a facebook es az index hogyan illik ide egyebkent? vagy csak elfelejtettek, hogy rogzitik es lustak voltak ujrakezdeni? :D amugy szenzacios klip, a vegere felelmetesen bevadulnak az effektek
Srácok éppen az Fl Studio 5.0 tesztelését folytatom. Nagyon zsír kis zenéket lehet vele készíteni. Majd mutizok muzikot, ha úgy érzem, hogy klszen vagyok az egyikkel.
Bár igaz nem Trance, de melódikusan muzikális, csak épp tört alapokon, meg hát DnB szerűen.
Szal tényleg mindenki munkálkodik… Csak így tovább!!
Azért néha helyzetjelentéseket írhatnánk.
Csum Zoom! Szerintem mindenki elvan foglalva a saját produkcióival. Nekem idén érettségi, van még 3 hónap, szóval mingyárt jön a nagy hajrá De az In My Eyes zenénkre kéne egy vocál, meg ha mindenki befejezné a saját verzióját az zsír lenne. De először is újjá kéne éleszteni a Trance Generation honlapját
ahogy en latom mindenki el van foglalva sajat dolgaival.
enis raadasul keveset zenelek, az is tobbnyire mixeles.
vegleg feloszlottunk volna? tobbiek is velemenyt nyilvanithatnanak errol, igazabol nekem sok idom nincs, keveset gepezek, de ha tobbiek is benne vannak, akkor en is nekiallok munkalkodni...
Zoom mi van veled? Még áprilisban azt mondtad, hogy megcsinálod az új Trance Generation oldalt. Most akkor véglegesen feloszlottunk? Vagy valaki még kívánja folytatni a munkákat?
Az In My eyes-t megkéne csinálni... Tudom kell hozzá vocál.. Majd meglesz az is, csak akkor tudnom kéne, hogy van-e érdeklődés iránta.
Elindult a http://trance.lap.hu amely egy átfogó linkgyűjtemény... S mivel a Trance Generation formáció honlapja is szerepel a magyar előadók között, gondoltam szólok, hogy jó lenne újra útjára indítani a honlapot. Mivel én sik hülye vagyok a webes dolgokhoz, a feladatot átháritanám Oustide-ékra... Természetesen a cikkek irásában, frissitésekben aktiv szerepet kivánok betölteni, s szerintem Code sem fog tétlenkedni. Úgyhogy történjen valami, pakold fel légyszi az új oldalt és megkezdük a cikk gyártást, linkek irását stb... Ok?