Egeszseges taplalkozas,fogyokura,hizas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2011. március 11. 16:43

Lehet valami inzulinrezisztancia is például. Mindenképpen keresd fel a háziorvosodat, és próbálj meg a végére járni...
Ha van rá pénzed, valami magánzóval jársz a legjobban. Ők se 100% hogy jobbak, de tutira hamarabb megleszel vele.
Home is where the turntable is.
"In God we trust. All others pay cash."
"Aki áfacsökkentésről beszél, az a cégek érdekeit képviseli, és nem a családokét." - Rogán Antal, 2013
Laserdance
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. március 11. 15:19

Tudtommal nem volt cukorbeteg a családban. Egyébként a vérképem jó szokott lenni, pedig a jelenség már évek óta fennáll, csak mostmár kezd elegem lenni belőle. Tényleg kurvajól éreztem magam 1 hete, és nem értem ezt az egészet.
“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” James Dean

http://maybe130.blogspot.com/
Maybe
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. március 11. 14:46

Faszkivan már. Olyan létezik, hogy valaki attól teljesen függetlenül hízik, hogy mennyit mozog, és mennyit eszik?

Kb. másfél hónapja kezdtem el újra gyúrogatni (csak itthon, nem nagy súlyokkal, de mégis...), eljárok kocogni, mindenhová gyalog megyek, ha csak tehetem, gyalog járok fel a hetedikre, odafigyelek, hogy ne egyek édességet, meg úgy alapban mindenből kevesebbet, több zöldség, gyümölcs, stb... Az első 3-4 hétben látványos volt a változás, tökjól éreztem magam, szánsájnhepinessz, de most kb. 4 nap alatt híztam látványra minimum 10 kilót (valójában nem tudom, nincs mérleg), és úgy el vagyok gyengülve, hogy nem ismerek magamra. Persze ugyanúgy élek, mint előtte, nincs olyan nap, hogy kihagynám a mozgást. Még soha a kurva életben nem néztem ki ilyen dagadtnak, akkora a tokám mint a ház, a hasam dettó, úszógumi dettó. Ez mi???

Korábban viszont volt olyan időszakom vizsgaidőszakban, hogy tényleg nem mozogtam semmit, és mégis fogytam, full jól néztem ki. Azt se nagyon értettem, de ez mostmár tényleg felbasz. Ötletek esetleg? :?:
“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” James Dean

http://maybe130.blogspot.com/
Maybe
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. február 22. 22:14

mondjuk az meglep, h ehhez ilyen vizsgalatokat kellett elvegezni. valszeg csak nekem evidens,h a rendszeres sport(tok mind1 mi) jot tesz a szervezetnek hosszutavon.

en most vegul raalltam a heti 6 edzesre. nagyon jol birom, masnap sosem vagyok hulla, vasarnap pihenek csak, de akkor is erzem,h van bennem ero. fittebb vagyok es rugalmasabb.
"A sérüléseid, akár egy vadállatot a sebei, csak erősítenek. A hegek az arcodon, a megtett utad mutatják. Nem beszélsz róla, csinálod."

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."
sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2011. január 30. 15:37

köszi a tippeket!
mostanában én is próbálok inkább tudatosan táplálkozni, ennyire nem voltam rendszeres mint a leírtak, de igyekszem odafigyelni.
nehéz is ,mikor vasárnapi ebédre kolbászt és hurkát sütnek, a házi töltésből :oops:
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 22:27

sztem azert a 7bol 7 vagy 6 az sok..a testnek is kell pihennie es regeneralodnia..
"You have big dreams in life. Try your best and you shall achieve them soon. "

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 17:47

azért maradjon időd az életre is Szoszokám! ;)
Sombi
Házi Troll

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 17:00

jah,de te tobbet mozogsz tudtommal, mint a tobbi "fogyni vagyo atlagember" es ilyesforman nemi izmot is veszitesz. mondjuk pont en dumalok, mikor jovohettol het napot edzek :lol: :lol: felteve ha a szetrugott terdem meggyogyul. ha nem, akkor csak 6-ot :evil::
"A sérüléseid, akár egy vadállatot a sebei, csak erősítenek. A hegek az arcodon, a megtett utad mutatják. Nem beszélsz róla, csinálod."

"Testem,lelkem, mint egy meredek sziklakő. Nem törhet meg senki és semmi. Ha egyszer elindultam, nincs visszaút..."
sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 16:51

ja, mondjuk ebben van valami. mindenesetre bunny is azt írja,hogy víz megy ki először ;) lehet,h a mértéke kisebb, nem tudom...

figyelj szoszo, olyan ember akinek az a célja,h leadjon pár kg-t, és tételezzük,hogy a mindennapi szemét kajával tömi magát, annak a kefir is nagy dolog :D nyilván ha komoly céljaid vannak nem fér bele, de én 3hónap alatt lenyomtam közel 10kg-t, és a reggelimben voltak tejtermékek is. az igaz, ha nem lett volna, előbb, v. több ment volna le. de pl. amikor elmeséltem a munkahelyemen h milyen kajatervem van, mindenki húzta a pofáját. azt mondták,h ők zabot nem esznek , az lókaja, helyette inkább műzlit (ami tele van cukorral), csirkemellet nem esznek mert megunják, a barna rizs meg sokáig készül el. szóval inkább rámennek a káposztalevesre, meg a napi 1x kajálásra, mert az " egyszerűbb és olcsóbb" :D
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 16:35

amugy a kefirrel is vitaba szallnek, mint dieta alatti kaja kiegeszito. leven, h telitett zsirokat tartalmaz es ugyebar dietaban a szervezet tartalekol, kokemenyen tarol. nem veletlen, ha versenyzo dieta kozben felrezabal, azt a hetet bukja, ha meg 3-4 alkalommal felrezabal, akkor kb a felkeszulest is. nyilvan az atlag embert nem hasonlitjuk ossze a versenyzovel, de azert az alapoknak elegge megkene egyezniuk.
valojaban nem erzem at azt,h vizet veszitene az ember. elvegre, az atlag embernel, aki legyen most 80kg megiszik alsohangon 4l folyadekot. azzal,h csapatjuk a kardiot meg nem fog tobb viz kimenni. sot, az ember ilyenkor talan meg tobbet is iszik, ergo, honnan fogy el, ha folyamatosan potoljuk? illetve ha en mondjuk 10kg-t szeretnek leadni, akkor valojaban csak 6-ot fogok 10 het alatt, mert a tobbi viz? ilyesforman, ha vege a dietanak es tisztan kajazok tovabb, akkor annak a kihajtott viznek visszakene jonnie, nem? ha igen, akkro miert csak akkor?
igazandibol csak azert tartom furinak ezt, mert nem veletlen h a versenyzok dieta alatt a dunat kiisszak es verseny elott 4 v 5 nappal kezdenek vizteleniteni. de lehet mar rosszul tudom, miota kempozok, nem igazan foglalkozom ezzel a resszel :):

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 16:24

miért, szerinted mennyi az átlagos ? 1-2 kg?
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 16:21

Papi írta:ja és még annyi,h az első 3-4kg ami eltünik, az csak víz.

ezzel azert erosen vitatkoznek :):

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2011. január 28. 12:43

napi 4-5 étkezés, szénhidrátot minimálisra csökkenteni.

sajátomat irom

reggelire:
zabkása (kevés mézzel, fahéjjal), proteinturmix
10óra körül:
kefír, teljes kiörlésű abonettel
délben:
natúr csirke, minimális rizzsel, esetleg főtt krumplival
2-3 óra körül:
natúr hús (hal, csirke, pulyka, párolt zöldséggel)
5órakor:
proteinturmix
este:
natúr csirke salátával
lefekvés előtt:
túró

reggelire ezek mehetnek: pulykamellsonka, csirkemellsonka, kefír, sajtfélék, gyümölcsök,
ebédre: natúr húsok, barna rizs,stb.
vacsorára: saláta, zöldségek, natúr hús

a lényeg,h sok több legyen az étkezés mint 2-3, ezzel felgyorsul az anyagcseréd, és megindul a fogyás. heti 1 kg az igazi, mivel ezt könnyebb megtartani a későbbiekben. ha teheted és ha van erőd, a kenyérféléket és a péksüteményeket teljesen felejtsd el, a tésztát is, ha viszont vétkezel akkor durumtésztával tegyed (én tésztabuzi vagyok, uh ezt a részét elég nehezen veszem).

cukros löttyöket szintén el kell felejteni, édességet is. azonban egy diéta " kurzus" kb. 3 hónap, ennyi idő kell amíg a szervezet átáll erre a formára, azonban ha folyamatosan odafigyelsz a táplálkozásra, akkor hosszútávon kifezetődő. sokan abba a hibába esnek,h gyorsan akarnak fogyni nagyon sokat, ezért elkezdenek koplalni, majd mikor lement 5-10 kg, elkezdenek zabálni. ilyenkor rosszabb esetben a duplája is visszajöhet, ezzel vigyázni kell. ja és még annyi,h az első 3-4kg ami eltünik, az csak víz.

ha komolyan veszed a diétát, akkor a gyümölcsökkel is vigyázni kell, nem mindegy h mit és mikor eszel. általában elég nagy a cukortaralmuk. 10kg nem a világ vége, ha sportolsz is mellette, hamer lemegy.
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 16:36

nekem le kéne dobnom egy 10-est.
edzés ok, de a táplálkozás is eszméletlenül fontos.
ti mit javasoltok?
ki,mit, hogy eszik?
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 13:25

Az igen :D:
Are we human? Or are we dancer?
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 12:53

en most allok at heti 7 edzesre :lol: :lol:
bar hetfon a hulyegyerek szetbaszta a combomat, igy jarni se tudok, szoval ezen a heten csak 4 edzes lesz, de jovoheten baszom neki a hetet :):

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 11:16

3 van nekem is betervezve hetente, most csak az első héten megyek ennyiszer. A strandforma megvan így is, csak kicsit rá kell dolgoznom :P:
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 10:48

kell a strandforma, mi? :P

nekem is volt egy 3hetes kihagyásom, de így sem mennék heti 3napnál többet. a túledzettség sem jó..

a karácsonyi időszakban kicsit elengedtem a gyeplőt,de vissza kell állni a beállított táplálkozásra is, akkor minden folyamat hatékonyabb lesz.
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 10:44

Megvolt tegnap a második nap is, ma már mozogni nem bírok kb :D: De fasza nagyon, most rajta vagyok igencsak.. :8): Ma is megyek, sőt holnap is :):
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2011. január 19. 0:55

ugyanez, én csak 2 hónapot hagytam ki, de annyira szar újra nekiállni, már most izomlázam van.. :):
"Schade, das man(n) Bier nicht ficken kann!"
Ádi
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2011. január 18. 10:30

Tegnap újra elkezdtem az edzést. Nagyon hiányzott már, kihagytam több, mint fél évet. Jól esett. Viszont ma és holnap meg fogok halni, egy pár napig fájni fog ez igencsak. A héten megpróbálok minél többet lemenni (esetleg 4 alkalom). Szeretnék nyárig felszedni pár kilót. Azt hittem többet fogytam, de kilóban nem sokat (1-1,5 kb), max úgy éreztem. Vissza kell rázódni, jó lesz ez! :8):
Pryda
aka Danny

Hozzászólás Dátum: 2010. december 15. 12:01

zssííírrr, voltam ma zumbán reggel (meló után meg kangoo :D: ) nagyon tetszett, irodától 1 perc sétára van a terem, profi oktatóval ( http://zumba.hu/ ).. jó "tornával" kezdeni a napot úgy, hogy nem a futópadon unom magam halálra (hiába lenne ingyenes a kondi)
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2010. november 19. 12:10

"A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal. Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be."
Kodály Zoltán
Kép
Abramys
Makaládé Békaláda

Hozzászólás Dátum: 2010. november 11. 14:15

ha stagnal, kevesebb ch kell. esetleg rasegiteni egy kis lkarnitinnel.

sz0sz0
Bukott Celeb

Hozzászólás Dátum: 2010. november 11. 13:02

Czimtom írta:Én most 12 kg után megálltam és nem megy le több. Ne röhögjetek ki de ezt próbálta már valaki? http://www.turbodieta.hu/ Lehet bevállalnék egy hetet ezzel a szarral bár nem hiszek benne. De jó lenne még egy 10-est ledobni.

ez normális, a fogyás nem folyamatos. amikor stagnál, akkor adják fel az emberek többsége, mert van h hetekre nem reagál a szevrezet.

szerintem helyes táplálkozással sima ügy; kitartás kérdése az egész. ha nem hiszel a táp. kiegben akkor felesleges venni, csodát nem tesz.
Papi
SH Függőőőő

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás