Felhasználók bemutatkozása

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2010. január 2. 17:47

Sztupi: Jaja, Norbinak én és Csab voltunk az osztálytársai és még Sanyika is, aki szintén SH alapitó. A Remiz téma meg nem túladagolás, hanem epilepsziás roham volt (bár tuti köze volt a cuccnak hozzá) és a másik srác is visszajött hajnalban falfehéren. Fanatikusok :)
Én is imádtam azt a bulit, bár szervezés tekintetében akkor kezdett el hullani a hajam és ez a folyamat azóta sem állt meg sajna :lol:
TommyJ
SH Leader

Hozzászólás Dátum: 2010. január 2. 15:51

Nekem a szomszédom egy bizonyos Bánhalmi Norbi és ő ajánlotta anno ezt az oldalt, mivel volt osztálytársai indították. Ha jól emlékszem Csab és TommyJ, de lehet volt még valaki. Az elején én is csak olvasgattam a fórumot, majd lementem a remízes psystemre. ez volt életem első techno bulija, és az elején jól be is paráztam miféle társaság ez. ha jól emlékszem nem telt el 1óra a buliból de kapásból 2 embert vittek ki túladagolással (abból az egyik csaj 4re már megint ott volt). ezt az egyetlen negatívumot leszámítva életem egyik legjobb bulija volt, amit a mai napig vissza sírok. rám akkor minden az újodnság erejével hatott, és azonnal magával ragadott az akkori techno bulik feelingje. nem is tuom mi történ volna, ha egy pár évvel előbb elkezdem és még eljutok egy pár patexes hyperre. szóval az első psystem után eléggé rákantattam az oldalra is meg a technora is, és azóta is minden nap feljárok. itt kérdeztem meg a életem egyik leghülyébb kérdését, hogy Hawtin(m47) helyett Liebingre menjek e Kiskunmajsára, persze egyből mindenki leoltott, hogy ez nem lehet kérdés. nagyjából itt értettem meg, hogy miről is szól az elektrónikus zene, és szerintem nagyban hozzá is járult a mostani zenei izlésem kialakulásához. sajnos nem sok mindenkit ismerek személyesen és azokkal igen keveset találkoztam, ami betutható annak, hogy nem igazán járok bulizni.
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2009. december 31. 18:23

ezeket olyan jó olvasni :oops:
I :heart: SH
The music was new black polished chromed and came over the summer like liquid night

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 31. 17:22

azt hiszem én is a chat.hu-ról találtam ide tide-nak és dugónak köszönhetően,na meg persze annak a bizonyos TW túrának vmikor 2002ben,igaz regisztrálni csak 2003ban sikerült..
nekem ugyan nem jöttek létre ekkora barátságok,mint a lent említettek,mivel nem lakom éppen pest közelében,de azért az életem része lett az sh,nem nagyon telik el úgy nap,hogy ne néznék be ide.
szóval köszi érte :8): :D: :!
muszáj

'..rám né metnem le lel men temén máR'

"az igazi gáz, hogy az igazi gazig az igaz igáz"
Brucka
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 14:27

A legtöbb ilyen "véletlen negatív/pozitív eseményen" múlik szinte minden az életben. :D:
Ki a faszt érdekel az hogy merre van Kapuvár, vágjuk hogy téged otthon álló fasszal az apu vár, a segglyukadat szopatja ha nem érsz haza 6 után, hozzászoktál ehhez ez így megy neked nap nap után

"Hátulról jössz mint a fodrász - NKS"
La eMe
látens tüntető

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 14:01

Huhhh... Furcsa és érdekes olvasni ezt a topicot. Most igy belegondoltam abba, hogy milyen spontánul kezdtük el az egészet. Egyáltalán nem volt semmilyen hosszútávú tervünk, semmilyen tudatos világmegváltás. Tulajdonképpen a legkonkrétabb dolog az volt, hogy 1999-ben csináltunk egy orbitálisan bukó bulit a Finommechanikai Művekben, ahol egy éjszaka két doboz Marlboro-t szivtam el (és azóta soha!). Miután zöld lett a fejem a cigitől, elkezdtem gondolkodni hogy is kéne ezt okosabban csinálni és rájöttünk, hogy ha már nincs pénzünk Pesti Estben hirdetni (19 évesen a már akkor is nagyon drága hirdetési árakkal), akkor egy weboldalon keresztül gyűjtsük össze a hozzánk hasonló érdeklődésű embereket és hátha sikerül legközelebb... Két évvel később a Psystemmel nagyon sikerült :)))

A másik ilyen ok (nálam), hogy egy szerelmi csalódás miatt végülis a Soundheadbe menekültem és belevetettem magam komolyabban a munkába és az addigi hobbiból elhivatottabban koncentráltam az SH-ra, mint előtte.

Amúgy bármilyen tervem volt az indulásnál (megismerni x és y dj-t, eljutni ibizára mayday-re love parade-ra, stb) mind maximálisan és többszörösen sikerült, de ha - a már emlitett - két negativ esemény nem fordit ebbe az irányba, valszeg nemhogy nem lenne olyan az sh, mint a jelenlegi formában, hanem már 2002-ben egyáltalán nem is lett volna :8):

De mégis van és hihetetlen belegondolni, hogy a jelenlegi ismerőseim, barátaim, kollégáim 90%-át az SH-nak köszönhetem. És ahogy elnézem sokan vannak még igy, ami még jobb érzés :oops:
TommyJ
SH Leader

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 13:05

Hja, igen, a régi szép idők, amikor még naívak voltunk és ártatlanok és hittünk az igaz békében, amikor egymás mellett boldogan él goás és technós :angel:
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 13:02

mátus írta:
dr. oborzil fasanova írta:
Tide írta:megismerkedtem fasanovával

2001 oktobereben tortent,vhol a raday utcaban vt 1 elektronikus zenei kerekasztal beszelgetes,asszem,en moderaltam,te es Pip Ur a technot meltattatok.

huh, arra emlékszem. voltak ott ilyen családanyáknak kinéző testes asszonyok, akik goásoknak mondták magukat, és folyton beszóltak vmiért. : D

De szép is volt. Esszkémmel olyan kis naívan védtük a technot, (szerencsére) semmit sem tudva a háttérben zajló egymásra szervezésről, furkálásról, stb.
Talán én is Pest vagyok...Pest a pestiségem.
Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

Egy rag, mi rossz helyen csüng. Egy képző, miből jel lett.
Pest, hogy elbeszédülünk folyton egymás mellett.
Pip úr
SorozatJunkie

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 10:59

LB írta:Semmi ilyesmi, számítógép és ehhez köthető technikai problémák miatt jelenleg kevesebbet netezik mivel nem a saját gépéről teszi. Amúgy szokott írni ide, pont karácsonykor is láttam valamit tőle.

vehe, ezt csak most olvasom :)
Mi történt, Henrik további adósságba hajszolta magát, el kellett adni a gépet is? :D:
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 10:14

dr. oborzil fasanova írta:

2001 oktobereben tortent,vhol a raday utcaban vt 1 elektronikus zenei kerekasztal beszelgetes,asszem,en moderaltam,te es Pip Ur a technot meltattatok.

huh, arra emlékszem. voltak ott ilyen családanyáknak kinéző testes asszonyok, akik goásoknak mondták magukat, és folyton beszóltak vmiért. : D
a függöny?
mátus
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 30. 2:30

vagy Flafi és Foxx :lol:
"...a valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene. Kérdés, hogy átérzed-e?..."
"...mi a faszom az az internet?..."
Káá
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 21:53

chibo írta:Szintén trefort patex szoba,aztán jó ideig jártam vendégként ide és hirtelen vezérelt okból regisztráltam. Aztán kiderült mindenki ismer mindenkit már patex 1,2ből ,na az volt a megadurva flash.

hat az a story oriasi fless volt.

par eve a forumon valamelyik topikban mentek a patexes elmenyek, es akkor szobakerult az ocsed is, akit mint kiderult egymast amugy nem ismero forumozok is ismertek. es mindenkinek jottek a storyk, aztan asszem dugo volt aki mondta, hogy az az ember akirol szo van tortenetesen a spanja, fel is hivta, hogy mi van, es asszem utana jottetek mar ti is a forumra!

de akkor meg olyan arcok irogattak meg, hogy robi roboter vagy johnny bravo.
- if you havin' girl problems i feel bad for you son, I've got 99 problems but a bitch ain't one. -
gabtsi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 21:51

Hehe, jó 5let volt a témamódosítás, Benex! Én kb 2003 óta olvasom a fórumot, az első hsz asszem Reaktorék (R.I.P. :cry ) valamelyik bulijával kapcsolatban született meg. (Akkor még valahogy keményebb, savazóbb volt a társaság, nem?) Asszem misi barátom javaslatára néztem fel először ide. Ismerek jópár embert, de a nagy részével annyira ritkán futok össze, hogy mindig újra kell kezdeni a haverkodást... (Pl. múltkor (bazz, az is egy éve volt kb.) bunni) :lol:

u.i. Eként épp örültem is annak hogy oly sokan bejelentkeztünk WB-re, és végre látok régi arcokat, de mivel túl jól sikerült a buli, nem emlékszem, hogy lepacsiztam volna bárkivel is... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ndf 2009. december 29. 21:57-kor.
.o0 Music is science 0o.
ndf
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 20:00

Czimtom írta:valami nyalókás Cha cha cha buli (Jéger kóla Janónál, Bunnival hídon őrjöngős téma)

fú az de durva volt! :D:

"-Ne haragudj nincs véletlenül egy nokia töltőd?
- de.
- akkor hagy szálljak már be egy kicsit, mert lemerült az akksim!"

mire képes az ember részegen
:lol: :lol:
Break on through, this is not the end...
bunni
advanced player

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 19:53

2001 oktobereben tortent,vhol a raday utcaban vt 1 elektronikus zenei kerekasztal beszelgetes,asszem,en moderaltam,te es Pip Ur a technot meltattatok. a rakovetkezo evekben nem keves (tobbszaz :? ) bulit nyomtunk le egyutt + Spooky.
"They are the best team we have ever played." Sir Alex Ferguson
"mourinho mar a nyar vegen raerzett,nem veletlenul akarta megvakitani." (index-forum)
dr. oborzil fasanova
SH Függőőőő

Tartózkodási hely: between sky garden (bal)i, bangla road (phuket), and bonyhad

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 19:42

Káá írta:
Czimtom írta: Személyesen először Krisztiánnal találkoztam, emlékszem amikor átjöttél az egresire, nem tudtam mire számítsak.

utólag belegondolva vicces, hogy 2 vadidegen ember találkozik, hogy illegális tevékenységet folytasson :lol:
amúgy jó volt, így kellett történnie!

Akár rendőr is lehettem volna mi? :D:

Aztán most lepörögtek azok a bulik ahol sikerült bemutatkoznom a fórum nagy részének. Magda (lefelé nézős est), valami nyalókás Cha cha cha buli (Jéger kóla Janónál, Bunnival hídon őrjöngős téma) , psystem (jegyszedés esőben). Hehe. Mindig képszakadás volt még a mai napig bemutatkozom embereknek akikkel már többször találkoztam. Pl szegény Áron. (bocsi) :lol:
"we are blind believers and weekend lovers"

http://www.soundhead.hu
Czimtom
Harder, Better, Faster, Stronger

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 18:34

Szintén trefort patex szoba,aztán jó ideig jártam vendégként ide és hirtelen vezérelt okból regisztráltam. Aztán kiderült mindenki ismer mindenkit már patex 1,2ből ,na az volt a megadurva flash.
chibo
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 18:02

én loft hozzászólásai miatt regeltem a fórumra
Brandy in your head, you lovely bride,
plug into your bratwurst sauerkraut!
Snake
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 17:45

pár éve téged utáltalak innen a legjobban. :lol:
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 17:34

Csab írta:hehe, milyen kis családias hangulat kerekedett :) tetszik :)
na majd én is végiggondolom a sorsom, aztán írok pár sort :)

Gondoltam jó ötlet lesz ezzel megmenteni a topicot. :):

Én amúgy kezdésnek először a patex szobában jelentem meg, kevesebb sikerrel, aztán itt a fórumon is megjelentem, még kevesebbel. :D: De azóta nagyot fordult a világ, áldottan jó és rendes valamint békés felhasználó vagyok. :twisted:
Beneksz
félprofi exhuligán

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 17:28

Papi írta:Freee-re kb. 2001-ben regeltem, abból az időből egy ilyen nevű felhasználóra emlékszem, bár ő másképpen írta a nevét: MayB,. és az illető lány. : )

Jajah, az nem én voltam, akkor még nem volt netem :):
“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” James Dean

http://maybe130.blogspot.com/
Maybe
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 17:23

hehe, milyen kis családias hangulat kerekedett :) tetszik :)
na majd én is végiggondolom a sorsom, aztán írok pár sort :)
Csab
Site Admin

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 16:19

Kristof írta:home breakfast 2003 január elsejének reggelén

micsoda poke korszak volt az :twisted: :8): :mrgreen:
...::: A zene által önmagukat élvezik a szenvedélyek :::... (nietzsche)
Tide
FőtörzSVENdég

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 16:18

sickbox360 írta: Majd jött a fagyos Shockwave, ahol a fél fórum beköltözött a koliszobánkba harisnyatépést nézni.

dzsízösz, az a 'zafter mi volt, azt a lányt, míg élek, nem feledem...sokkoló jelenség volt. :D:

sickbox360 írta:gyakorlatilag a munkámat is köszönhetem a fórumnak, mert a trafós clientes murin futottam össze kristóffal, aki adott egy mail címet, ahova elküldtem másnap az önéletrajzomat.

bevittelek a tutiba, mi?! :mrgreen:
Kép
Kristof
Special Bot Hunter

Hozzászólás Dátum: 2009. december 29. 16:14

bunni írta:Czimtomhoz hasonlóan nekem is sokat jelent ez a fórum, és ez a társaság. Fura ezt így leírni, de valószínűleg nélküle ma teljesen más ember lennék. Nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb, mindenesetre teljesen más baráti társasággal, teljesen más élményekkel, teljesen máshol tartanék.

gyakorlatilag a munkámat is köszönhetem a fórumnak, mert a trafós clientes murin futottam össze kristóffal, aki adott egy mail címet, ahova elküldtem másnap az önéletrajzomat. nekem is van egy otthoni, vidéki haveri kör, egy itteni fősulis, plussz azok az emberek, akikkel innen ismerkedtem össze.
Like that time in Grade 3 when a girl called me stupid face,
she really hurt me, why’d she call me stupid face?
Is my face stupid? How’s that even possible?
A person can be stupid but a face? That’s impossible.”
sickbox360
Maniac forumer

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás