bunni írta:sok sikert
nekem olyan szoftver kéne, amivel egy metál zenéből ki tudom vágni a ritmus gitár második húrjának a hangját.

build írta:Sziasztok!

Lehi írta:Rigor Mortis írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudok letölteni VSTi pluginokat, vagy hangokat, loop-okat???
Előre is köszönöm!!!
www.audionews.ru
Deeroy írta:google search free plugin, free sample
vagy ha lopni akarsz akkor ejnye
Rigor Mortis írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudok letölteni VSTi pluginokat, vagy hangokat, loop-okat???
Előre is köszönöm!!!

zsoltyfm írta:sziasztok !
nekem volna egy próblémám és nagyon örülnék ha tudna valaki segíteni.
nos aról lenne szó hogy én egy szoftwares adudióprocesszor láncon dolgozom ami vst pluginok egymásután kötéséből áll.
vannak ilyen waves csomagok is. pl: Waves Diamond Bundle + L3 v5.2 - DX,VST,RTAS
ezekből a pluginokból lehet elég jó láncot összehozni.
én broadcast célra szeretném használni.
van is egy plugin ami pl a közismert winamp dsp-k közé épül be.
adapt-x a neve.
ez képes illeszteni ezeket a pluginokat csak mellékesen nagyon instabil egy program.
ha működik és nem nyúlok a programon semmi beállításhoz akkor nincs gond de ha valamit módosítani akarok van mikor hirtelen leáll és bezárja azt a programot is amiben fut.
a lényeg az lenne hogy olyan programra lenne szükségem amitől nem várok el sokmindent tehát nem kell hogy lejátszó is legyen sok exztrával hanem stabil program legyen ami mellesleg nem ártana ha tudná kezelni az e-mu1212m hangkártyámat asio-ban is és 24 bit 96khz-s mintavétellel.
tehát lényegében egy olyan dolog kell amivel illeszthetem ezt a láncot minél közvetlenebbül ezzel a duplex hangkártyával és úgy működjön a gépem mint egy broadcast processzor.
tehát nem egy bizonyos hanganyagot szeretnék kezelni hanem folyamatos audióforrást.
ha valaki tud valamit segíteni előre is kösz.

Vissza: Zeneszerkesztök fóruma
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég