Még csak most találtam rá erre az oldalra (egyik fórumbon láttam a linket), de azt hiszem be fog jönni Dobok egy linke az egyik számomhoz, hallgassátok meg, aztán mondjatok róla valamit!
Nekiálltam letölteni 10 zeneszámot, amelyeket eddig még nem hallgattam meg toletek, úgyhogy csak várjatok türelemmel és szépen objektíve véleményezem oket. Ahogy azt tolem megszokhattátok.
Nagyon penge kis zene lett belőle.
Nagyobb híve vagyok a pörgőseb zenéknek, de ez tetszik.
(az elején kicsit hangosnak találtam a cintit, mivel talán kicsit halk a többi? )
Szassztok.Az absolute-ra feltettem egy zenét,de sajnos wma formátumban.Remélem sikerül meghallgatni,de ha nem,akkor jelezzétek és felteszem rendesen.(02_Confession_(long))
(Media Player formátum)
Vazzeg de rohadt álmos vagyok! Ez a korai sötétedés... Ma lett kész a legújabb zeném. Bár még gondba vagyok a címével, mert nemtom, hogy helyes-e angolul Bár tuti, hogy valamilyen álom (Dream lesz a címe) Össze-vissza beszélek Egyébként felraktam az absolute-ra egy kisebb fajta TV Maci remixet.. Zúzós
De nemtom még kirakni a linkjét, mert valamiért nem találja a számot.. Na megyek aludni, vagy mi a fene
Norbus, én még nem láttam hogy fenn lenne, de nagyon vármom mit alkottál belőle. Egyébként feltettem egy demo-t KINETONE - FEEL DA BAZZ néven. szokásos kinetone stilus....... , VÉLEMÉNYT
Szerintem ez a legkönyebb mixprogi ami csak létezik a világon.. Megvan egyébként mind a kettő (Studio, Mixer) A Studio állitólag profibb, de szerintem egy kalap s**r az egész
Viszont a Mixer nagyon bejön és lehet vele cool dolgokat művelni.
Végülis a Traktor DJ is Native Instruments progi Ahhoz meg tényleg nem kell sok ész. Most lett jó a gépem. Apám majdnem elcseszte... Kárba ment volna az összes zeném.
Hi Nov!
Nekem megvan egy par a vintage linebol (FM 7, Pro 52), nem kell nagy esz hozzajuk, ami engem erdekelne az a future/sampling dolgok. Lehet hogy a töresek voltak nalam is a bünösök, a fennt emlitetek mennek, pedig azok sem a legtisztabbak.
Mas. Valamikor regebben probalkoztam, hogy a billentyuzetet mint masterkeyboardot hasznaljam a Reasonben, de nem jött össze. Van erre valami lehetöseg? Mintha a Propellerheads oldalan olvastam volna erröl.
Ha valakinek valami ötlete van akkor ossza mar meg velem.
Köszi
Én nem is olyan régen próbálkoztam eme szoftokkal, de sajnos befagytak, meg nem tudtam használni bizonyos funkciókat bennük, mert feltört verziók voltak. De a hozzájutok, biztosan szólok. Aztán mejd együtt kivesézzük.
Dane!
Az absolute.hu-n már a kész változat van fenn? Vagy az amit nekem raktál fel az Orionnal? Most éppen nincs net a koleszban , de ahogy lesz, rögtön felrakom(a remix számot meg egy demó nótát, ami igazán a stílusomat tükrözi), és akkor majd kérek róla véleményt MINDENKITŐL!!! "Norbus" készítői néven(van egy Norbi+xy is, nem összekeverni Norbussal!). Rögtön írok, ahogy megjelenik az absolute-on. Köszike
Ezt a soundhead team dolgot egyenlore ne így nevezzük a zenélgetésben, mert például TommyJ eléggé benne van a freee magazinos dolgokban és nem biztos, hogy örülne neki (úgy mint a többiek) ha a tényleges aktív csapat nevével játszanánk. De valami hasonló nevet kitalálhatunk.
Nos az elozo Freee-s témához csak annyit tudnék hozzászólni, hogy én is küldtem be a freee pályázatra zenét, ami nem igazán az a stílus, amit a magazin a magáénak tudhat. Ebbol kifolyólag nem is volt esélyem bejutni.
De annyiban jó, hogy van ilyen lehetoség, hogy legalább, ameddig abban a hitben vagy, hogy akár a te zenédet is rátehetik a CD-re, addig teljesen másmilyen lelkiállapotban vagy. Egy kicsit több értelme van a zenélgetésednek. Csak nem szabad beleélnie magát az embernek.
Norbus, az a szám még csak akkor demo változat volt, tudom hogy fos. Azota elég huzos zene lett belöle.Ja meg a képemmel nem tom mi van mert nekem sem hajlandó kirakni.Az a véleményem hogy pont 80x80 pixelnek kell lennie, ha nagyobb nem rakja be, ha kisebb nem jeleniti meg.