Csab írta:Tomikám, a squasht már nem is említem :P
az ütőd egyáltalán megvan még?
Csab írta:Tomikám, a squasht már nem is említem :P
az ütőd egyáltalán megvan még?
Pharkas írta:ha gepen volt az 5km es nem allitottad be legalabb 45 fokra,akkor oszd el kettovel :)
persze mar 1km is fasza dolog,csak nem art tudni,hogy :)

ugyanis már nem is tekintem ezt áldozatnak, egyszerűen ez esik jobban.
TommyJ írta:Hétköznap - lehetőleg minden nap, néha akár kétszer is - otthoni edzés, súlyzózás, fekvőtámasz felülés.
Hétvégenként uszoda, 80hossz (2km)
Megdöbbentő, hogy mindössze ennyi is elég. Na meg persze az étkezés!!!
Az számít a legtöbbet. Nincs kenyér, nincs tészta, még rizs is alig, köretként zöldség, édesség minimalizálva ha nem kizárva, folyadék pedig kizárólag viz, tej vagy plussz vitaminos üdcsi. És még egyéb téren is odafigyelek. Száműztem a cukrok többségét. Van viszont sok hal, tengeri herkentyűk, tejtermék és teljes étkezések mennek el gyümölccsel.
Összességében azt mondanám, hogy a folyamatosság és tudatosság számít. Még ha néha-néha bele is kerül pár lazább nap, a rendszerességet nem szabad felbontani.
Peter McCallister írta:TommyJ írta:Nahh tisztelettel jelentem hogy végre lefogytam 100 alá (114-ről) Magasságomat is figyelembe véve kiváló eredménynek mondható és egy évbe telt, de megérte. Éhezés, szenvedés nem volt, csak odafigyelés és sok mozgás!
Jejeje :)
grat, nekem pont ellenkező irányba kellene tendálnom. egy 100asig jó lenne felmenni, a jelenlegi 88ról.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás