TommyJ írta:Visszahízni nem szeretnék, de a sportra rákattantam, nyárra Adoniszként fogtok hívni
már foglalt, sorry
amúgy mit és mennyit sportolsz?
TommyJ írta:Visszahízni nem szeretnék, de a sportra rákattantam, nyárra Adoniszként fogtok hívni
TommyJ írta:Nahh tisztelettel jelentem hogy végre lefogytam 100 alá (114-ről) Magasságomat is figyelembe véve kiváló eredménynek mondható és egy évbe telt, de megérte. Éhezés, szenvedés nem volt, csak odafigyelés és sok mozgás!
Jejeje :)

TommyJ írta:Nahh tisztelettel jelentem hogy végre lefogytam 100 alá (114-ről) Magasságomat is figyelembe véve kiváló eredménynek mondható és egy évbe telt, de megérte. Éhezés, szenvedés nem volt, csak odafigyelés és sok mozgás!
Jejeje :)

Maybe írta:Faszkivan már. Olyan létezik, hogy valaki attól teljesen függetlenül hízik, hogy mennyit mozog, és mennyit eszik?
Kb. másfél hónapja kezdtem el újra gyúrogatni (csak itthon, nem nagy súlyokkal, de mégis...), eljárok kocogni, mindenhová gyalog megyek, ha csak tehetem, gyalog járok fel a hetedikre, odafigyelek, hogy ne egyek édességet, meg úgy alapban mindenből kevesebbet, több zöldség, gyümölcs, stb... Az első 3-4 hétben látványos volt a változás, tökjól éreztem magam, szánsájnhepinessz, de most kb. 4 nap alatt híztam látványra minimum 10 kilót (valójában nem tudom, nincs mérleg), és úgy el vagyok gyengülve, hogy nem ismerek magamra. Persze ugyanúgy élek, mint előtte, nincs olyan nap, hogy kihagynám a mozgást. Még soha a kurva életben nem néztem ki ilyen dagadtnak, akkora a tokám mint a ház, a hasam dettó, úszógumi dettó. Ez mi???
Korábban viszont volt olyan időszakom vizsgaidőszakban, hogy tényleg nem mozogtam semmit, és mégis fogytam, full jól néztem ki. Azt se nagyon értettem, de ez mostmár tényleg felbasz. Ötletek esetleg?
biribari87 írta:Eskimo halolaj?Omega 3 halolaj?
Valaki szedi?

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 0 vendég