Ja értem, szóval ti kértétek. Gondoltam, hogy Csabnak amúgy magától ilyen nem jutott volna eszébe

Egyébként jó ötlet, én is már gondoltam rá korábban, hogy lassan jó lenne egy ilyen topik. Szerintem tuti összejövünk annyian, hogy minimum egy kisbuszt megérje szervezni, meg hát óriási móka lenne

Két dologra figyeljetek majd oda így első körben szerintem. 1: mivel pénteken lesz a buli és a többség dolgozik, így 5-6 előtt szerintem semmiképpen ne induljon a busz. Picit előbb nyilván el meg lehet beszélni, hogy eljöjjön az ember melóból, de szabit emiatt nem sokan vennének ki az tuti. Ígyis kényelmesen 9 körül kiérünk legkésőbb és a buszon már lehet alapozni

2: A visszautat ami illeti: szállást mi nem fogunk kérni szerintem és mások sem és nem is nagyon van, úgyhogy a party vége után kellene visszaindulni, ahogy a Gazo busz is szokott. Afternek is kíváló lesz az reggel, megbeszélni az élményeket, punnyadni, meginni 1-2 sört esetleg... Csak így lehet biztosítani a maximális és egyenlő létszámot az oda-vissza útra, ami meg a költségek miatt fontos lenne!