Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 15:54

Hi Nov!
Nekem megvan egy par a vintage linebol (FM 7, Pro 52), nem kell nagy esz hozzajuk, ami engem erdekelne az a future/sampling dolgok. Lehet hogy a töresek voltak nalam is a bünösök, a fennt emlitetek mennek, pedig azok sem a legtisztabbak.
Mas. Valamikor regebben probalkoztam, hogy a billentyuzetet mint masterkeyboardot hasznaljam a Reasonben, de nem jött össze. Van erre valami lehetöseg? Mintha a Propellerheads oldalan olvastam volna erröl.
Ha valakinek valami ötlete van akkor ossza mar meg velem.
Köszi
Swegi

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 14:21

Én nem is olyan régen próbálkoztam eme szoftokkal, de sajnos befagytak, meg nem tudtam használni bizonyos funkciókat bennük, mert feltört verziók voltak. De a hozzájutok, biztosan szólok. Aztán mejd együtt kivesézzük.
:wink:
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 2:17

hi! van valaki aki Native Instrument software(eke)t hasznal/ki is meri magat? Akkor plz kontakt me
Itt a Forumban, vagy icq-n: 174172322
Köszi
Swegi

Hozzászólás Dátum: 2002. november 21. 1:39

Fenn vannak Dj Norbus bemutatkozó nótái, az absolute.hu-n(Norbus készitöi néven) :D !!! Kérem letölteni, maghallgatni és kiméletlenül véleményezni!!!

Dane! Te főleg, mert az egyik zene a te számodnak a remixe :!: !!!
Köszi!!
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 15:22

Dane!
Az absolute.hu-n már a kész változat van fenn? Vagy az amit nekem raktál fel az Orionnal? Most éppen nincs net a koleszban :cry: , de ahogy lesz, rögtön felrakom(a remix számot meg egy demó nótát, ami igazán a stílusomat tükrözi), és akkor majd kérek róla véleményt MINDENKITŐL!!! "Norbus" készítői néven(van egy Norbi+xy is, nem összekeverni Norbussal!). Rögtön írok, ahogy megjelenik az absolute-on. Köszike :roll:
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 3:32

Ezt a soundhead team dolgot egyenlore ne így nevezzük a zenélgetésben, mert például TommyJ eléggé benne van a freee magazinos dolgokban és nem biztos, hogy örülne neki (úgy mint a többiek) ha a tényleges aktív csapat nevével játszanánk. De valami hasonló nevet kitalálhatunk. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:32

Miért milyen stilust pakolnak fel a cd-re? Mert akkor úgy nyomjuk a legközelebbire, hogy Soundhead team :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:08

Nos az elozo Freee-s témához csak annyit tudnék hozzászólni, hogy én is küldtem be a freee pályázatra zenét, ami nem igazán az a stílus, amit a magazin a magáénak tudhat. Ebbol kifolyólag nem is volt esélyem bejutni.

De annyiban jó, hogy van ilyen lehetoség, hogy legalább, ameddig abban a hitben vagy, hogy akár a te zenédet is rátehetik a CD-re, addig teljesen másmilyen lelkiállapotban vagy. Egy kicsit több értelme van a zenélgetésednek. Csak nem szabad beleélnie magát az embernek. 8)
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 18. 0:02

ha photoshoppal csinálod megjelenik :)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 14. 15:49

Norbus, az a szám még csak akkor demo változat volt, tudom hogy fos. Azota elég huzos zene lett belöle.Ja meg a képemmel nem tom mi van mert nekem sem hajlandó kirakni.Az a véleményem hogy pont 80x80 pixelnek kell lennie, ha nagyobb nem rakja be, ha kisebb nem jeleniti meg. :-)

:D
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 13. 21:04

Regisztráltattam magam fiukák!!! Király!!! :P
Dane! A dreamers of dreams c. nótádat remixeltem meg, mert tetszett benne az az aranyos kis kinai dallam, de kicsit gáz a groove, meg a nóta felépitése. A szőnyegekkel is van némi probléma. A gyüvő héten rakom fel az absolute.hu-ra. Köszi a figyelmet. 8O
(Ja, eddig Tapodin néven voltam hallható)
Mostmár csak azt nem tudom hogy miért nem jeleniti meg a kis képet amit hozzáfüztem a regisztráláskor. :?:
De ahogy elnézem Dane hozzászólásait, ő is hasonló cipőben jár. :roll:
Nieghel
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 13. 12:37

Ok, köszi az észrevételeket, egyetértek velük: a cinek engem is irritálóan zavarnak. A Survive lassúsága nem véletlen. Az igazság az, hogy ha én vocalt teszek egy zenémbe, ahhoz elő kell vennem a szövegírómat, aki nagyon lusta, ráadásul még stúdióba is kell vonulnom, amire csak néha akad lóvém!
Vendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 12. 18:08

Csákó Cannamar!

Leszedtem a zenéidet.

Háát.. Az igazat megvalva nekem a Survive the night nem nagyon tetszett. Nem tudom, hogy miért.. Talán túl lassú, meg a hangok sem tetszenek.. De ne keseredj el, a másik zenét amit Essency művésznéven raktál fel nagyon bejön. Jók a hangok, főleg a szinti tetszik. Talán a cinek túl hangosra sikeredtek, és a dobok is lehetnének hangossabbak. Talán azért mert a dob túl hang, soknak érzem a magashangot. Nem azt, hogy többféle hihatet raktál bele, hanem, hogy túl hangossan szólnak. A masterelés rendben van. Királyak az effectek és a szám egészét tekintve jó. Tudom, hogy ahány ember, annyi vélemény, de ha van időd, akkor kicsit pofozd ki a zenében azokat a részeket, amiket én hibának láttam és nagyon ütős, elszállós kis zene lesz belőle. A végén a számot egy reverb effectel zártad le, hogyha jól hallotam. Igaz? Mondjuk csinálj egy hosszabb verziót, amibe jobban rányomod a dobod, kicsit halkabbra veszed a hihateket meg a cineket, még esetleg raksz bele pluszban egy bassust és számot nem szintivel, hanem dobbal zárod le. Esetleg még valami vocal, vagy voice is mehetne bele... Szerintem érdemes lenne tunningolni, mert még lehet belőle egy profi minőségű fasza zene. Na megyek, mert apám pampog, hogy letilt a gépről... Csá :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 12. 15:30

Tökéletesen egyetértek mindenkivel,akinek megvan a Freee Magazinról a véleménye.Igen,valóban volt,hogy félreértettem,de azóta megnéztem a free-e oldalt is és le a kalappal!
A sztárok egyébként tényleg lenéznek minket (saját bőrömön tap.)
A True Sound Of Freee-vel az a gond,hogy az első két részt Pánczél Gábor válogatta személyesen,azért lett oly ütős és azért nem csak full ismeretlen előadók kerültek fel.A harmadik részt nem tudom,ki válogatta,de azért örülök,hogy felkerültem (egy igen közepes trackkel-NO.3)
A válogatásról annyit: állandóan hangoztatják,hogy innen aztán lehet továbblépni...stb.Ja,igen,lehet,addig amíg más krú csinálta az egészet.De erről a 3.részről senkiről nem lehet hallani soha többet... :cry:
Ráadásul szerzői jogdíjat sem kaptunk,mint már írtam.
Pozítívabb dolgok:az absolute.hu-n már fent van egy zeném,hallgassátok meg!CANNAMAR - Survive The Night. :P
CaVinTone
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 12. 15:01

:D :D
SebMárta sima grabb, szerintem te is megoldod:)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 12. 14:56

És te is besegithetnél egy a kiállásoknál egy kis Sebestyén Márta Vocállal :)

Gizda zenét össze lehetne hozni. Ahova hugom jár suliba, oda járt a Renato is. Az igazgató fiával egy osztályba :P Meg haveromékkal szokott együtt füvezni.. Haveromék.. Pff.. Osztálytársam. Sok gyökér :) Meg amúgy is itt lakok egy köpésre.. Szal lehet, hogy összehozunk valamit. 8)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 12. 14:45

hát nem tom, gitározni jól gitározik, amúgy meg mint ember... hmm.. furcsa.
valami latinos cuccot összedobhatnátok, vagy ATB szerű gitárszlájdolt trenszt :) 8)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 21:42

Ha kijön ez a Renato gyerek a Big Brada házból felkérem, hogy gitározzon nekem és csinálunk egy fasza kis latin-house muzsikát. Qrva jól nyomja a srác.. Meg amúgy is itt lakik a szomszéd utcában :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 18:36

Jaja, csak szóljhatok légyszi, hogy mikor lesz :)

Ezen csak amatőr kiadványok vannak?

Neked meg Gratulálok Cannamar :D
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 18:28

Pár hónapja volt a FREEE magazin "True Sound Of Freee" nevezetű amatőr zene iró versenye. Na most ez a Freee történetének 3. ilyen versenye volt.
És Cannamar-t beválogatták.Én meg nem kerültem fel, mert nem foglalkoztak a zenémmel,tul késön küldtem be,pedig sokkal ütösebb trackeket küldtem be mint amit a kiadott cd-n találtam. Mert a nyertes dalokat kinyomják cd-re.De kb 3 jo zene volt az egész cd-n.Gyökerek ezek
a Freeesek.Szopatnak mindenki.De Cannamar rajt volt és neki gratulálhatsz. Szerintem jövöre tuti lesz megint verseny.Ez lesz a negyedik, sok sikert mindannyiotoknak hozzá.Egyértelmü, hogy mindenki indul.(Én is......). :P
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 17:56

Dana lehet, hogy félre értettem, mert a törlésről is beszéltetek :)

De továbbra is tartom, hogy a free-e-nél érdemes próbálkozni 8)

Egyébként mi ez a zeneküldés meg verseny ahol megjelenhet valami? Előre megcsinálom a zenét és gyorsan beküldöm ahogy van ez a lehetőség. Ti is iparkodtok és csak mi leszünk rajta :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 16:58

Hi Tapodin!

Emléxem valami olyasmire hogy tettem fel valakinek Oriont,de nem vagyok biztos az emlékeimben.Mindenesetre örülök hogy emléxel rám. :P
Azt Orionnal régebben én is probálkoztam de az az igazság hogy nekem nem vált be.Na mind 1........
Kiváncsi vagyok a remixedre......Ha meg van azonnal szolj,egyébként arra sem emléxemhogy melyik dalt adtam neked.

Üdv.
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 16:53

Hi! Pimpi, Cannamar egy régebbi hozzászolásomra reagált amiben azt irtam hogy feltettem freeere (Azaz FREEE-re) zenéket és törölték 2 napon belűl.Én irtam a Freee balfaszságairól,félreértetted Cannamart.
Meghalgattam a BigBrother remixet. A zene maga szerintem igényes és jo is a maga stilusán belül,de szerintem nem kellene bele pár ütemtelen BigBrother sample. Vagy adj neki teljesen uj nevet,és vedd ki az összeset.De ez csak személyes vélemény vagy ilyesmi....... :lol:

Cannamar:
Olvastam a Priviüzit, hallottam rola hogy voltál Becsehelyen.Az Andris a Miri
öccse és a legjobb barátom,innen ismerlek. :lol: .
Meghalgattad a zenéket az absolute-on??
Üdv: Dane
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 16:33

Ezaz skacok egyre többen vagyunk :)

Cannamar! Sajn elbeszélünk egymás mellett. Én a free-e.hu-ról és nem a freee-ről beszélek. Egy teljesen más oldal, egymástol függetlenek:)

Tehét mégegyszer. www.free-e.hu

Ha elég jó a zenéd. Vagyis megüt egy megkivánt szinvonalat felfogjár rakni...

Tranzidentet is ott fedezték fel.. És lám milyen jó muzsikákat csinál. Mondjuk ehhez az is kellet, hogy Sterbitől kapjon hangszereket meg egyéb cuccokat... :roll:

Francis Blaid is ügyes srác, meg Airfish Is jól nyomja az ipart. Szóval nézd meg az oldalt.

A Freee magazin nem nagyon érdekel, már régen nem vettem meg az újságot és egyébként is elegem van a sztárokból, mert LENÉZNEK MINKET és EGYÁLTALÁN NEM TŐRŐDNEK VELÜNK. EZ igy van, csupa nagybetűsen ahogy ide leirtam.

Épp ezért, csak veletek, sorstársakkal vagyok hajlandó szóba állni :D Tőletek akarok véleményt hallgatni, Veletek fórumozni, Együtt bulizni majd kiadni egy közös albumot, ami ARANYLEMEZ lesz :P

Mert megtudjuk csinálni!

MIndenki hozzon magával még egy zeneszerzőt! :wink:
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 11. 16:26

Igen,Dane,ismerem.(az üziben leírtam,honnan) :)
Az Andris nem ugrik be,kérlek segíts...
CaVinTone
Újonc

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma