Egeszseges taplalkozas,fogyokura,hizas

Aminek nincs kategóriája, az idetartozik. A napi hülyeségek, poénok, meg amit csak gondolsz. Itt aztán nem nagyon lesz moderálás :)

Hozzászólás Dátum: 2008. március 26. 22:53

Már lassan 2éve nem dohányzom, és bulizni is tavaly TW-n voltam utoljára. Egyetlen káros szenvedélyem van, de attól csak zabálok, bár tudom, hogy hosszútávon ez se tesz jót. Világ életemben vékony voltam, de szeretnék egy 15öst magamra rántani.
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2008. március 26. 22:49

Nem kĂśnnyĹą dolog :)
Ha dohĂĄnyzol, mindenkĂŠpp hagyd abba :wink:
Ben Dover
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 26. 22:45

Én hízni szeretnék, de nem tudok. Valakinek esetleg valami bevált hízókúra? :)
"Ha második vagy, te vagy az első aki veszít!"
Ayrton Senna
Peter McCallister
Vodafone McLaren Mercedes Fan

Hozzászólás Dátum: 2008. március 20. 15:31

2 év szünet után áprilistól nekiállok az edzésnek. Fogyni semmiképp nem akarok, csak alakformálást, meg némi izmot. Beszereztem tegnap Alexandrából némi Rubint Réka segítséget. :) Kíváncsi vagyok beválnak-e a gyakorlatai, tesztelés indul...
:heart: Rolcsii muci :heart:
halicsku
Főtörzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 15:39

:argue: :spoko: :smashlol: :tooth: :tooth:

nezd, az a lenyeg, hogy te jol erzed magad, a tobbivel nem kell foglalkozni
azt, hogy john miert irta ezt, mar lentebb kifejtettem, mondjuk igaza van, de majd egy ev mulva te is latod, hogy mennyivel elorebb vagy, mint egy honap utan
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 14:21

John McClane írta:gecc szakadok 1 honap alatt vki formaba hozza magat

mert? mi ezzel a probléma, szerencsére hamar vesztek súlyt, a meglévő izomzatot meg egy kis szálkásítással simán ki lehet hozni, és norbi elmehet a büdös picsába, mindenkinek más a megfelelő edzés :roll:
Nem versenyszerűen csinálom a sportolást, de nem volt nehéz megtalálnom a számomra megfelelő edzésformát, cardio, kangoo és cycling.
És szerintem igenis van akaraterőm, leszoktam a kávéról, az édességekről (napi 1-2 tábla simán megvolt napi szinten), és igyekszem rendszeresen és változatosan táplálkozni.
Nekem így jó, és onnan látom, hogy valószínűleg most jól nézek ki, hogy kapok visszajelzést, kurva jó érzés, mikor szórakozóhelyen valaki azt mondja, hogy jól nézel ki, csinos vagy, stb...és miért sajnálna tőlem bárki is akár ennyi elismerést?? és most ne gyertek azzal, hogy biztos meg akar baszni, lehet, de még az is jobb, mintha senki nem néz rád...én sosem voltam feltűnő szépség, van egy gyönyörű-istennő unokahugom, mindig ő kapta a megbecsülést, engem az eszem miatt szerettek, és most jól esik, hogyha együtt megyünk valahova, már nem néznek engem szürke kisegérnek!!!
miért baj, hogy most épp szeretem magam??????? vagy nektek jobban bejönnek azok a csajok, akik rinyálnak egész nap, hogy nagy a fejem, karvaj az orrom, kicsi a mellem, nagy a seggem, rövid a lábam, bütykös az ujjam.....
:roll: :P
:hidebehind: ez van...
"Igazolom a spontaneitás elvét: az a terv, hogy nincs terv..."
királylány
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:38

a túrót azt érdemes a plus-ból beszerezni,még pedig alpha túró néven fut, és ugyanitt meglehet venni hozzá az apha joghurtot is. no,meg itt kapható a zabpehely is,óccsóé.
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:20

köszi :wink:
jól hanzik nagyon
The music was new black polished chromed and came over the summer like liquid night

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:14

Vivike írta:mijaza túrósbigyó? én is kérek :oops:

TÚRÓS FINOMSÁG

Hozzávalók a tésztához:
-1 egész tojás
-3 tojásfehérje
-80g darált zabpehely
-1 kk sütőpor
-folyékony édesítőszer ízlés szerint
-vanília aroma ízlés szerint
Túrókrém:
-250g zsírszegény túró
-2dl joghurt
-vanília aroma ízlés szerint
-folyékony édesítőszer ízlés szerint
Elkészítés:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, azután a tojás sárgákat elkeverjük az édesítőszerrel. Az elkevert tojás sárgához hozzáadjuk az egész darált zabpelyhet és a felvert tojásfehérje felét, jól elkeverjük. Végezetül a jól elkevert tésztához hozzáadjuk a maradék tojásfehérjét, melyet óvatosan keverünk bele. Kiolajozott tepsibe öntjük, és a tetejét megszórjuk zabpehellyel.
Túrókrém elkészítése:
A zsírszegény túrót tálba rakjuk hozzáadjuk a joghurtot, a vanília aromát és az édesítőszert, jól összekeverjük.
Az elkészült tészta közzé betöltjük a túrókrémet.
Étkezés előtt pár órával a hűtőben tároljuk, hogy az ízek összeérjenek.

ZABPELYHES ROPPANCS

Hozzávalók:
-100g zabpehely
-víz
-folyékony édesítő ízlés szerint
-rumaroma, dióaroma
-mazsola, dió (elhagyható, de nem ajánlom)
Elkészítés:
100g zabpelyhet hőálló tányérra teszünk adunk hozzá kevés vizet, rumaromát és édesítőt, csak annyi vizet adjunk hozzá hogy kemény tésztát kapjunk (ne áztassuk el), majd a tányéron lapítsuk el és szórjuk meg mazsolával. Tegyük mikroba 30-60 ms-re, majd grillezzük addig míg ropogós nem lesz. A dióst is hasonlóan kell elkészíteni, de lehet akármilyen aromával készíteni. (Akinek nincs grillezős mikrója teheti sütőbe is!)
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:13

[quote="Papi"] dieta lenyege az,h kevesebb szenhidratot vigyunk be, mint amennyit elhasznalunk, ugy,h a megfelelo mennyisegu asvanyianyagot es vitamint biztusitsunk a szervezet szamara.
plussz, sok kardio edzes. akik hetente 3kilokat adnak le, az ehezik, ami pedig nem egeszseges. az emberek surun esnek ebbe a hibaba,h nem gyozik kivarni, a megfelelo sulyt. amihez nagyon sok kitartas, es ero kell.
/quote]

abszolut osztom e velemenyt, kb sokkot kapok, amikor a nok meselik micsoda szuperdietakat csinalnak, aminek a lenyege, hogy nem vagy alig esznek vmit, szoval ez a legnagyobb faszsag es nagyon karos .... persze sportolni meg "nincs idom", az "faraszto" :D
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:09

gugli szerint egy szelet :P

de ennyi erővel víz helyet együnk jeget mert a felmelegítéséhez is több energia kell :lol:

mijaza túrósbigyó? én is kérek :oops:
The music was new black polished chromed and came over the summer like liquid night

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:08

Vivike írta:valószínűleg abból hogy az ananász 220kcal de az elégetéséhez 240kcal kell és akkor már is minusz 20kcal elégett :D

johat en nem alapozok egy ilyen (tev)hitre. a dieta lenyege az,h kevesebb szenhidratot vigyunk be, mint amennyit elhasznalunk, ugy,h a megfelelo mennyisegu asvanyianyagot es vitamint biztusitsunk a szervezet szamara.
plussz, sok kardio edzes. akik hetente 3kilokat adnak le, az ehezik, ami pedig nem egeszseges. az emberek surun esnek ebbe a hibaba,h nem gyozik kivarni, a megfelelo sulyt. amihez nagyon sok kitartas, es ero kell.

az ilyen feherje dietat, meg a mindenfele hulyeseget amit a kiskegyedben irnak, az baromsag.
" A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött."
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:08

jo, de egy nonek most oszinten, ha amugy sem vmi artany teste van, egy kis dieta es edzes akar mar egy honap utan is hozhat nemi eredmenyt vagy legalabb is o ugy erzi, hiszen ha x honap/ev utan megint elkezdenek dolgozni az izmok ,az elejen minden feszesnek, kemenynek tunik, fitebb lez stb csak par honap utan jon ra az ember, hogy meg nagyon messze van az igazi fejlodestol, de gondolom o nem versenyszeruen csinalja
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:05

Papi írta:ja szoszo. kiprobaltam a chilis-babot csirkevel. isteni
es tegnap currys csirket is, eddig ver mindent. :wink:

a túrósbigyót is kipróbálhatnád,a zabphelyhes "roppanccsal" együtt,aztán hozhatnál belőle holnap :P :D

Vivike írta:valószínűleg abból hogy az ananász 220kcal de az elégetéséhez 240kcal kell és akkor már is minusz 20kcal elégett :D

szeletenként 220kcal vagy egy konzerves kiszerelés, vagy kilója? :P :whistle:
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 13:03

gecc szakadok 1 honap alatt vki formaba hozza magat
faszkivan kibaszott cigaaaany
Fearless
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 12:58

v1k írta:
királylány írta:mióta sportolok, tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak, úszógumi nyista és a narancsbőr is elmúlt kb. 1 hónapja járok heti 3-4szer edzeni, kevesebb szénhidrátot fogysztok, sőt, 4-5 után már szinte semmit, esetleg gyümölcsöt, megiszok napi 4 liter vizet, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben, és most nőtt is az önbizalmam :spell:
és tudjátok melyik gyümölcs a legjobb fogyókúra szempontjából? az ananász, ugyanis a megemésztése sokkal több energiát igényel, mint amennyit maga az ananász tartalmaz

gyúrok a bikiniszezonra :blushing:

és mindez egy hónap alatt történt? norbi tanulhatna tőled :P

Lehet, hogy szemre is gyúr... És ettől máshogy látja magát.
Life is a journey, not a destination... ;)
Kép
Norbert28
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 12:57

királylány írta:mióta sportolok, tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak, úszógumi nyista és a narancsbőr is elmúlt kb. 1 hónapja járok heti 3-4szer edzeni, kevesebb szénhidrátot fogysztok, sőt, 4-5 után már szinte semmit, esetleg gyümölcsöt, megiszok napi 4 liter vizet, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben, és most nőtt is az önbizalmam :spell:
és tudjátok melyik gyümölcs a legjobb fogyókúra szempontjából? az ananász, ugyanis a megemésztése sokkal több energiát igényel, mint amennyit maga az ananász tartalmaz

és mindez egy hónap alatt történt? norbi tanulhatna tőled :P
"akit száz embernél több hallgat, az nem menő"
v1k
electronic world, supersonic girl

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 12:57

királylány írta:NINCS bizonyíték, fotó nincs, pedig tényleg, amúgy sem voltam kövér, hanem nagyon is vékony, csak más vékonynak lenni, és megint más formásnak...és én most vagyok csúcsformában 8) :multi:

naja, en sem szeretem az olyan noket, akik halalra ehezik magukat, lapos segg, semmi mell melohelyen is van egy modell csaj, tokeleses arc, csak amikor leveszi a pulloveret akkor latszik, hogy kb 10 es kar van rajta, hosszu, vekony mint vmi etiop, laba detto segg meg sehol ..... inkabb a kerek formak, mint ez
koxbox

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 12:52

valószínűleg abból hogy az ananász 220kcal de az elégetéséhez 240kcal kell és akkor már is minusz 20kcal elégett :D

Minimize to maximize
Vivike
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 12:48

Szoszo írta:az ananászban cukor van,ami diéta szempontjából egyáltalán nem jó.
nem azért fogy az ember,mert emészti a kaját. :roll:

jaja, nem tudom,h az emberek honnan veszik azt,h ananasszal kell fogyokurazni!? lehet,h van benne valami ami zsiregot hatassal bir, de a cukortartalma igen magas.

ja szoszo. kiprobaltam a chilis-babot csirkevel. isteni
es tegnap currys csirket is, eddig ver mindent. :wink:
Papi
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 11:51

Fotót!

Ez ránk férfiakra ilyenkor úgy hat, amit leírtál, mint rátok nőkre, amikor a szerelmed épp tenné be, aztán elmegy meccset nézni. :-D
SIEMPRE FIELES e INMORTALES COMO EL TIEMPO, INALTERABLES COMO LA HISTORIA, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR
Vinc
rézandrás

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 11:47

amen írta:
királylány írta: tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak

nem hiszem el... bizonyítékot :P

NINCS bizonyíték, fotó nincs, pedig tényleg, amúgy sem voltam kövér, hanem nagyon is vékony, csak más vékonynak lenni, és megint más formásnak...és én most vagyok csúcsformában 8) :multi:
királylány
Törzsvendég

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 11:42

királylány írta: tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak

nem hiszem el... bizonyítékot :P
amen
SH Függőőőő

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 11:31

az ananászban cukor van,ami diéta szempontjából egyáltalán nem jó.
nem azért fogy az ember,mert emészti a kaját. :roll:
Szoszo

Hozzászólás Dátum: 2008. március 19. 10:54

mióta sportolok, tök jó alakom van! feszes a hasam, a popóm, a combjaim nem izmosodtak el, szép feszesek és vékonyak, úszógumi nyista és a narancsbőr is elmúlt kb. 1 hónapja járok heti 3-4szer edzeni, kevesebb szénhidrátot fogysztok, sőt, 4-5 után már szinte semmit, esetleg gyümölcsöt, megiszok napi 4 liter vizet, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben, és most nőtt is az önbizalmam :spell:

királylány
Törzsvendég

ElőzőKövetkező

Vissza: 'szabadesés' - minden ami agyeldobás, kikapcsolódás