Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2002. december 2. 13:59

Sziasztok!December 1-től én is Free-e előadó lettem!Látogassátok meg! (CannamaR) :P
just music
CaVinTone
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. december 1. 21:49

hardtech

Üdvözöllek körünkben. Remélem jól érzed majd magad a soundhead fórumolók társaságában! 8)

Egyébként nekem sem jelent meg az oldalad. Nem tudom, mi lehet vele. Pedig szivesen letölteném a zenédet.
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. december 1. 18:24

Sajna nem működik az oldal.. Nem lehet, hogy megszünt? :? Rarba van tömörítve a zene?

jah! Egyébként már 3 zeném fent van a free-e.hu-n, ebből kettőt ismertek a harmadik már két éve készült, egy Atb remix.

Remélem majd felrakják a többit is. Egyébként már Cannamartól és Code79-től is vannak fent muzsikák.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. december 1. 17:52

Hello!

Még csak most találtam rá erre az oldalra (egyik fórumbon láttam a linket), de azt hiszem be fog jönni :D Dobok egy linke az egyik számomhoz, hallgassátok meg, aztán mondjatok róla valamit!

www.tar.hu/zuzas/audio/Hardtech - Trancer Mind [original mix].rar

Hardtech
hardtech

Hozzászólás Dátum: 2002. november 24. 19:58

Nekiálltam letölteni 10 zeneszámot, amelyeket eddig még nem hallgattam meg toletek, úgyhogy csak várjatok türelemmel és szépen objektíve véleményezem oket. Ahogy azt tolem megszokhattátok. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 24. 17:47

Nagyon penge kis zene lett belőle.
Nagyobb híve vagyok a pörgőseb zenéknek, de ez tetszik.
(az elején kicsit hangosnak találtam a cintit, mivel talán kicsit halk a többi? :o )
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 24. 15:51

Hella! Elég laza kis Euro House sikeredett belőle! :) Egyenlőre ennyi, mert nem nagyon tudok mit mondani róla. Nincs füllem az ennyire lágy zenékhez :)

Csak egy tanács neked!

Nézz néha be a Demók. Tedd ki a linkjét... Fórumba és oda rakd a linket ott meghallgatja mindenki!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 23. 16:07

Szassztok.Az absolute-ra feltettem egy zenét,de sajnos wma formátumban.Remélem sikerül meghallgatni,de ha nem,akkor jelezzétek és felteszem rendesen.(02_Confession_(long))
(Media Player formátum)
just music
CaVinTone
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 22. 22:01

Vazzeg de rohadt álmos vagyok! Ez a korai sötétedés... :? Ma lett kész a legújabb zeném. Bár még gondba vagyok a címével, mert nemtom, hogy helyes-e angolul :) Bár tuti, hogy valamilyen álom (Dream lesz a címe) Össze-vissza beszélek :)
Egyébként felraktam az absolute-ra egy kisebb fajta TV Maci remixet.. Zúzós :P

De nemtom még kirakni a linkjét, mert valamiért nem találja a számot.. Na megyek aludni, vagy mi a fene 8)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 22. 14:26

Norbus, én még nem láttam hogy fenn lenne, de nagyon vármom mit alkottál belőle. Egyébként feltettem egy demo-t KINETONE - FEEL DA BAZZ néven. szokásos kinetone stilus....... :D , VÉLEMÉNYT

Üdv.
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 22. 1:21

Szerintem ez a legkönyebb mixprogi ami csak létezik a világon.. :)
Megvan egyébként mind a kettő (Studio, Mixer) A Studio állitólag profibb, de szerintem egy kalap s**r az egész :)

Viszont a Mixer nagyon bejön és lehet vele cool dolgokat művelni. :twisted:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 22:37

Halihó!

Végre megleltem!
Igaz nem olyan könnyen átlátható, de gyakorlással meg lehet ismerni és akkor nagyon cool. Még én is szenvedek vele:)))
Itt a link

ftp://64.82.91.117/incoming/Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.0.READ.NFO-ZONE.zip

Byez.

Code79
Code 79
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 20:24

Végülis a Traktor DJ is Native Instruments progi :) Ahhoz meg tényleg nem kell sok ész. Most lett jó a gépem. Apám majdnem elcseszte... Kárba ment volna az összes zeném. :?
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 15:59

Nos van erre egy kis program, de nálam soha nem m?ködött.
8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 15:54

Hi Nov!
Nekem megvan egy par a vintage linebol (FM 7, Pro 52), nem kell nagy esz hozzajuk, ami engem erdekelne az a future/sampling dolgok. Lehet hogy a töresek voltak nalam is a bünösök, a fennt emlitetek mennek, pedig azok sem a legtisztabbak.
Mas. Valamikor regebben probalkoztam, hogy a billentyuzetet mint masterkeyboardot hasznaljam a Reasonben, de nem jött össze. Van erre valami lehetöseg? Mintha a Propellerheads oldalan olvastam volna erröl.
Ha valakinek valami ötlete van akkor ossza mar meg velem.
Köszi
Swegi

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 14:21

Én nem is olyan régen próbálkoztam eme szoftokkal, de sajnos befagytak, meg nem tudtam használni bizonyos funkciókat bennük, mert feltört verziók voltak. De a hozzájutok, biztosan szólok. Aztán mejd együtt kivesézzük.
:wink:
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 2:17

hi! van valaki aki Native Instrument software(eke)t hasznal/ki is meri magat? Akkor plz kontakt me
Itt a Forumban, vagy icq-n: 174172322
Köszi
Swegi

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 1:39

Fenn vannak Dj Norbus bemutatkozó nótái, az absolute.hu-n(Norbus készitöi néven) :D !!! Kérem letölteni, maghallgatni és kiméletlenül véleményezni!!!

Dane! Te főleg, mert az egyik zene a te számodnak a remixe :!: !!!
Köszi!!
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 15:22

Dane!
Az absolute.hu-n már a kész változat van fenn? Vagy az amit nekem raktál fel az Orionnal? Most éppen nincs net a koleszban :cry: , de ahogy lesz, rögtön felrakom(a remix számot meg egy demó nótát, ami igazán a stílusomat tükrözi), és akkor majd kérek róla véleményt MINDENKITŐL!!! "Norbus" készítői néven(van egy Norbi+xy is, nem összekeverni Norbussal!). Rögtön írok, ahogy megjelenik az absolute-on. Köszike :roll:
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 3:32

Ezt a soundhead team dolgot egyenlore ne így nevezzük a zenélgetésben, mert például TommyJ eléggé benne van a freee magazinos dolgokban és nem biztos, hogy örülne neki (úgy mint a többiek) ha a tényleges aktív csapat nevével játszanánk. De valami hasonló nevet kitalálhatunk. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:32

Miért milyen stilust pakolnak fel a cd-re? Mert akkor úgy nyomjuk a legközelebbire, hogy Soundhead team :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:08

Nos az elozo Freee-s témához csak annyit tudnék hozzászólni, hogy én is küldtem be a freee pályázatra zenét, ami nem igazán az a stílus, amit a magazin a magáénak tudhat. Ebbol kifolyólag nem is volt esélyem bejutni.

De annyiban jó, hogy van ilyen lehetoség, hogy legalább, ameddig abban a hitben vagy, hogy akár a te zenédet is rátehetik a CD-re, addig teljesen másmilyen lelkiállapotban vagy. Egy kicsit több értelme van a zenélgetésednek. Csak nem szabad beleélnie magát az embernek. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:02

ha photoshoppal csinálod megjelenik :)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 14. 15:49

Norbus, az a szám még csak akkor demo változat volt, tudom hogy fos. Azota elég huzos zene lett belöle.Ja meg a képemmel nem tom mi van mert nekem sem hajlandó kirakni.Az a véleményem hogy pont 80x80 pixelnek kell lennie, ha nagyobb nem rakja be, ha kisebb nem jeleniti meg. :-)

:D
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 13. 21:04

Regisztráltattam magam fiukák!!! Király!!! :P
Dane! A dreamers of dreams c. nótádat remixeltem meg, mert tetszett benne az az aranyos kis kinai dallam, de kicsit gáz a groove, meg a nóta felépitése. A szőnyegekkel is van némi probléma. A gyüvő héten rakom fel az absolute.hu-ra. Köszi a figyelmet. 8O
(Ja, eddig Tapodin néven voltam hallható)
Mostmár csak azt nem tudom hogy miért nem jeleniti meg a kis képet amit hozzáfüztem a regisztráláskor. :?:
De ahogy elnézem Dane hozzászólásait, ő is hasonló cipőben jár. :roll:
Nieghel
Újonc

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma