Göbi írta:Azt tudtad, hogy a legnagyobb őrültek (sorozat-és tömeggyilkosok) mind olvasták a művet?
nem, de majd akkor odafigyelek magamra
Göbi írta:Azt tudtad, hogy a legnagyobb őrültek (sorozat-és tömeggyilkosok) mind olvasták a művet?
bunNi írta:Leon Uris - Exodus
II VH után az angolok saját érdekeiket lesve nem visszatartják a palesztínába szökő zsidókat, és internáló táborokba rakják őket. Innen szervez szökést a Moszad (ilyen titkos zsidó felszadabítási szervezet).
Első 80 oldal körűl járok, de az már most látszik h lesz pár igen komoly csavar a sztoriban, és természetesen nem "csak" egy szökésről, hanemm annál jóval többről lesz szó
eddig tetszik, a többit majd ha végeztem vele
aTiS... írta:Csab írta:Félelem és reszketés Las Vegasban
Bár a filmet sem tartottam rossznak, a könyvhöz képest az csak egy délutáni mozi.
Erröl még nem is hallottam, hogy van köny változata is.
Hmm![]()
![]()
chibo írta:a film se teccett sajna pedig nagyon beharangozta mindenki
![]()
Csab írta:Félelem és reszketés Las Vegasban
Bár a filmet sem tartottam rossznak, a könyvhöz képest az csak egy délutáni mozi.
Lucumo írta:ndf írta:Hát igen, az Amerikai Psycho nem nevezhető átlagosnak, de szarnak semmiképp sem titulálnám (leszámítva a fordítást, mely hangsúlyozottan k**va szar lett). Spec számomra elég megrázóak voltak a gyilkolósdik (néha megfordult a fejemben, hogy lerakjam a könyvet...), de maga a lényeg ettől nagyon messzire mutat
nekem is aszondtak,h szar lett a forditas.
en a filmnek az utolso harom negyedet lattam,sztem fasza.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Ger, Google [Bot] valamint 0 vendég