akkor a háborús könyvek kedvelőinek (ahogy látom nem én vagyok az egyetlen) én is ajánlok valamit:
Andy McNab - Bravo 2.0
ez egy öbőlháborús könyv, egy (dupla azaz 8 fős) S.A.S. járőrről szól, akik a felderítés hibájából nem teljesen olyan környezetbe kerülnek mint amilyenre számítottak, ezért a feladatukat nem is tuják teljesíteni (stratégia hírközlési, és elektromos kábelek megrongálása),észre is veszik őket, uh menekülniük kell kifelé az orsszágból, közben néhányuk meghal, megsebesűl, a felszerelésük nagyrészét hátra kell hagyják, mindeközben lehentelnek egy falunyi arabot, és ez még csak a könyv első fele... azt nem mondom el hogy miről szól a második fele, mert azzal túl sok poént lelőnék
rettenetesen izgalmas, 101%-os igaz történet, teljesen ríl, és minden túlzástól mentes (az író volt a járőr parancsnoka).
Egyébként tele van írva minden okossággal, mindíg leírja hogy egy adott harc szituációban mit csinálnak, és azt miért úgy csinálják, csomó érdekes dolgot megtudsz a fegyverekről, különféle technikai eszközökről, és arrol hogy hogyan is dolgoznak a katonák a valóságban... nagyon érdekes
kisebb fajta szakértő leszel a könyv végére
10/10
Break on through, this is not the end...