na akkor a ket beszamolo:
1. nap:
c0p nagyon jokat jatszott az elejen, aztan burbuja erdekes volt de tetszett, foleg a vizual resze. mdla nagyon jo bulit csapott, aztan digital 21 szinten erdekes de csak fel ora erejeig, aztan inkabb lementem pihenni ahol nagyon jo zenek mentek. vegul pedig vogel.. Nem tudtam mire szamitsak, de ilyen durva 1 oraban reg volt reszem

Szegyen hogy erre kb 20 ember volt kivancsi, viszont jol jart mindegyikunk. Zsenialis volt, kar hogy egy ora csak.. Igaz a masodik felet egy kezzel kellett nyomnia technikai gondok miatt es nem is volt tul tiszta a tekintete..

De egyedul is hihetelenul jol ereztem magam egesz este, foleg cristian urnak koszonhetoen
2. nap:
infra ghandi kezdesnek olyan komoly warm upot csinalt hogy az mar nem is warm up volt

az egyik legjobb szett amit hazai eloadotol hallottam. aztan pulsinger eleg jol vette at, jobbnal jobb lemezek jottek tole is. majd christian prommer's drumlesson

kapasbol az eddig nem hallott Around the world-del nyitottak, aztan jott sorjaban az osszes muzsika az albumrol, a vegen a Strings of life.. enyhen Ćrultem meg

Majd az eddig szinten nem hallott hi tech jazzel jottek vissza.. Nem tudom mikor porogtem ennyire utoljara mint szombaton. Remelem olyan visszajaro banda lesz mint parov stelarek

Utana egy-ket mondatot valtottam is vele, nagyon szimpatikus az egesz banda, abszolut a kedvenceim koze kerultek. Majd jott Peter Kruder, tole nem vartam sokat mivel az eddig hallott felvetelek nem igazan tetszettek tole (marmint dorfmeister nelkul), de itt is kellemesen csalodtam, nagyon finom technot jatszott. Sajnos a puhany tarsasag miatt nem maradtam a vegeig, de tokeletes estevolt.
Elotte kicsit sajnaltam hogy kimarad Apparat, de most mar a legkevesbe sem erdekel
Egyebkent a hang sem volt veszes, a hely tetszett (foleg a kiallitas resze meg az also szint), illetve annak is orultem hogy bennt nem lehetett dohanyozni
Boldog szuletesnapot az A38nak, es hasonlo programokat a jovoben is