Én is imádtam azt a bulit, bár szervezés tekintetében akkor kezdett el hullani a hajam és ez a folyamat azóta sem állt meg sajna

SH
mátus írta:dr. oborzil fasanova írta:Tide írta:megismerkedtem fasanovával
2001 oktobereben tortent,vhol a raday utcaban vt 1 elektronikus zenei kerekasztal beszelgetes,asszem,en moderaltam,te es Pip Ur a technot meltattatok.
huh, arra emlékszem. voltak ott ilyen családanyáknak kinéző testes asszonyok, akik goásoknak mondták magukat, és folyton beszóltak vmiért. : D
LB írta:Semmi ilyesmi, számítógép és ehhez köthető technikai problémák miatt jelenleg kevesebbet netezik mivel nem a saját gépéről teszi. Amúgy szokott írni ide, pont karácsonykor is láttam valamit tőle.
dr. oborzil fasanova írta:Tide írta:megismerkedtem fasanovával
2001 oktobereben tortent,vhol a raday utcaban vt 1 elektronikus zenei kerekasztal beszelgetes,asszem,en moderaltam,te es Pip Ur a technot meltattatok.

chibo írta:Szintén trefort patex szoba,aztán jó ideig jártam vendégként ide és hirtelen vezérelt okból regisztráltam. Aztán kiderült mindenki ismer mindenkit már patex 1,2ből ,na az volt a megadurva flash.
Czimtom írta:valami nyalókás Cha cha cha buli (Jéger kóla Janónál, Bunnival hídon őrjöngős téma)
Tide írta:megismerkedtem fasanovával
Káá írta:Czimtom írta: Személyesen először Krisztiánnal találkoztam, emlékszem amikor átjöttél az egresire, nem tudtam mire számítsak.
utólag belegondolva vicces, hogy 2 vadidegen ember találkozik, hogy illegális tevékenységet folytasson![]()
amúgy jó volt, így kellett történnie!
Csab írta:hehe, milyen kis családias hangulat kerekedett :) tetszik :)
na majd én is végiggondolom a sorsom, aztán írok pár sort :)
Papi írta:Freee-re kb. 2001-ben regeltem, abból az időből egy ilyen nevű felhasználóra emlékszem, bár ő másképpen írta a nevét: MayB,. és az illető lány. : )

Kristof írta:home breakfast 2003 január elsejének reggelén
sickbox360 írta: Majd jött a fagyos Shockwave, ahol a fél fórum beköltözött a koliszobánkba harisnyatépést nézni.
sickbox360 írta:gyakorlatilag a munkámat is köszönhetem a fórumnak, mert a trafós clientes murin futottam össze kristóffal, aki adott egy mail címet, ahova elküldtem másnap az önéletrajzomat.

bunni írta:Czimtomhoz hasonlóan nekem is sokat jelent ez a fórum, és ez a társaság. Fura ezt így leírni, de valószínűleg nélküle ma teljesen más ember lennék. Nem tudom, hogy jobb vagy rosszabb, mindenesetre teljesen más baráti társasággal, teljesen más élményekkel, teljesen máshol tartanék.
Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], La eMe valamint 2 vendég