Saját számok, mixek és remixek

Hozzászólás Dátum: 2002. november 8. 0:40

Dane és Pimpi !!! 8)

Örülök, hogy kibékültetek és utólagos engedelmetekkel kimoderálnám a csúnya szavakat a topikból, hogy ne is emlékeztessen senkit semmire az incidens. Ha érdekel titeket, akkor olvassátok majd el újra, mire moderáltalak titeket 8)

De télleg nézzétek ám meg :D
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 8. 0:26

OK PEace!!! Szoval az absolute-on van 3 zene ami saját.Ebböl kettő mégcsak demo song és Norbi vs. Kinetone néven találod meg öket. A harmadik pedig Letenye Underground néven van és a cime Movin' Beats.Ez utóbbi egyéni project,house stilusban.
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 22:42

Figyu! Azért irtam, hogy hüha, mert nyomtad, hogy Jeeeee megvan... Én segitek neked bármiben, azért hivtalak téged is ide többek között, hogy ifjú zeneszerkesztokkel tudjunk eszmecserét folytatni.

Ha felakarsz tölteni látogasd meg a Free-e.hu-t.

Te meg fázol engem, szal olyan mind1...

Én sem vagyok okosabb, mint te. Egy csomó mindent nem értek, amit itt a nagy zeneszerkeszto pajtások magyaráznak. Én is csak egy vagyok a sok közül, aki csinálgatja a zenét és megpróbál feljebb jutni... Eddig tök jól elvoltunk, nem kell besértodni nem a boltba küldtelek el... Egy egyszeru hüha szó volt, mosolyal a végén. Szerintem még bóknak is vehetnéd. De ha nem, nem. Én nem kötelezek senkit semmire. Ez egy olyan fórum, ahova kikapcsolódni és nem vigyázni járok...

Peace!
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 20:24

Én segitséget vártam nem nyálazást.......most is csak hüha gyerekezel..........nem gondoltam hogy ilyen a társaság, kicsit csalodott vagyok,mert mindenki hüha rajtatok kivül, ti már mindent tudtok..........én még nem :(
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 19:21

Nyugodjatok békében hühagyerekek! Ha meg tudod mit kell csinálni, akkor nem tudom minek csinálod itt a fesztivált...
Felhúzom magam itt bakter :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 16:29

Pimpi Nem vagyok hühoppás csak nem vagyok olyan kultúrált okos istem mint te,na csá fater,többet nem láccccc.
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 16:26

Feltettem az Absolute-ra 3 számot, a napokban letölthető lesz.The DreaMasters néven keressétek. Egyébként vann fenn már saját zenénk Kinetone és Letenye UnderGround néven is.Töltsétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 16:17

Ez huha 8)

Na töltsed! És majd másold be a linkjét, mert mire kirakják az oldalra az pár nap...
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 16:10

Yeee megvan!!!!!!! :twisted:
Letenye UnderGround
Dane
Újonc

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 16:04

Dane: www.absolute.hu/letoltes és ott rámész arra, hogy: Ide kattints ha fel akarsz tölteni. És feltöltöd. Szerintem nem olyan bonyolult. :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 15:24

Hova tegyem fel?????????? És hogy. ááááááá :evil:
Dane

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 14:32

Szia Novy!

Ismerem ám a haverodat a Zell Köeniget. Ő mesélt rólad (meg én is láttam) hogy igen nagy a tudásod így zenei téren. Ezért fordulok hozzád a köv kérdéssel:
1, Hogy lehet az hogy nem tudom befejezni egy zenémet sem? :cry: Mindig elkezdek egy király ütemet, vagy bármit, félig elkészítem és aztán mikor épp nincsen hozzá több ötletem, akkor nekikezdek egy másiknak(nem azzal a gondolattal hogy nem foglalkozom vele többet) és ha az király akkor "elfelejtem" a régit, pedig önmagában az is király, csak be kéne fejzni meg kiegészíteni még egy két hanggal. És ez így megy már mióta... Adj valami ötletet please!!!!(régi ft2-ős időszakban nem volt ez így)
2, Mé szól szebben egy hardware-es hangszer mint egy virtuális ha éppen mind a kettő digitális-tegyük fel hogy profi hangkártya van benne-(nincs kérdésem az analóg és digi cuccok közti hangzáskülönbségről 8) )?
3, Honnan tudhat az ember megtanulni hangot szintetizálni profi módon?
4, Kell-e hozzá(3,-as kérdés) hardware-es hangszer vagy szoftware-sen is meg lehet tanulni?
5, Honnan lehet letölteni a zenéidet?
6, Mikor lehet majd az én zenéimet letölteni?
7, És honnan(6-os kérdés)?

Köszi a válaszokat!!! (Ja, Norbus vagyok) :roll:
tapodin

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 14:07

Üdvözöllek körünkben Dane !!!! 8)

Ha feltöltötted a zenéidet, akkor linkeld majd beőket ebbe a fórumba is valahova!! ok?

Kíváncsi vagyok rájuk ....
Novotny'
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 7. 12:18

Oksi,akkor felpumpálom a zenéimet. Aztán majd véleményt várok.Képzeld feltöltöttem a freeemagazin oldalára 3 zenémet. 2 nap után ok nélkül törölték az oldalról.Nem tudom mi a faszér.......ja és a többi régi szar fenn maradt és még máig is ott van. :evil:
Dane

Hozzászólás Dátum: 2002. november 6. 21:45

Én Trance zenét játszom, de néha belefér egy kis lightos house és zúzos techno. A zenéided az absolute.hu-n kivül feltöltheted a free-e.hu-ra én is jelenleg oda probálkozom bejutni. Sikerül is úgy néz ki, csak a site admin srác eltűnt valahova.. 8)

jah és a fatejr.sync.hu-n is lesz egy amatőr zenei rovat. Ott is próbálkozhatsz. Én mindenhova feltöltöm, ahova lehet, hátha valaki felfedez :)
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 6. 20:45

Ja, persze végre olyan emberek közt vagyok akik konyitanak ehhez a témához,lehet hogy igy 1röl 2re tudok lépni.Mindenesetre köszi Pimpi,az infot,már teljesen megfeledkeztem erröl az oldalrol.Mondd, hogy mutathatnám meg a saját zenéimet?Fel lehet valahova tölteni? Egyébként csináltam egy huzos Robbie Rivera - Harder & Faster Remixet.Milyen stilust nyomtok?? :oops:
Dane

Hozzászólás Dátum: 2002. november 6. 1:38

jaaa és nem tudja valaki miért kerül fel mindenki remixe a köcsög nox oldalára és az enyém nem??? :( :roll:
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 6. 1:34

valaki aggyon rns-t remixelni
:) :o :)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. november 5. 14:21

Hacker vagyok :twisted: Odaírtam a nevem mellé, hogy absolute.hu. Tudod ott megadtad az emailedet. 8) Remélem néha láthatunk errefelé a fórumon.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. november 5. 9:42

Pimpi, köszi az emilt de honnan tudtad hogy ez az emilcimem és hogy zenélek??? tubafing@freemail.hu ?
Letenye UnderGround
Dane

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 20:48

tenx
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 17. 0:52

barátok köztre, vagy a jóbarátokra gondolsz? :D
A jóbarátok zenéjét winmxről leszedheted. A barátok köztre meg az rtl klub.hu aloldalán tuti rátalálsz.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. augusztus 16. 21:37

valamerre olvastam nemrég a "barátok közt" rmx-ről
a hangmintái letölthetők valahonnan? aki tudja adjon linket 8)
danny
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2002. június 28. 20:12

Sziasztok megint! Még a hétvége végéig lesz netem. Hát nem csodálatos?:)
Szóval. Nem ártana pénzt keresni persze, de első szándékom az lenne, hogy valahova sikerüljön bekerülnöm. A Radio Deejay szervezett egy mix versenyt, azon elindultam, de nem tudom, hogy mikor fognak eredményt hirdetni. Ott a tét egy 2 órás élő mixműsor. Szívessen elküldeném a mixeimet bárhová ahol lejátszanák. Nem tudjátok, hogy pl. a Freee magazinba nem teszik be ismeretlen dj-ék mixeit? Mert ugya minden hónapban mix cd-vel is lehet venni az újságot. Sajnos a mai világban nem elég jónak lenned, szinte nélkülözhetetlen az ismeretség. Nem sirdogálok nah :roll: Nem tud valaki mondani egy linket ahova feltölthetném a Demomat és akkor tudnátok róla véleményt mondani. AZ ingyennet.hu-n már csak 10 mega a tárhely, a többihez meg nem értek:) Bár most a tar.hu-nál van egy oldalam, csak nem megy a feltöltés:))
Egyébként nem ragaszkodom a trance stílushoz, de az a kedvencem. Már volt pár számom régebben, de winchester hiba miatt törlődőtt az egész elmentett állomány. Jelenleg négy számom van ebből 3 trance és egy techno. Szívessen feltöltöm bármelyiket. De már csak vasárnapig van netem, és vasárnap nem vagyok itthon. Buli rullez:) Úgyhogy szóljatok. Egyébként lehet, hogy belekostolok a drum & bass világába is. De a trance, techno és a house áll igazán közel hozzám.
Pimpi
Maniac forumer

Hozzászólás Dátum: 2002. június 27. 19:31

hát meghalni azt biztos hogy nem fog. hogy kinél mi a kiindulópont azt bizzuk a szubjektumra.
a djk beltenyészetéről: hazai szinten mondod ezt vagy nemzetközin? nemzetközin nem érzek beltenyészetet, a hazain háát hmm, itt minden stílusban beltenyészet és belterjesség van *g*. de ha valaki vinylt nyomat az elsősorban nem a hazai vásárlóerőre számít (már ha van egy kis esze).
NapSugar
Újonc

ElőzőKövetkező

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma