Dátum: 2011. július 1. 20:35
nos...
hétfőn este 10 körül érkeztünk meg a DiVino-ba, ami - ha szembe állunk a Szt. István Bazilikával - jobbra van, és bár csak egy hónapja nyitott meg, dugig van a hely előtti kis tér, zömmel turistákkal. Ez éles kontrasztot kelt a mellette levő sörözővel, ahol épp hogy csak lézeng pár ember.
A kiszolgálás gyors volt, figula szilénuszt kértem mindkettőnknek, ami sztem egy zseniális bor. a belső bútorzat nekem nagyon bejött, a tervező ha ugyanilyen elemekkel tető alá hozna egy klubot valamivel nagyobb helyen, az nemzetközi szinten is sztem vállalható bulihelyszín volna. a zene itt is igényes volt, ha még legurítottam vna egy üveggel és lett volna partner (...) táncra is perdülök. Az árak - az igen szép és drága környezet ellenére - tűrhetőek, persze a minőségi bor pénzbe kerül de alig több mint a boltban és lehet elvitelre is kérni palackot, ami olcsóbb. Összességében 5* a hely, ajánlom mindenki szíves figyelmébe!
"Is Longo ready? He's 20, he plays for Inter, if he's not ready he might as well retire."