Egeszseges taplalkozas,fogyokura,hizas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 17:37

okes :wink:
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 17:30

Papi írta:
..::CiNu::.. írta:
na ezaz,jó kis töltött káposzta,meg pörköltek,nokedlivel,tésztával stb attól lehet igazán hízni,nem a műkajáktól :D

ki beszel itt mukajakrol? en tartalmas , egeszseges kajakrol beszelek: mint pl csirkemell, pulykamell, hal, es normalis szenhidratrol amit pl a krumpla v. a rizs tartalmaz.

sokan tevhitben elnek, mert az emberek nem a proteintol lesznek erosek, izmosak, es nem a zsiregetoktol fognak fogyni, hanem a kajatol ami a legfontosabb egy sportolo szamara.

taplalekkiegeszito: benne van minden, csak ertelmezni kell szoosszetetelt : D :wink:

te nem :D pont arra írtam,h veled értek egyet :wink:
De szarul nézel ki,iszol te eleget?? :twisted:

Kép
..::CiNu::..
KisSzivacska

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 17:24

fallen írta:valaki magyarázza már el nekem, hogy mitől lesz egy kaja "mű", ezt sose értettem :?

Szerintem: A Mü kaja mint pl a meki ,börger, kentáky, :D stb stb.gyártó soron készül.az iz hatásra nem igazán koncentrálnak az előállító cégek.nincs gasztronómiai értékük.Legalábbis számomra nincsenek.Az a zsemlének nevezett valami amit a mekiben vagy máshol eszel,a tésztája olyan mint a palcsinta tészta és ugy öntik formába és hőkezelik.a húsról ne beszéljünk és a génkezelt zöldségről sem.Amit konyhában,otthon vagy étteremben készitenek lehet hogy ott is megtalálhatóak a bio meg a génkezelt élelmiszerek.de van kölömböző izük,látványilag és tápértékileg sokkal megfelelőbb az emberi szervezet számára.De én is eszem azt a szart néha,hogy miért azt ne kérdezd :D
A jó házibulik színhelye a kisszoba és a konyha.
KennyCor7ez
ÜberSH-fórumtag

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 16:09

valaki magyarázza már el nekem, hogy mitől lesz egy kaja "mű", ezt sose értettem :?
ha a tápkiegekre érti vki, abban tejsavó van, ami minden, csak nem mesterséges anyag, mellesleg az egyik legegészségesebb és leginkább hasznosulni tudó protein...
mekis kaja meg ugyanolyan szar zsírból és szénhidrátból áll csak, mint a péksütemény vagy a töltött káposzta, sz'al aki ezektől akar hízni, az nyugodtan kajálhat mekiben is
Reality is mine to deny
fallen
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 13:56

..::CiNu::.. írta:
na ezaz,jó kis töltött káposzta,meg pörköltek,nokedlivel,tésztával stb attól lehet igazán hízni,nem a műkajáktól :D

ki beszel itt mukajakrol? en tartalmas , egeszseges kajakrol beszelek: mint pl csirkemell, pulykamell, hal, es normalis szenhidratrol amit pl a krumpla v. a rizs tartalmaz.

sokan tevhitben elnek, mert az emberek nem a proteintol lesznek erosek, izmosak, es nem a zsiregetoktol fognak fogyni, hanem a kajatol ami a legfontosabb egy sportolo szamara.

taplalekkiegeszito: benne van minden, csak ertelmezni kell szoosszetetelt : D :wink:
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 13:46

epp ez az h aki nem hizos fajta akkor nincs esely h hizzon, en is ilyen voltam..csakapeksutemeny reggelire :D meg a mukalyak eleve egeszsegtelenek ,azert hizzak szarra magukat azok akik mekibe,meg borgerkingbe meg ilyen szarokba zabalnak
"You have big dreams in life. Try your best and you shall achieve them soon. "

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 13:42

Papi írta:
Hometrainer írta:egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..
meg legalabb 5szor egyetek minden nap,sok kenyerrel

ez aztan a hizokura. ne rohogtessetek mar. peksutemenyel :lol:

miert nem kajaltok normalis kajat? nem ilyen szennyeket, hizni lehet ugy is ,h egeszseges ennivalokat tomtok magatokba, nem ilyen buta peksutemenyeket.
napi 5-6etkezes, magas szenhidrattal.

a protein pedig vizzel a legjobb, 4dl viz+2kanal protein. nincs is ennel jobb :wink:

De szarul nézel ki,iszol te eleget?? :twisted:

Kép
..::CiNu::..
KisSzivacska

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 12:01

Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák,meg a nyomorékok, másrészt a tejben levő laktóz gátolja,lassítja a tápkieg felszívódását.

hopp most nezem h nyomorek kislany vagyok
faszkivan kibaszott cigaaaany
Fearless
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 12:00

Sztupi írta:Ezeknek a táponak van értelme úgy is ha nem aktívan sportol az ember? gyúrni gyűlölök és nem is fogok.

kiindulhatunk abból,h minden sportólnak szüksége van különböző táplálékkiegészítőkre. gondolok itt bedurrantó cuccokra, küzdősportot üzőknek ,focistáknak olyan termékre,ami felpörgeti őket,nagyobb kitartást biztosít, edzőterembe járóknál fehérjék,ch-k etc.
de kiindulhatunk abból is,h valaki szeretne egészségesebben élni és megfelelő mennyiségű fehérjét(izmok,sejtek regenerálódása miatt etc), ch-t,telítetlen zsírsavakat, cvitaminokat szeretne bevenni.
nyilván ebben az utóbbi esetben más az adagolás bizonyos termékeknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szoszo 2008. március 27. 12:01-kor.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:42

Papi írta:
Hometrainer írta:egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..

miert nem kajaltok normalis kajat? nem ilyen szennyeket, hizni lehet ugy is ,h egeszseges ennivalokat tomtok magatokba, nem ilyen buta peksutemenyeket.

a protein pedig vizzel a legjobb, 4dl viz+2kanal protein. nincs is ennel jobb :wink:

a peksutemeny az nekem nem direkt volt,csak azt zabaltam minden nap reggelire es attol hiztam meg..elotte nem ettem peksutemenyt ugyh mastol nem hizhattam..a tobbivel meg egyzem,azt en is leirtam

"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket"
Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:40

Ezeknek a táponak van értelme úgy is ha nem aktívan sportol az ember? gyúrni gyűlölök és nem is fogok.
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:38

Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:25

Atis írta:kicsit jó lenne most már odafigyelnem az étkezésre, mert az utóbbi hetek habzsolása után nem nagyon bírok a gyomorsavammal...
Furcsa, de soha nem volt bajom a kajázással, annyit ettem és azt amit akartam/bírtam.
gondolom a stressz sem tesz jót... :-(

na ja, a gyomorsav engem is baszogat neha..stressz meg a nehez, fuszeres kajakat mellozd,es igyal tobb tejet,jogurtot,kefirt..nyugtatja a gyomrot...

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:19

Adarp írta:
Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák

En sose ereztem magam kislanynak attol ,h tejjel ittam :roll:
Szerintem elobb isszak a kislanyok vizzel a proteines port ha mar itt tartunk.

akkor a másik csoportba tartozol.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 11:18

Sztupi írta:Már lassan 2éve nem dohányzom, és bulizni is tavaly TW-n voltam utoljára. Egyetlen káros szenvedélyem van, de attól csak zabálok, bár tudom, hogy hosszútávon ez se tesz jót. Világ életemben vékony voltam, de szeretnék egy 15öst magamra rántani.

én pontosan igy vagyok és nekem sikerült is pont 15öt felszedni :D még ajálnom hozzá hogy vegyél egy xobxot fasza tv vel és akkor plána nem fogsz mozogni feleslegesen :lol:
gax
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 10:42

Szoszo írta:tejjel a kislányok isszák

En sose ereztem magam kislanynak attol ,h tejjel ittam :roll:
Szerintem elobb isszak a kislanyok vizzel a proteines port ha mar itt tartunk.
Pra
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 10:28

kicsit jó lenne most már odafigyelnem az étkezésre, mert az utóbbi hetek habzsolása után nem nagyon bírok a gyomorsavammal...
Furcsa, de soha nem volt bajom a kajázással, annyit ettem és azt amit akartam/bírtam.
gondolom a stressz sem tesz jót... :-(
"keresem a másik végletet,....a színtiszta őrületet"

"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"
Atis
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 9:41

:lol: :lol:

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 9:40

tejjel a kislányok isszák,meg a nyomorékok, másrészt a tejben levő laktóz gátolja,lassítja a tápkieg felszívódását.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 9:11

Lefekves elott igyal egy jol megpakolt szenhidratos taplalekkiegeszitos turmixot banannal es meg rakj bele mezet is ,mindezt jo zsiros tejjel.
Pra
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 7:50

egyetek minnel peksutemenyt reggelire mindig, es kb 8-10 honap alat garanalt a hizas..en magamon tapasztaltam,anelkul h hizni szerettem volna..

Boris the Blade
Sneaky fuckin' Russian

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 0:42

dögöljetek meg :P :evil: :oops: 8)
www.facebook.com/HiFlyOfficial

2013.05.25. HI!FLY & HAIRY pres. RAY OKPARA
https://www.facebook.com/events/478205245584246

2013.06.15. HI!FLY Summer Vibes @ ChaChaCha (free entry)

2013.07.05. HI!FLY Summer Vibes w/ KAROTTE @ ChaChaCha
Alfonz
FőFikagép

Hozzászólás Dátum: 2008. március 27. 0:38

Hízásra jöhetnek a tippek, mert a lefekvés előtti pizzaevés sem segít. :D :?
"The art of tomorrow will be a collective treasure or it will not be ART at all." - Victor Vasarely
lll
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 26. 23:18

Sztupi írta:Már lassan 2éve nem dohányzom, és bulizni is tavaly TW-n voltam utoljára. Egyetlen káros szenvedélyem van, de attól csak zabálok, bár tudom, hogy hosszútávon ez se tesz jót. Világ életemben vékony voltam, de szeretnék egy 15öst magamra rántani.

Oke, akkor teljesen egy cipőben járunk :lol:
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 26. 22:56

:rastafari: :sleeping: :rotflol:
Kép
Kép
Kép Kép
I b c si
mnml grl

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás