-7 ember is elfoglal egy szobát amit max 2 fő használhat, kellemetlenkednek és mindent kölcsön kérnek. Szóval soha többé F1 Hotel Mannheim. Szombattól kitiltották őket, de minden nap vissza jöttek és órákat töltöttek el, hogy hátha kapna szobát, azt hitték a jelenlétükkel majd befenyítik a vezetőséget.
Szombaton kelés, városnézés - sörözés. Sajnos idén nem volt olyan jó idő, de azért fasza volt. Életem legjobb gyrosát ettem reggelire.
Vissza a szállásra du-n 3 fele és a vezetőség engedélyével el is kezdtük a parkolóban a grillezést (vittünk minden eszközt, ami kellett hozzá). Indulhatott az este, egy 30 perces pihenő után. Korai bemenetelt terveztünk, így az első sör már csattant fél 7 fele, ittunk 3-4 + egy két longdrink és már 20:30 tájékán a buli helyszínéül szolgáló csarnokok felé robogtunk.
Gyors bejutás (kb. 15 perc), irány
HOBO LIVE fantasztikus kis táncolós szettel lepet meg bennünket végig, hozta amit vártam,megadta az alaphangot. Aztán jött Paul Ritch live ebből hallgattunk 5 percet,mert Hobot kezünkben kabáttal, ital nélkül hallgattuk végig. Gyors ruhatár és kupon váltás, aztán pedig unszolásomra
John Digweed, aki fantasztikus techno szettel lepet meg bennünket, a többiek is belátták, hogy igazam volt, ha John Digweed a TW-n van, őt meg kell hallgatni, mert az nem egy lagymatag szett lesz. Utánna Dubfire következett, ismét nem tetszett....nem is sokat hallgattunk belőle. Aztán floor 4 és
tINI, kellemes volt jó kis táncolós sörözős szett, de ez a terem nem jött be, a kisebb termek közül csak a floor 6 tetszett, ahova egy mini pihenő után át is mentünk
Robert Dietz-ra...indult a "disco cadenza" hangulat. 2-től fél 3-ig
Maetrik live, nem volt rossz kellemes lépegetés volt miközben vártuk, hogy
Papa Sven kezdjen...., nahááááááát....fanatasztikus,enegrgikus, táncolós szettel lepett meg bennünket, nem akartuk 2 óráig hallgatni, de végül 2 órát kapott az öreg, teljesen elvarázsolt bennünket kemény techno szettjével. Jó kedve is volt....Aztán át egy picit 5 fele
Carl Cox-ra, elvoltunk, de nem akkora élmény...
Loco Dicera átnéztünk, de ott meg hatalmas tömeg volt, nem tudtuk élvezni plusz ez a leütés, felütés dolog annyira nem adja továbbra sem. Kis pihenő és vártuk már
Beyert, aki engem SAJNOS nem fogott meg, pedig őt vártam az egyik legjobban. 20-30 percet hallgattuk, én rengeteg videót néztem tőle, valahogy nem éreztem azt a monumentalitást rajta, amit vártam tőle, úgy h közben játsza azt a táncoltatós technot, amit 2010-ben Szigeten is prezentál. 25 perc után feladtuk, sajnáltam, de egyszerűen Peti cimborámmal egymásra néztünk és azt mondtuk, ez most nem elég menjünk másfele....Vissza Sven vége, az is fasza volt és a sokat várt
Extrawelt live következett, ami szintén nem tetszett....Leonak igaza volt, tényleg nem jött be nekem se, egy - két régi számon kívül. Itt volt egy kis hiányérzetem, hogy Beyerre vissza kellett volna menni, adni neki még egy esélyt?????
Ez után ismét
Extrawelt, de már
Richie Hawtin VÁRTUK, ismét eltelt egy év és következik a varázslatos 6 óra.....ami eszméletlen kutya jó volt, az első két órában leszelektálta az embereket egy kemény technoval, aztán jött a Hawtinos művészkedés az "hülye kis hangjaival", tekerés & csavarás....vizuál elképesztő, konkrétan volt egy rész, ahol többször beszédültem, mintha úszott volna a terem. A vetítésben régi 2005-ös DE9 elemeket láthattunk, jöttek a hangyák....besétáltunk egy barlangba, folyt a méz. Nagyon profi volt, nem mellesleg a szett is!!!!! A buli előtt még úgy voltam, hogy meg akarom nézni Rush-t, de HAWTIN annyira megfogott, hogy csak ott töltöttem a hátralevő időt. Még vagy 2 plusz órát bírtam volna, kár h 2-kor vége lett. Az idei év kárpótlás a tavalyi részegeskedésemért, ahol annyira nem a zenén volt a hangsúly - de ez is belefért -, talán hasonló élmény az idei buli, mint 2009-ben volt az első.
3 Time Warp után, idén meg kellett állapítani, hogy kissé fogalmatlan volt a közönség, sokan csak "ájulni" jöttek ide, olyan állapotok voltak, esett össze elég sok ember. Sokan csak azért jöttek, mert ez most divat buli. Kicsit ez volt az érzésem. Visszafelé Stuttgart fele komoly ellenőrzésen vettünk rész. Police controll nr. 2. A sofőr vizelet vizsgálata, mindenki ruházat és csomag vizsgálata, alsógatyáig benézve. A kulcsszó az volt, hogy Mannheimből jöttünk a Time Warpól innentől teljesen begerjedtek ránk. Elég kekec volt a hangulat. A végére természetesen minden rendben volt, sofőrünknél csak Hófehérke józanabb ember, szóval nem tudtak mit kezdeni velünk. Az 1 órás baszakodás eredménye az lett, hogy "csak" egy kellemes búzára álltunk meg Münchenben, a BMW múzeumra már sajnos nem jutott idő.
Másnap még részemről Bécs egy kis séta, sörök és geochaching

Szerdán este értem haza.....
Ez most nagy élmény volt, jelenleg nem tudom nekivágok-e jövőre is.
Buliba áprilisban nem megyek itthon, talán a május is kimarad. Ezt most emésztjük egy darabig.....