Apokalypsa @ Brno

A hangok...a fények... az érzés...:) Minden ami a feelinghez kapcsolódik!

Hozzászólás Dátum: 2010. november 5. 20:23

Ekészült a látvány egyik fontos eleme:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pho ... 7661431837
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. november 5. 12:44

Sziasztok!

Eladó 1db jegy Apokalypsa-ra 8000 Ft Budapesten. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt.
E-mail: cstomee@gmail.com

Aki volt már apokalypsán leírná, hogy milyenek italárak vannak? jéger? sör?

Köszi

Üdv.
cstomee
Friss hús

Hozzászólás Dátum: 2010. október 23. 16:33

én is pont euz írtam neki tegnap smsben, hogy simán alkalmazkodunk egymáshoz sztem. elképzelhető hogy reggel annyira meg leszünk darázva hogy a késő du túl messze lenne, de télleg pár órát simán lehet kolbászolni, sörözgetni aztán gurulhatunk haza. majd úgy is alakul.
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2010. október 22. 19:03

Páran mondták, hogy maradnának du. 4-5ig is akár, sztem se kéne azonnal visszaindulni
A magam részéről a köztes megoldás híve vagyok, tehát kb dél fele lenne a legjobb.
Ha már ott vagyunk, egy kis lötyögés belefér a városban, de semmiképp sem estig. Aki meg nagyon elfáradna, megoldjuk, h visszamehessen a buszhoz ledőlni. Simán kibírtuk tavaly is, nem para az a pár óra.

Az igényeket majd zojjii összehangolja, kitalálunk vmi kompromisszumos megoldást!
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. október 22. 0:39

holnap felhívlak és megbeszéljük ez a legegyszerűbb :!
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. október 22. 0:27

Szóval van konkrétabb infó a kérdéseimre/javaslatokra? :wink:
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. október 20. 14:44

Megvan már, hogy mikor lenne indulás és mikor vissza? Ezen elég sok múlik... Most is Bónusz végére azért annyira kifáradtunk, hogy senkinek nem volt már kedve kavarni, szóval jó lenne visszaindulni 9 körül és akkor a buszon lehetne afterezni, meginni 1-2 sört. Meg ha nem indulunk egyből el a party végén, abból az lesz hogy pár embert tuti el fogunk kavarni aki időközben bepunnyad egy kocsmában vagy akárhol...

Egyébként van 5-6 haverom akiket fűzök és hajlanak a dologra abszolút, csak kéne tudni több részletet.
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. október 18. 21:00

igazából én írogatom h kik vagyunk eddig tutira de pl még tőled sem kaptam pontos infót h jöttök-e meg hányan :lol: ( úgyhogy várom a pü-det :mrgreen: )

16 an vagyunk tutira!!! és kb 4 embertől várom a visszajelzést h jönnek-e és hányan ( te vagy az egyik :lol: )
amint ez a 4 ember visszajelez utána maradék helyekre szerzek embereket :!
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. október 18. 20:53

LOL :D:

Inkább mondjátok mi a helyzet a busszal? Írtok valami listát, hogy kik jönnének, hányan vagyunk?
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. október 18. 18:25

Ha jöttök, íme egy kisszótár a legfotosabb cseh kifejezésekből:

Dve piva prosím! - Két sört kérek!
Ano - Igen
Ne - Nem
Nerozumím. - Nem értem.
Děkuji! - Köszönöm!
Kolik to stojí? - Mennyibe kerül?
Mají cigaretu? - Egy cigarettát?
Dej mi cigaretu! - Adj egy cigit!
To je legální v Česká republika? - Ez legális Csehországban?
Kde je exit? - Merre van a kijárat?
Ne, nemám rád hard techno. - Nem, nem szeretem a hard tehnnót.
Jsem z Maďarsky. - Magyar vagyok.
Díky. - Köszi.
Jeff Mills, kdy se začíná? - Jeff Mills mikor kezd?
Zdarma sedět tady? - Leülhetek ide?
Děkuji, já nekouřím! - Köszönöm, nem dohányzom!
Advent hudebně 0 - Advent zeneileg 0
Oheň? - Tüzet?
Vítejte! - Szívesen!
Vodu! - Vizet!
Jak to, že neexistují žádné cikáni? - Hogyhogy itt nincsenek cigányok?
Kde najít záchod žen? - Merre van a női mosdó?
Ztratil jsem se. - Eltévedtem.
Jeden poslední dráze, prosím! - Egy utolsó trekket!

Ezzel már el lehet boldogulni :wink:
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. október 18. 17:28

esetleg különbuszos témához még valaki aki csatlakozna?

csak hogy mi volt tavaly: http://www.rave.cz/fotky/13531/floatman ... niversary/
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. október 1. 11:16

Jegyeink már megvannak! :-)
Leon
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 29. 15:51

persze, pár hetet még várhatunk a buszrendeléssel, de azért jobb lenne minél előbb véglegesíteni

hogy 2 sofőr miért kell ilyen rövid útra, én is furcsállottam, de állítólag van vmi szabály a személyszállítóknál, ami ezt előírja, úgyhogy ezt nem a megrendelő dönti el.
sofőrök a buszon alszanak, hacsak nem kapnak kedvet egy kis zúzáshoz :D:
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 29. 15:31

Még kicsit meg kell dolgoznom a haverokat. Azt mondják érdekli őket, de még egy kicsit később tudnak választ adni. Ha Petiéket nem számolom csak a közvetlen barátaimat akkor 3-an 4-en tuti jövük ha jövünk,de még toborzok :): Mennyivel korábban kell foglalni a buszt? Gondolom 2 héttel előtte is még elég, addigra meg már mindenki úgyis kitalálja és be lehet szedni a buszpénzt.

Esetleg Tide tud egy-két hasznos tanácsot adni, igen gyakorlott a témában :):

Miért kell amúgy két sofőr bő 3 órás útra? A szállását is nekünk kell fizetni vagy a buszban alszik?
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 29. 13:36

utánajártam, 30 fős busz esetén:

Ha minden ülőhely elkel, akkor kb 7300 HUF/koponya az utazási költség (ebben benne van a km-díj, a 2 sofőr - mert ez kötelező - napidíja + az autópályadíjak)
Ez kb egy jó ezressel drágább, mint a menetrend szerinti megoldás, tavaly 6000 körül volt student agency-vel, de gondolom egy kicsit az is drágult.

Viszont csak akkor foglalom a buszt, ha végleges a létszám, tehát aki velünk tartana, minél előbb jelezze zojjii-nak vagy nekem pü-ben. Eddig minimum 15-en tuti vagyunk, ha túl nagy lenne az érdeklődés, lehet szó 40 fős nagy buszról is, hasonló árfekvésben.
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 22:45

Jó 1-2 sör délelőtt meg egy kis mozizás még oké, de ez azért úgyis poén ha sokan jövünk együtt a saját buszunkkal és ott van ez a bizonyos sörözgetés. Döntsön a többség majd az indulás időpontjáról és próbáljunk egymáshoz alkalmazkodni.
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 22:19

Lehet kicsit félreértetted. Ha a menetrend szerinti buszra hagyatkozunk akkor csak két opció van. Vagy lecsípjük a buli utolsó két óráját és vmi 6 körüli járattal hazaindulunk, vagy az említett esti busszal. Ezért lenne csuda jó ha saját magunk rendelkeznénk a visszaindulás időpontjáról. Szerintem egy délelőtti sörözés még nem esne senkinek rosszul, max kora délután pedig indulhatunk haza.
Kép
Péter˘
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 22:14

pont ezért lenne jobb a különbusz, mert ott mi döntjük el, mikor induljunk vissza
party után pár óra turistáskodás meg aljasodás, aztán kora délután indulás haza
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 21:54

Szerintem nagyon elvetemült bevállalni party után még egy egész napos városban ottmaradást. Petiék is mondták, hogy elég gyilkos volt várakozni az esti buszra és mindenki már alig élt... Mi visszafele akkor majd jövünk máshogy. Azért ha többen így vannak ezzel, akkor szervezési szempontból nektek is jobb sokkal szerintem ha ugyanannyian jövünk vissza, mint ahányan megyünk.
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 20:19

holnap igyekszem utánajárni a különbuszos megoldásnak (költségek stb), aki velünk tartana, jelezze itt vagy zojii-nak

jó lenne, ha minél előbb kiderülne a kb végleges létszám, hogy kell-e 40 fős nagy busz, vagy megelégszünk egy kisebb hippibusszal :rastafari:
Samtow
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 20:01

oksa :):
mi is 10-12 tuti lennénk :D:
héten megérdeklődjük a buszt h hogy működhetne a dolog ...
brigádunkból egy ember utazási irodánál dolgozik :D:
akit érdekelne esetleg ez a megoldás ( péntek késő délutáni indulás - szombat délután/késő délután/este vissza ) jelezzen és írjon egy hozzávetőleges létszámot :!

hazaérkezés utáni after : http://www.pulzar.hu/partyajanlok/2010/ ... sic-techno
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 19:47

az én részemről minimum 6-8 ember biztos, szóval ha a buszos megoldás működik és szombaton csak esete felé van hazaindulás akkor mi támogatjuk, és benne lennénk!
Techno never D.I.E.S.!!!
Adam B.
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 28. 19:16

elmúlt két évben mentünk mi a student agencyvel :D:
pénteken 17-18 körül indultunk és időben megérkeztünk buli helyszínére :) szóval indulással no para :)
viszont visszafele mi mindig másnap este 6-7 fele indultunk :) addig városnézés ami tavaly baromi nagy sörözésbe torkollot :) ( meg azelőtt is )
szóval visszautat semmiképp se raknám buli utánra egyből hanem egy délutáni időpontra :) Brno szép város megéri körülnézni :) aki meg nem akar várost nézni azoknak ott vannak a cseh sörök :) aki elfárad majd lehajtja a fejét egy órácskára az asztalra :lol: megszállás kizárva :)
Peace
zojjii
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 27. 22:55

Ja értem, szóval ti kértétek. Gondoltam, hogy Csabnak amúgy magától ilyen nem jutott volna eszébe :): Egyébként jó ötlet, én is már gondoltam rá korábban, hogy lassan jó lenne egy ilyen topik. Szerintem tuti összejövünk annyian, hogy minimum egy kisbuszt megérje szervezni, meg hát óriási móka lenne :): Két dologra figyeljetek majd oda így első körben szerintem. 1: mivel pénteken lesz a buli és a többség dolgozik, így 5-6 előtt szerintem semmiképpen ne induljon a busz. Picit előbb nyilván el meg lehet beszélni, hogy eljöjjön az ember melóból, de szabit emiatt nem sokan vennének ki az tuti. Ígyis kényelmesen 9 körül kiérünk legkésőbb és a buszon már lehet alapozni :): 2: A visszautat ami illeti: szállást mi nem fogunk kérni szerintem és mások sem és nem is nagyon van, úgyhogy a party vége után kellene visszaindulni, ahogy a Gazo busz is szokott. Afternek is kíváló lesz az reggel, megbeszélni az élményeket, punnyadni, meginni 1-2 sört esetleg... Csak így lehet biztosítani a maximális és egyenlő létszámot az oda-vissza útra, ami meg a költségek miatt fontos lenne!
Benec
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2010. szeptember 27. 16:50

azért mert pár nap múlva elkezdjük szervezni a különbuszt és itt könnyen összegyűjthetőek lennének az emberek akik jönnének...
Peace
zojjii
Törzsvendég

ElőzőKövetkező

Vissza: A partik és a zene világa