Sea-you írta:Tide: ez egy nagyon kegyetlen feladvanyaz egesz szoba ezen agyal
én is próbáltam közben utánanézni a neten, de aztán rájöttem, hogy ez a te munkaköröd lenne, és téged fizetnek azért, hogy ezt tudd
úgyhogy hagggyá' !
Sea-you írta:Tide: ez egy nagyon kegyetlen feladvanyaz egesz szoba ezen agyal

Tide írta:Csab írta:LMP írta:csetre feljott az elobb valami idiota, es ahogy olvastam amiket ir (talan hamarosan lathatni az irc logokban is amugy) felmerult bennem 1 kerdes... ki a partyarc ? kivancsi lennek a velemenyetekre. bocs ha ezzel nem a topic eredeti celjahoz kotodom, de ide lattam talan a legjobbnak beirni eme kerdest.
robur is ilyen néven szokott csetelni, de nem hiszem hogy otthon van már
pláne, ha figyelembe vesszük hogy LMP ezen beirásának dátuma augusztus 24.
szal mi az a két magyar szó ami rövid o-ra végződik?
Csab írta:LMP írta:csetre feljott az elobb valami idiota, es ahogy olvastam amiket ir (talan hamarosan lathatni az irc logokban is amugy) felmerult bennem 1 kerdes... ki a partyarc ? kivancsi lennek a velemenyetekre. bocs ha ezzel nem a topic eredeti celjahoz kotodom, de ide lattam talan a legjobbnak beirni eme kerdest.
robur is ilyen néven szokott csetelni, de nem hiszem hogy otthon van már
LMP írta:csetre feljott az elobb valami idiota, es ahogy olvastam amiket ir (talan hamarosan lathatni az irc logokban is amugy) felmerult bennem 1 kerdes... ki a partyarc ? kivancsi lennek a velemenyetekre. bocs ha ezzel nem a topic eredeti celjahoz kotodom, de ide lattam talan a legjobbnak beirni eme kerdest.

bunNi írta:az hogy a skót népre jellmző hogy skótok, azaz spúrok))
gondolom![]()
Sea-you írta:Ugyan nem kapcsolodik szorosan a topikhoz, de ha mar szo esett rola: ki kell abranditsak mindenkit, ugyanis nincsenek rejtett kepessegeink. Nincs telepatia, tavolbalatas, jovobelatas, multbalatas, stb. Ha lennenek ilyen emberi tulajdonsagok akkor az akkora evolucios elony lenne, hogy mar nem leteznenek olyan egyedek amelyek nem tudjak ezt a trukkot.

Lehi írta:Terapeuták, akik hipnózissal foglalkoznak, előre tudják vinni az embert a jövőbe. (Progressszív hipnózis) Ekkor azonban vannak úgynevezett "fekete foltok" amiken egyszerűen átugrik a paciens, mintha nem is létezne az a rész a jövőjében... Ezek a fekete foltok azok a bizonyos "döntéshelyzetek", amiket végülis mi találunk ki mielőtt megszületünk, és aztán ezekben a helyzetekben kell jól dönteni....

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég